asienka pisze:
Wisz
marysienka, to, co napisalas jest chyba troche nie na miejscu. Wiele dziewczyn tak bardzo chce byc w ciazy, ze wydaje im sie ze sa i kiedy przychodzi @, przychodzi rowniez kolejne rozczarowanie.
A temat niechcianej i nieplanowanej ciazy mozna poruszyc na watku o takim temacie jak zaproponowalas.
Inna kwestia, ze to "wydawanie sie" jest czesto (ale na szczescie nie zawsze) zludne. Dlatego po przeczytaniu paru(set) postow na tym forum wole nie gdybac i nie zastanawiac sie nad objawami, a po prostu czekac na to co ma byc. Od razu jednak sie usprawiedliwie (zeby nie bylo)

Uwazam, ze te wszystkie watki z "objawami" sa jak najbardziej potrzebne.
Pozdrawiam
No własnie asienka tu nie chodzi o to żeby gdybać czy ciąża niechciana czy oczekiwana. Jest bardzo dużo dziewczyn które zwracają sie do nas forumowiczek anonimowo prosząc o pomoc a nie o krytykę. Uważam, że to forum daje im możliwość by dowiedzieć się od nas czegoś więcej na temat swojego ciała. Jestem mamą która stara sie o kolejne dziecko. Mam też swoje przejścia związane ze strata dzidziusia i absolutnie nie czuje się obrażona. A co więcej to ja zwróciłam sie do Maleńkiej z propozycja tego tematu.
Dziewczyny jesli uważacie, że temat ten nie jest potrzebny to stwórzcie wątek gdzie sie na ten temat wypowiecie. Nie chcemy odstraszać ale pomóc. TO MIEJSCE JEST ZAREZERWOWANE DLA TYCH KÓRZY CHCĄ ZADAWAĆ PYTANIA.
Asieńka to jest moje zdanie masz prawo się nie zgodzić