Witajcie!
Monique, juz Ci pisalam, jak sie ciesze, napisze z przyjemnoscia jeszcze raz- Gratulacje i spokojnych 8 miesiecy!
Malina, ja 20 kg na plusie, przy 159 cm wzrostu mozesz sobie wyobrazic, jak wygladam.. Ale nawet sie nie przejmuje, jakos sie zrzuci.
Koniuszek Magdalena, dziekuje za troske! I w nic sie nie wcinasz, zostan z nami! Tu fluidki ciazowe kraza az milo
Huragan jeszcze nie doszedl z pelna sila, leje i wieje, ale najgorsze ma byc w nocy. W tej chwili oko huraganu jest w Virginii, my mieszkamy w Maryland, troszke wyzej. Dojdzie za kilka godzin, wtedy zobaczymy, co sie wydarzy. Zniszczenia sa ogromne tam gdzie przeszedl, ale my mamy ok 3 godziny do oceanu, moze troszke oslabnie zanim w nas uderzy. Ale jest lekka panika.
Kika, to Twoj chlopczyk szybko zaczal

Teraz juz tylko patrzec jak bedzie smigal po calym domu!
Ewek, zycze Majeczce duzo zdrowka! Ja wiem, jak Ty sie musisz martwic, ja doslownie wpadam w panike jka Brian ma 37 stopni goraczki.. Juz moja pediatra mnie dobrze zna, bo dzwonie z kazda pierdola.
A wczoraj w nocy spimy sobie spokojnie, o 3.30 Brian sturlal sie z lozka, huknal glowa o Matta szafke, ma lajpo nad okiem, przecieta brew, strasznie to wyglada. Do 6.00 rano musialam z nim siedziec i przykladac mu lod do oka. Nie wyspalam sie wcale, niestety...
Acha, i 2 dni temu mala przestala mi sie ruszac.. Wiec ja oczywiscie w panice. Wyjelam w koncu z lodowki cole, wypilam wielka szklanke, ale juz zdazylam zadzwonic do lekarza, kazal mi jechac do szpitala na ktg. Po tej coli mala zaczela odstawiac fikolki az milo, wiec wszystko bylo ok. Ale strachu sie najadlam jak nie wiem. Na drugi dzien mialam umowiona wizyte u niego w gabinecie, tez ktg, wszystko ok. Nastepna wizyta w srode, potem w piatek usg. Strasznie sie denerwuje ta koncowka, juz bym wolala, zeby mala wyszla i byla bezpieczna po tej stronie... Tylko jak to zrobic