Ewusiu trzymam kciuki za USG 3 D, tak się cieszę, że to Córeczka

, teraz najważniejsze byś donosiła i ten krwiak nie zagrażał Tobie i maleństwu, ja tu wchodziłam, ale zmieniliśmy kompa i nie miałam zapamiętanego hasła, a zapomniałam i musiałam odzyskiwać hasło, ja od środy, już za dwa dni mam urlop, może trochę odpocznę, w środę idę z moim Sercem (czyli Domikiem) do dermatologa, bo coś Mu na rączce wyskoczyło już ponad 2 miechy temu, a w czwartek przyjeżdża koleżanka, a w piątek całą rodzinką jedziemy na weekend do Wisły

A z wesołych historii to jak jesteśmy w jakimś sklepie i przejeżdżamy koło wina, to mały wyciąga rączkę, wskazuje i mówi: Mama, a widział mnie z winem dwa razy, a wypomina jakbym codziennie piła

, a w niedzielę w kościele 3-latek skroił Mu samochodzik, bo Domik mu pokazał swoje autko, tamten Mu zabrał i uciekł do przodu, a Domik: brum ma, więc ja Mu mówię: idź do przodu do chłopczyka i weź swoje autko, Domik posłuchał, kiwnął główką i odbił autko bez gadania

.
Pozdrawiam i do napisania, pozdrawiam tez
agusięb78, rzeczywiście spadamy, musimy się odzywać, by Ewusię wspierać do porodu

Ewuś też bym czasem chciała, by mój M. się tak uduchowił jak Twój, może dzięki temu Twojemu łatwiej przyjdzie znalezienie pracy lub przeczekanie bez niej, powodzenia, by mąż jak najszybciej dostał pracę!

04.2015 - 7 t.c. (*)