Luna co do Twojego Bloga- jest hmm jak dla mnie bardzo negatywny. Negatywnie jesteś nastawiona do wszystkiego. Będąc Mamą powinnaś brać nie które rzeczy na klatę- Ty tego nie umiesz. Naoglądąłaś się Makóweczek i myślisz, że wszystko takie różowe.
Co do testów:
Lilla na BoboVitę się zarejestrowałam, wypełniałam ankiety, konkursy etc. no i śledzę FB i tam często szukają do testów lub sponsorują wyprawkę.
Co do testowania innych rzeczy- trochę się nagimnastykowałam, napisałam tu i tam, wypełniałam ankiety i inne bzdety i tak czekam czy ktoś się odezwie czy nie. W każdym bądź razie aktywnie opisuje na blogu zabawki, obiadki, sprzęty oraz czasem książeczki, mam logo kilku firm- teraz szykuję się do MAM więc zobaczymy jak to będzie

Co do prezentów Świątecznych u nas jest kilka rzeczy które chciałabym:
jeździk/pchacz
rowerek biegowy
laptop dla dzieci ale tych bardziej dla niemowlaka- nasz rwie się do naszych komputerów
puzzle piankowe duże ze zwierzątkami
polecam:
http://ksiegarnia.poltax.waw.pl/product_info.php?products_id=13650 nie jest to reklama sklepu tylko produktu

z tej serii karty są super zamiast książeczek obrazkowych, nam się fajnie z nimi siedzi i bawi już.
Garnuszek na klocuszek- super sprawa my już ammy
klocki Lego Duplo lub drewniane też fajna sprawa
huśtawka drewniana na sznurkach i do tego najlepiej haki w framudze lub drążek (przymierzam się do kupna)
Muzyczne Bongosy z FisherPrice lub stolik edukacyjny dla niemowlaków
jest fajna hulajnoga z siedziskiem podpatrzone u Makóweczek mogę podesłać linka prywatnie jak ktoś chce.
no i ewentualny kurs pływania dla niemowląt wykupić na basenie- super sprawa
-część z tego na roczek może być pomysłem.
Co do Kojca- planowałam kupno i tak akurat nam się trafi do testów jak się spodoba mogę kupić taniej to może się skuszę

A fotelik zobaczymy.
Co do wieczoru obejrzałam Pingwiny z Madagaskaru dziecię poszło już 1h temu spać, siedzę popijam drinka i szukam kreatywnego zajęcia na dziś.
A jak Wam mija wieczór?