Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:32 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 964  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny,
ja tam na swojego nie narzekam, nie dość że pije ziółka i je zaparza to jeszcze o nich pamięta bardziej niż ja :oops:
Marchewka witaj :)

Tabelka STYCZNIÓWEK 2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Candy nie chwal sie ze masz takiego fajowego meza :lol:

Marchewka witaj!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marchewka - witaj , ja też biore bromergon i jeszcze Divine na menopauze . Z tego co wiem to żadne ziółka nie przeszkadzają , można je pić . Mogą pomóc a na pewno nie zaszkodzą .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :)

Ja tylko na chwilę się przywitać napisać co u mnie i spadam

internet założony , radiowy z orange nie jest jakiś super szybki ale lepiej płacić 49 zł mieś niż co drugi dzień ładować kase w karty do tel po 20 zł
mam limit 3G , a podobno jak go przekroczę to tylko będzie jeszcze wolniejszy heh trudno byle bym mogła materiał do szkoły poszukać, wejść na pocztę, nk i forum i będę szczęśliwa :)
opłata za neta ma się nie zmieniać więc chyba sobie go zostawię , umowa na 3 lata a rezygnacja kosztuje 700zł (mam miesiąc na decyzje czy chcę tego neta nie ponosząc żadnych kosztów z rezygnacji ) co myślicie ?
trochę mnie wkurza ten limit i to że raz jest szybki a raz wolny ale gdzie ja założę na takim zadupiu stały internet bez limitu jak wszyscy mi juz odmówili i każdy (nie ma wolnych portów lub brak możliwości technicznych)

dziś M robi swoje urodziny więc szykuję chatę na impreze , walentynki będą na kacu ( M będzie miał) i raczej nie liczę na jakieś cuda

to na tyle :) Miłego dnia dziewczynki :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja mam stale lacze, nie znam sie na innych.

Moj mezus ma za 3 dni urodzinki, ale gosci nie planujemy bo jedziemy na dzien do moich rodzicow.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bona mój ma 16 lutego ale to w tygodniu więc teraz impreze robi (szuka okazji żeby się napić tak porządnie)
o 19 goście będą , połowa gotowa jedzonka , chyba się wyrobię :P

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziękuję za ciepłe przyjęcie na wątku zielarek :flo: . Jestem spokojniejsza dzięki waszym odpowiedziom, też myślę, że ziółka nie zaszkodzą. Ochoty nabrałam jak zobaczyłam ilu osobom pomogły :shock: . Nasze staranka są może nie tak bardzo starankowe, tzn. nie zabezpieczamy się kochamy się ile dusza zapragnie i tak już około 7 lat, a nazwijmy to "wpadki" brak :roll: . Lekarz cały czas mnie zachęca, żebyśmy zrobili szczegółowe badania, ale ciężko mi się zebrać, mam stwierdzoną hiperprolaktynemię czynnościową, mam poza tym małą tarczycę z guzkami ale na szczęście tsh mam jeszcze w normie. Jutro walentynki jakie prezenty zrobiłyście dla swoich tż ? :gift: A mam jeszcze pytanko myślałam, że mieszankę numer trzy pije się cały cykl, a nie tylko do owulki ? Napiszcie co i jak zacznę niestety od następnego cyklu w tym już nie zdąże :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Justynka Twoj ma 16 a moj ma za 3 dni wiec ..... tez 16 :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marchewka koniecznie zrób badania

Bona he he to razem świętujemy
a ja wódkę piję :shock: :shock: :shock: i się dobrze czuję

Hartuję się he he

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja wypilam reddsika małego i starczy. Jutro mamy spotkanie ze znajomymi to moze bedzie i wodeczka :wink:

zaraz zrobie sobie ziolka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Hey:)

Ja dopiero wstałam :shock: Jak się położyłam po 14tej, to dopiero się obudziłam :shock: Ale Z. zrobił mi miłe powitanie, kupił całą paczkę moich ulubionych batoników (duplo) i położył koło poduszki :lol: A u Z. jest kolega i też piją wódeczkę :lol: Ja nie przepadam, więc tylko pepsiaka popijam :lol:

Marchewka---Trójeczkę pije się przez cały cykl, ale Ona szczególnie działa na I fazę cyklu, bo pobudza jajniki do owu, więc jeżeli jesteś przed, to zawsze warto spróbować, jeśli po, to nie ma sensu, bo "ziółka Cię same nie zafasolkują" :lol: Pozwoliłam sobie na mały żarcik :lol2:

My na Walentynki kupujemy sobie wspólny prezent: pralkę i odkurzacz :lol: bo jeszcze nie mamy... :wink:

Justynko---To miłej imprezki :lol: Na nk odpiszę Ci jutro :wink: A co do internetu, to nie podoba mi się tutaj tylko długi okres umowy... Zazwyczaj podpisuje się na 2 lata...A co do limitu, to jeżeli nie ściągasz piosenek i filmów to powinien spokojnie wystarczyć :) Chociaż mój Z. mówi, że to mało( jest po informatyce, to pewnie zna się lepiej niż ja).

Madziu---Redsika to i ja bym wypiła, ale na antybiotyku jestem to nie mogę :(

Aga720---Masz całkowitą rację :lol:

P.S.
Dziewczynki, odnośnie trójeczki :) Nie pisałam tego wcześniej, bo mi z głowy wyleciało...Piszę to tak, żebyście się nie wystraszyły :lol: . W mieszance naszych ziół jest ruta...Jak poszperacie w necie to możecie znaleźć informację, że działa ona wszesnoporonnie...To jest fakt. Ale działa ona tak, jeżeli zaparzylibyśmy zioło ruty samo w szklance i pili tak przez drugą połowę cyklu. A my mamy jej tylko 20g., i w dodatku w połączenie z innymi ziołami, więc nic takiego nam nie grozi i nie wierzcie w takie głupoty, jak gdzieś przeczytacie :lol: .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

he he mam odlot ale kontaktuje :)
chyba z 3-4 lata wódki nie piłam
nawet lepiej mi się pisze na kompie :):)
ale pewnie jutro będzie nie ciekawie i znowu przerwa będzie
zapomnialam jak to jest e he :)

Buziaki moje kochane :)
pewnie jeszcze zaglądnę :)

co do netu to lepszy ryc niz nic , i tak stałego bez ograniczeń nie będzie bo jak usłyszałam do 2015 mam czekać na rozbudowę w tp itd to wolę taki ważne że mam kontakt z wami i innymi ważnymi osobami w moim życiu, że mogę w google poszukać materiały do nauki i na nk zobaczyć co tam u zanajomych :)

dobra spadam bo zadyma jakaś że kolega wódkę pije a jego ukochana ma coś pzeciwko bo na jakieś zakupy rano mają iść :P

Obrazek

Ostatnio zmieniony sob lut 13, 2010 10:24 pm przez Justyna134, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Zaglądaj Justynko, zaglądaj :lol: Może napiszesz nam coś śmiesznego jak jeszcze trochę wypijesz, to się pośmiejemy z naszej kochanej Koleżanki :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie nie już stop bo ledwo co widzę i kontaktuję
jeszcze w maiarę kontaktuję ale ssanie się włączyło tylko wole nie przeginać bo lepiej nie doprowadzić do wymiotów
tabletki pomogły bo kiedyś pół kieliszka i już kibelek i przytulanie z nim
teraz likier czekoladowy, piwo , i 4 -5 kileliszki wódki

wiem wiem literówki są :)

starałam sie. :) dobra spadam bo się będą czepiać że forum ważniejsze ( he he żyć bez waz nie mogę :))

nie śmiać się jutro !!! z Justynki

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Justynko nasza kochana---Jutro nie, dzisiaj się pośmiejemy, po co czekać do jutra :lol2: No to uważaj, bo przytulanie kibelka to nic przyjemnego :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Justynko zazdroszcze Ci fajnej imprezki :D
Jutro ja bede wesola - o ile pojdziemy na spotkanie ze stara ekipa.
Maz polozyl dzis panele w 1 czesci przedpokoju, jutro jedziemy do Leroy po kolejne zakupki i bedziemy cos dalej dzialac w mieszkanku. Fajnie ze cos sie dzieje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

No Madziu, my remont mamy za sobą :lol: Bo to mieszkanie, które wynajmujemy od znajomej mojej mamy, było po Jej mamie, starszej kobiecie...Całkowicie do remontu...Trzeba było wymienić wszystko-kibel, wannę, wszystkie baterie, bojler, do tego malowanie sufitów, tapetowanie wszystkiego, zakup mebli...Na szczęście w zamian za to nie płacimy za wynajem, tylko robimy opłaty :lol: Ale remont trwał miesiąc...To była masakra :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bo remont to masakra :twisted:
w nast miesiacu czeka mnie znow syf w chacie, sciany beda gladzone i skuwane - to bedzie masakra
ale dla koncowego efektu warto pocierpiec :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczynki wszystkiego naj naj naj z okazji Walentynek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek!!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 964  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]