gosia neuss pisze:
dama ja tez mam znowu w poniedzialek wizyte,no to czekamy na nastepny ladny przyrost bety
Dzisiaj bylam na wizycie i od srody pecherzyk urosl z 4 mm do 7mm i jest cialko zolte.Ponownie pobrali krew na bete.Reszta wynikow dobra.Dostalam antybiotyk na infekcje.W poniedzialek znowu usg i lekarka mowila,ze moze bedzie juz serduszko.Dzisiaj jak popatrzylam na usg to bylo widac jak te 3mm roznice robi.Jakby sie cos dzialo to mam szybko do szpitala sie udac.Najwazniejsze,ze fasolka rosnie i mam nadzieje,ze bedzie tak dalej.
Gosia to w poniedziałek wymieniajmy się pozytywną energią!!

Ja zacznę nadawać przed 16 (o 16 mam wizytę).
Widzę, że wizyty masz dość często, ale skoro twój lekarz tak zarządza to napewno wie co robi

Hanusia86 pisze:
Dama zazdroszczę apetytu.... Ja morduje sie z każda porcja jedzenia... Głodna jestem strasznie, jak zaczynam jeść od razu mnie mdli. O gotowanie nie wspominam.... Kocham odpoczywać w kuchni, a teraz to nie możliwe.
Płeć .... Chyba dziewucha, bo jakoś tak naturalnie przychodzi mi mówienie do maleńtasa Krysiu. Mąż zaklina sie ze będzie facet, Tadzio.
A Wy jak??
Hanusiu Droga, nie wiem czy warto zazrościć TAKIEGO apetytu. Chyba trochę przeginam

Wy narzekacie na mdłości, a ja z kolei ciągle chce spać!! Dziś na szkoleniu siedziałam w pierwszej ławce siedząc walczyłam z całych sił ze snem... Profesor bacznie zerkał spod okularów zastanawiając się pewnie kiedy przybiję gwoździa

Ja marzę o dziewczynce

martka_85 pisze:
Kurcze, widzę że wszyskie biegacie na USG a ja się zastanawiam - iść czy nie iść:). No wiem, już tylko tydzień do mojego urlopu zostało więc zobaczymy czy wytrzymam i się nie zapiszę, czy jednak na ostatnią chwilę będę biegła.
Idź przed urlopem i się przebadaj będziesz spokojniejsza

natalia89 pisze:
mdłości męczą mnie cały dzień

a co do płci to wydaje mi się, że to chłopiec

byłam odebrać wyniki, nie powiem, bardzo się stresowałam, ale żadnego świństwa nie mam

wyniki ok, oprócz TSH , bo aż 5.200, a norma jest do 2.500

teraz trzeba umówić się do endokrynologa

TSH to tarczyca?
Hanusia ja wycieczkowo

sobota wizyta w Krakowie u siostry, a w niedzielę skoczymy do skansenu w Wygiezłowie. A co u Ciebie w planie?