Hey:)
Ja dopiero wstałam

Jak się położyłam po 14tej, to dopiero się obudziłam

Ale Z. zrobił mi miłe powitanie, kupił całą paczkę moich ulubionych batoników (duplo) i położył koło poduszki

A u Z. jest kolega i też piją wódeczkę

Ja nie przepadam, więc tylko pepsiaka popijam
Marchewka---Trójeczkę pije się przez cały cykl, ale Ona szczególnie działa na I fazę cyklu, bo pobudza jajniki do owu, więc jeżeli jesteś przed, to zawsze warto spróbować, jeśli po, to nie ma sensu, bo "ziółka Cię same nie zafasolkują"

Pozwoliłam sobie na mały żarcik
My na Walentynki kupujemy sobie wspólny prezent: pralkę i odkurzacz

bo jeszcze nie mamy...
Justynko---To miłej imprezki

Na nk odpiszę Ci jutro

A co do internetu, to nie podoba mi się tutaj tylko długi okres umowy... Zazwyczaj podpisuje się na 2 lata...A co do limitu, to jeżeli nie ściągasz piosenek i filmów to powinien spokojnie wystarczyć

Chociaż mój Z. mówi, że to mało( jest po informatyce, to pewnie zna się lepiej niż ja).
Madziu---Redsika to i ja bym wypiła, ale na antybiotyku jestem to nie mogę
Aga720---Masz całkowitą rację
P.S.
Dziewczynki, odnośnie trójeczki

Nie pisałam tego wcześniej, bo mi z głowy wyleciało...Piszę to tak, żebyście się nie wystraszyły

. W mieszance naszych ziół jest ruta...Jak poszperacie w necie to możecie znaleźć informację, że działa ona wszesnoporonnie...To jest fakt. Ale działa ona tak, jeżeli zaparzylibyśmy zioło ruty samo w szklance i pili tak przez drugą połowę cyklu. A my mamy jej tylko 20g., i w dodatku w połączenie z innymi ziołami, więc nic takiego nam nie grozi i nie wierzcie w takie głupoty, jak gdzieś przeczytacie

.