Czesc dziewczyny dzisiaj rano wstalam i jeszcze nie zdazylam zjesc sniadania a meczyly mnie juz lekkie mdlosci,polezalam chwile jeszcze i dopiero potem wstalam i trochu mi przeszlo, @ mi sie juz skonczyla i trwala 3 dni,zwykle jest u mnie 4 dzni z zakonczeniem na 5 dzien a tym razem u mnie jest dzisiaj wlasnie to zakonczenie,nie wiejm czy wytrzymam do soboty jak sobie obiecalam powtorzenie testu,ale nie wiem czy to cos pomoze,poniewaz jak zrobilat teraz w sobote kiedy tez wlasnie nadeszla moja spzniona @ test wyszedl negatywnie,prosze poradzcie mi cos ;( jesli chodzi o dzien tzn ktory dzien cyklu byl podczas mojego stosunku z mezem to trudno mi teraz powiedziec bo staramy sie dosyc czesto,moze nie az tak ale czasem jest to 3 razy w tygodniu a czasem jest to 1 lub 2 razy to tez zalezy,dlatgo wiec trudno mi jest to stwierdzic i policzyc,ale cos mi sie swita,ze bylo to conajmniej w polowie cyklu czyli gdzies 14 - 16 dzien od 1 dnia ostatniej @,tak wiec juz sama nie wiem co powiedziec,moze i jest jak mowicie,ze moze to byc moje wmowienie sobie(czego bym sie nie dopuscila!!!) lub/albo moze to byc faktycznie ciaza,bardzo prosze podpowiedzcie mi cokolwiek i prosze piszcie wiecej do mnie

czasem jest milo poczytac rozne odpowiedzi i wnioskowac co jest przyczyna tego czy tamtego,tak wiec prosze piszcie mi naprawde jest mi bardzo milo nawet na odpowiedzi ktore doszly do tej pory a bylo ich pare

,serdecznie i goraco pozdrawiam i do uslyszenia,papa