kurczaczku tak myślałam ze dopiero jak zacznie jeść cos innego niż mleko to kupa sie zmieni.
Musze Wam powiedziec ze nie jest z dwójka tak straszni

Franek duzo pomaga (poza momentami kiedy przeszkadza, choc mała juz sie nauczyła spac, jak sie jej drze nad wózkiem na spacerze na widok wszystkiego

Podaje pieluszki, wsadza jej smoczek, trzyma zabawki nad głowa itp.
Chce mieć dwójkę, moze trójkę (bo to juz demokracja), ale myśle ze odczekamy aż Janina bedzie mieć 4 lata.
O brzuchu kurczaczku nie myśl.... Ja pocwiczylam tydzien, moze dwa i nie robię nic. Brzuch mam szczupły ale kaloryfer sprzed ciazy jest mglistym wspomnieniem. W nosie mam zdanie innych.
rudbekiaja mam2 kg na plusie, myśle ze to biust

i mogłabym sie tych dwoch kilo nie pozbywać. Gorzej ze całe ciało sie zrobiło wiotkie i do tego straszliwie sie garbie....
Wy tez??
My śpimy pod kocem, u dziadków wsadzamy mała w śpiworek, bo jest chłodniej. Mała sie rozkopuje namiętnie, na głowę nigdy sobie nie nadciągnęła nic. Myśle
rudbekia ze nie potrzebne sie tym denerwujesz.
Albo kup śpiworek na ramionczkach. Super sprawa. My mamy dwa w wielkim rozmiarze, wystarczają na kilka miesięcy.
Normalna posciel chyba najwcześniej koło roku, jak maluch wstaje. Przynajmniej mi sie tak wydaje...
Ale moze wypowiedzą sie mamy starszaków
Ja na zimę nic nie kupuje, zaopatrzenia sie na bieżąco. Teraz wchodzi w 68, niektóre firmy 74, ale to wyjątkowo rzadko plus ja nie lubię jak siedzi w obcisłych rzeczach.
agalcia śmiesznie z tym waszym zasypianiem. A nie możesz puszczać suszarki przez internet?? Nie nagdrzewa sie wtedy powietrze do okola
Janinka na szczęście zasypia sama, czasem od razu, czasem trezba 10 razy smoczek jej wcisnąć, ale na rękach jej do snu nie bujamy, a przy cycu zasypia tylko na noc