Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 6:36 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczynki.Tak sobie was podczytuje,a cos do pisania nie mam natchnienia,moj dziadek jest w szpitalu w PL a ja tu,ma juz 87lat mam nadzieje,ze wyjdzie ze szpitala i zobaczymy sie na swieta w Polsce. :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o to przykre, mocno 3mam kciuki, żeby wszystko skończyło się pozytywnie, a coś nagle mu się stało??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Meg trzymam kciuki za dziadka. Napewno wszystko bedzie w porzadku i niebawem sie zobaczycie. Zobaczysz kochanie. Musi być OK :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziekuje dziewczynki,a dziadek mial bardzo zle cisnienie i zaczal byc slaby i bredzic.Ogolnie to ma miazdzyce,cisnienie juz dobrze,niedotlenienie mozgu i stad te braki w pamieci,ogolnie wszystko w kupie juz popsute,no wiek juz.Lekarze mowia ze stan ciezki ale stabilny,ale dzis jak dalsza rodzina go odwiedzila to bral sie do wstawania z lozka i normalnie z sensem z nimi gadal.Cale szczescie ze moja mama pracuje w tym szpitalu to karmi go i wszystko robi przy nim.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to wspaniale, że ma kogoś życzliwego i bliskiego przy sobie, życzę mu jak najlepiej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Meg dużo zdrówka dla dziadka życzę. Dobrze, że ma dobrą opiekę.

A u mnie dziś dołek. Przypadkiem otworzyła mi się strona z ciuszkami dla dzieci... Chciałam zamknąc ale nie mogłam, siedzę, oglądam i ryczę... Mój Remi mógłby za niedługo nosic takie ciuszki... Cholerka dlaczego?

Tabelka http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=41756

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

saana przytulam Ciebie, rozumiem jak to jest ciężkie, ale powinnaś sobie dać czas i go przepłakać i się sobie nie dziwić, że to robisz, inaczej się nie da

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj saana jak ja doskonale cie rozumiem... ostatnio segregowałam ciuszki dla Michasi które dostałam od kolezanki i płakałam jak bóbr. Bo mój Piotruś już by takie ciuszki nosił. W tym by ładnie wygladał i w tamtym. Mąz nie rozumiał wogóle mojego zalu z tego powodu mówiąc "ale to sa ciuszki dla Michasi"... Własnie dla Michasi... Piotrusiowi ni kupilismy niczego :( Nawet malenkiej skarpetusi... tak bałam sie zapeszyć a jednak...
Jedno co ci moge powiedziec to to zebys sie trzymała, dla Remiczka, bo nie wiem czy wiesz, ale podobno jak aniołkowa mama płacze to jej dziecku jest cieżko. Niech sobie tam biega po tych łąkach beztrosko i czasami zerknie na Twój usmiech. Wiem ze to trudne. Ja smiałam sie dosłownie przez łzy, bo nie chciałam, zeby Piotruś tam płakał za mną... Skoro Bóg tak postanowił, ze on ma być u niego a nie ze mną to niech tam chociaż bedzie szczesliwy... Ja nie mogłam zapenić mu szczesliwego dziecinstwa tu na ziemi, wiec chociaz pomoge mu zeby było szczesliwe tam na górze, gdziekolwiek to jest....

Meg jak dziadek?? Wpadaj informować, bo aż mi sie w nocy sniło... Mam nadzieje,z e bedzie coraz lepiej. Wiem, wiek robi swoje, ale jednak niech sobie dziadzdiuś dożyje szczesliwie tej setki... Ja trzymam za niego kciuki. Dzisiaj sie pomodle o niego, bo wczoraj padłam jak martwa normalnie.

Kika jak sie dzisiaj czujesz?? co nic nie piszesz??

U mnie zgaga ciag dalszy... Oj ta moja Micha bedzie miała chyba włosy do pasa. Bo mówia ze jak zgaga meczy to dzicku włosy rosna hehe ;)

DOPISANE
Kikus zesmy sie minęły hehe ;) Dzien dobry kochanie ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

g*wnianie się czuję :roll: :evil: :x i do tego słomiana wdowa jestem na aż 4 dni :? nie lubię jak mój mąż jest poza domem, dostaję wtedy świra, mówili mi, żebym o męża się nie martwiła to w dniu ślubu mam go nie wyglądać, bo jak będę go wyglądać to tak przez całe życie, ja nie wyglądałam a i tak to robię, co za ściema

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika to co nie pisałas ze meza nie ma. Co ty tam robisz a tym domu sama?? Mój tez w rozjazdach, akurat dzisiaj wraca. Mogłaś sie zebrac i do mnie przyjechac hehe ;) ostróda to piekne masto i nie masz daleko do mnie nawet ;) Nastepnym razem pakuj sie przyjezdzaj ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja jutro jadę do Wawy po rodzinę z Hameryki :wink: co to im się podlizać, bo chcę tam do nich jechać, powiedzmy, że na jak najdłużej

a mój M. to co dwa tygodnie teraz jeździ bo broni uprawnienia budowlane

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to KIka jak bedzie ci sie nudziło to zapraszam na kilka dni. Razem raźniej ;) Ja nie dam rady juz do ciebie przyjechac, ale ty do mnie chyba byś mogła ;) Ale by było fajowo ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

przemyślę sprawę, dzięki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie! Ja na chwilkę tylko, bo ostatnio mam takie urwanie głowy...
ale mam nadzieję, że wkrótce nadrobię zaległości...

Pozdrowienia dla WSZYSTKICH!!!

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie
Co do dziadka to dzisiaj ma swoj swiat calkiem,gada po niemiecku(chyba mysli ze jest nadal na przymusowych robotach w niemczech)Boje sie ze juz taki zostanie i ze nie wypijemy whisky jak przyjade w grudniu.
Kika-niestedy nie wspolczuje Ci ze meza nie ma,ja Ci zazdroszcze,nie zeby mi moj przeszkadzal,ale tak chociaz na dobe zeby zniknal :lol:
Saana :-{:
Malgora och jak ja bym chciala wpasc do Ciebie na kawke ciuszki bym Ci poprasowala przy okazji,okna pomyla :cry: ale niestety ja to daaaallleeekkoo,ale dobrze ze jest internet.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

meg1981 pisze:
Malgora och jak ja bym chciala wpasc do Ciebie na kawke ciuszki bym Ci poprasowala przy okazji,okna pomyla :cry: ale niestety ja to daaaallleeekkoo,ale dobrze ze jest internet.

ciiiiiiiiiiiii... no masz babo placek, teraz jak się zdecyduję pojechać to ja będę musiała to zrobić :lol: :lol: :lol:

mask0 Ty to nas kobieto zaniedbujesz jak nie wiem co, ah nie ładnie, ale usprawiedliwiamy z racji urwania... głowy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A tak szczerze to ja nie cierpie prasowac ciuchow jedynym wyjatkiem sa malusienkie ubranka dla dzidziusiow-uwielbiam :)
A Ty malgora musisz mi podac swoj adres bo takie sliczne ubranka na Michasie widzialam,ze chetnie przywioze w grudniu do Polski i Ci wysle-na serio mowie(pisze)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

meg mam nadzieje, ze do swiat dziadek wydobrzeje. wiesz moja prababcia też miała takie "loty" nie poznawała nikogo, wogóle gadała od rzeczy, pradziadek juz 20 nie zyje a ona gotowała mu obiady i wiesz co?? Z dnia na dzien przeszło jak reka odjął. Umarła 3 lata temu, miała 96 lat. Nie obudziła sie, serce nie wytrzymało.
Wiec wydaje mi sie ze to chyba normalne jesli tak mozna powiedziec, ze starszym ludziom miesza sie w głowie czasami. W sumie przezyli straszne rzeczy, biorac pod uwage wojnę...

jak bedziesz na swieta to wpadnij, napewno znajde ci jakies prasowanie ;) hehe

Kika nie bój sie, narazie juz mam wszystko zrobione hehe ;) Wiec nie trzeba nic prasować. No moze pieluchy, ale chyba tego nie bede robiła, bo mają inne przeznaczenie niz 20 lat temu. Stawiam na teterki sciereczki jak sie uleje i zeby sobie na ramie polozyc aby obrzyganym nie zostać hehe ;)

mak0 witaj kochanie choc wpadasz jak po ogien to jednak miło cie wiedziec ;) czekamy na wiesci co u ciebie hehe ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oj fajnie by bylo,zeby moj dziadek tez wydobrzal,babcia moja od ojca strony umarla tez po 90-tce tez mowila bzdety czasem,ale miedzy czasie byla tez normalna,chcialabym zeby dziadek wrocil ze szpitala i mogl jeszcze wypic ze mna kielicha i za Alexem pogadal :wink: w maju jak bylam to sie strasznie cieszyl dziecmi,normalny byl calkiem,a teraz moj swirek juz tyle gada,chodzi taki pocieszny jest i dziadzia mowi.Moj dziadek tak zawsze placze jak odjezdzamy z Polski.Dzisiaj jak mamie przez telefon mowilam zeby powiedziala dziadkowi ze niedlugo przyjade i ze alex mowi dziadzia to sie malo nie poplakalam.A moj kuzyn do mamy mojej wczoraj doje... gdzie bedziemy chowac dziadka czy we wsi z ktorej pochodzi czy w moim rodzinnym miescie-no swinia jedna.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Meg wierze ze bedzie dobrze kochanie, musimy w to wierzyc, bo wiara czyni cuda...
Co do kuzyna to chyba bym w jajca kopneła. Co za brak taktu, wyobraźni i wogole cech ludzkich... Brzmi to jakby czekał na pogrzeb :evil: ja bym go chyba zabiła nie pytajac gdzie go pochowac i wykopała dół pod jabłonką, przynajmiej drzewko by było dobrze odżywione :evil:

Mówie dobrej nocy... pewnie i tak dzisiaj nikt juz tu nie zaglądnie ze tak powiem hehe ;)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]