Witam Was kochane!
Przepraszam nie miałam kiedy czytać i pisać...
Lusi bardzo mi przykro

jestem z Tobą myślami i modlitwą. Poukładasz sobie to w głowie.Z czasem uda Ci się o tym aż tak często nie myśleć. Masz dwóch wspaniałych synów i trzecie maleństwo w niebie. ja mam pierwsze w niebie, Tomka mam tu i teraz no i czekam na tego szkraba sierpniowego.
Ściskam Cię i życzę abyś doszła do siebie i fizycznie i w głowie sobie to poukładała. ja sobie zawsze tłumaczyłam że lepiej tak niz jakby maluszek miałby być ciężko chory.
Ja odpukać Czuję się bardzo dobrze. Maluch też ma się ok. 1,5 tyg. temu byliśmy na usg, na tym na przezierność karku i wszystko prawidłowo wyszło.
Nie mam kiedy zaglądać bo jestem zarobiona. praca praca dom, do tego jeszcze doszło mi szukanie osoby na moje zastępstwo w pracy... ostatnio byłam kilka dni w Poznaniu, a w Warszawie nie ma tygodnia bym nie miała jakiejś konferencji do"obskoczenia". chwilami nie mam czasu myślec że jestem w ciąży.
EWEKoczywiście się pokapowałam o co chodziło, ale pierwsza reakcja była szokowa. Swoją droga masz niezłe tempo na sprostowania

z tym cyckiem dałaś czadu

koniecznie idź na kontrolne badanie piersi! polecam od razu usg. mi w samobadaniu moim i lekarza nie wyszło że mam guzy.
Cieszę się że Majusia ma się tak świetnie i tyle mówi.
Tomek nic nie mówi nadal ... zastanawiam sie nad konsultacją logopedy, chociażby po to aby móc coś babciom odpowiadać dlaczego on tak milczy
Agnese mi niestety nie otwierają się te linki. czy są aktualne?Bardzo bym chciała obejrzec
Nanusiana sierpnióweczkach nie zawitam . zastanowiłam sie i nie mam czasu pisać. do końca czerwca mam pracować co się równa mega zmęczenie i non stop przed kompem. w domu już nie mogę patrzeć na monitor.
moj komputer ( ten piękny czerwony nowy dodaż że firmowy dellik

chyba też już ma mnie dość bo się w tym tyg dwa razy zepsuł. w piątek padł totalnie, najprawdopodobniej płyta główna.
Kochane, może byśmy tak wypiły jakiegoś drinasa?
ja mogę piwko bezalkoholowe, ale zawsze coś

Kto ma ochotę ręka do góry

umówimy dzień i zrobimy chlup i fote na forum

ściskam Was w pasie i wszędzie indziej! całuski! trzymajcie się cieplutko!