No hej laski!!!!!!!!!!!!
Ja pierdziele - kawal czasu!!!
W końcu się zebrałam i dzieki Aguśce na nowo tu wlazłam
Jak widzicie zresztą - nick nowy, nieco starszy hehe... Dopiero sobie uświadomiłam, że właściwie to powinnam jako Edi33 się logowac
Bardzo milo mi Was widzieć i czytac po czasie.... długim czasie laski...
Widzę, że nadal coś nas łaczy - m.in choróbska dzieciaków hehe...
Poczytałam co u Was i postaram do każdej się odnieść - tylko mam nadzieję, że mi posta nie wciągnie tak jak Darii....
Zacznę do AGUŚKI reanimatorki tego forum - wielkie dzięki za ten gest

Mam nadzieję, że Cie nie zawiodę i pomimo notorycznego braku czasu - dam radę zaglądac w miare systematycznie....
Agus widzę, że zadowolona i chyba szczęśliwa też jesteś - zatem domniemuję, że pobyt w Niemczech Ci służy. Michaś po niemiecku się dogaduję, a jak Ty? Jakiś kurs sobie tam walnęłaś czy obywasz się na codzień z językiem w maire kontaktu z Niemcami w sklepie itp?
JOASIU już wpisałyśmy się z Ninką na NK

No kurde napisze i już - zazdrościmy Wam obie tego dzidziusia

Ninka bardziej - bo od prawie pól roku prosi o siostrzyczkę - autentycznie... a ja - już bym chciała, ale , że mam pecha zyciowo - zawodowego to znowu to samo - jak ciąża to po robocie, a jak nie będzie roboty bo umowy nie przedłużą - to i ciąży nie będzie.... Nie potrafie się zdecydowac na drugie wiedząc jak ciężko mi było znaleźć pracę po Nince..

a z jednej pensji żyć to marnie to widze. A jak u Ciebie w tej kwestii? Masz umowę na nieokreślony i potem spokojnie wracasz po macierzyńskim?
Zosia to już fajna dziewczynka i mam przeczucie, że charakterem podobna do mojej kozy
MARRYNKO u Ciebie widzę równiez fajnie się układa - dzieciaki już coraz większe, masz czas dla siebie i tylko te paskudne choróbska psują całą sielankę...
A z tym przedszkolem Cleo to fajna sprawa - Nina bardzo chce isc do przedszkola i jej sztandarowe haslo w ty6m temacie brzmi " Mamo Edyto! No kiedy ja w końcu pójde do tego przedszkola??!! Bo w tym dmu to mi się juz strasznie nudzi...

Mam nadzieję, że jej się spodoba chociaż tak jak u Was wolałabym żeby przyzwyczaila się do tej zmiany takim własnie 2 dniowym pobytem w przedszkolu... Biedne te dzieciaki kurde bo tak na głęboką wode potem 1 wrzesnia są rzucane - same nieznane twarze....
EMPI gratuluje pracy i chyba nie jest tak źle w tych Biedronkach co? Mam koleżanke która pracuje w tym dyskoncie i ogólnie jest zadowolona - nawet Ci powiem z kasa nieźle wychodzi... Opowiadała mi tylko o jakimś tam "anonimowym kliencie" którym to przelożeni straszą pracowników
A Julka do żłobka chodzi? Choruje Ci przez to czesciej - jak to wygląda?
CATH trzymam kciuki za zdrówko małej ni i zyczę Wam powodzenia w starankach... i masz rację - luz i spokój to najlepiej służy tym tematom
Co do podawania leków - odpukac nie mamy z tym najmniejszego problemu - nie wiem jakim cudem ale Nina nawet najgorsze gó@#$o mi połknie....
Dziewczyny puszczam częściowo, żeby nie skasowało