Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:31 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52888 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 2638, 2639, 2640, 2641, 2642, 2643, 2644, 2645  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziobak nie strasz tymi pajakami ;) bo nie bede zagladac ze strachu :D

Agnieszka prosze prosze szybkiego porodu zycze :)

Mika super naprawde sie ciesze ze fajnie wam tam :) bojednak to jest duza zmiana i nie wszyscy daja sobie rade tak daleko od ojczyzny :? ja w Danii wytrzymalam tylko dlatego ze wiedzialam ze wroce niedlugo :) ale ja mam po prostu inne podejscie ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Matasiaczku ja jeszcze nie czuje ze znalazłam swoje miejsce na ziemi...więc....może przeprowadze się do Hiszpanii .....hahaha

Dziobaczku-ja zaglądam i zaglądam ale jak nie ma nowych wpisów zaraz po mnie to nie pisze bo nie lubie do siebie pisać....
Jakoś mnie strasznie krzyż boli od 3 dni...a może to korzonki -sama nie wiem.Nie mogę kucnąć ,ani się schylić...oj ja biedna...a jutro angielski...

Natan właśnie śpi trzecią godzinę....majaczy coś przez sen.Płacze i się rzuca,no i coś pokaszluje....mam nadzieje że to tylko przez suche powietrze.Czy Wasze dzieciaczki też są takie zmierzłe...wrrrrrrrrrrr

Ide kończyć obiadek bo za chwile banda wpadnie :D

Jeszcze tu wróce hehe 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehe

Wracaj jak najczęściej :D :D

Ale sie objadłam obiadem ....masakra!
Szare kluchy ze skwarkami zboczku :D i kapusta zasmarzana :lol: mniam

Pyrczak...dlaczego nic nie piszesz? :spi: :spi: :spi: :spi: :spi: :spi:

O dziwo podobaja mi się te pająki :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :spi: :spi: :spi: :spi: :spi: :spi: :spi: :spi: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziobaczku ja pająków mam ci tu pod dostatkiem.....wrrrr masakra normalnie.
A ja od dziś nie jem słodyczy...hmmmm ciekawe czy mi się to uda bo ja w żyłach mam cukier zamiast krwi hahaha....i ta przemiana może się źle skończyć.

My zjedliśmy kopytka z gulaszem z kuraka i surówkę....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

HEJ WITAJCIE!!!!!!!!
Anulka, Ty sie nie przepracowuj bo dzidzia ma spokojnie przyjsc na swiat a to juz bliziutko :)
mika 78, jeju alez Ty masz kawalera. Z tego co pamietam ostatnim razem wstawialas foty jeszcze dzieci a tu prosze prosze.... nooo nooo jak typowy angielski nastolatek, wow!!!!!!!!!!! :wink: Poza tym Natanek tez juz kawaler sie robi. Co do dzieci to moje tez pokasluja, jeszcze od dzis walcze a katarem u obydwu. Wiktorek mi teraz wszystko bierze do buzki ale musze powiedziec ze sa juz dwa zabki na dole. Ida chyba hurtem :)
dziobak, jak po urodzinach u tesciowej??? a ja nie pisalam bo mnie sie internet rozwalil i musialam wyczyscic wsio i odpalic na nowo :(
Agniecha20, jak tam po ktg?

Ja rowniez nie mam co pisac, jak wiekszosc. Szkoda tylko ze tak coraz mniej dziewczyn, bo ja sie na zadne inne forum nie przenioslam i nawet jak potrzebuje porady to nie ma sie kogo poradzic. Ech! U nas problemy z moczem, znaczy sie Weroniki. Juz 5 tydzien na furaginie a poranki kwalifikuje juz do dramatycznych, bo biedactwo siusia i boli, placze tupie nogami i piszczy. TAM juz sie nie daje posmarowac niczym. Robilam jej nasiadowki w korze debu, w tamtum rosa i na krotko pomaga a potem zas dzien Swistaka. Posiew miala robiony i wyszly e.coli ale w takim stopniu dopuszczalnym ze lekarz uznal iz nie wymaga to leczenia. Mocz ogolny jest ok znaczy sie nie ma stanu zapalnego tylko ze sa bakterie, ktore rzekomo przy furaginie powinna wyplukac. Bylam z nia u mojej ginki, po badaniu dziecko mi kupy nie chce zrobic. Co dziennie wstrzymuje i placze. Ginka przepisala leki na grzybice bo cos tam sie jej moglo przypaletac po antybiotyku ( ja zawsze mialam sklonnosci do grzybic po antybiotyku). Mam nadzieje ze to cos da. Dzis 5 dzien jak bierze i narazie 5 dzien spokoj, ale za to trzyma sie za tylek i chodzi za mna placzac. Nie wiem co robic, raz pomogl czopek ale darla sie ze az ja mam uraz i nie chce jej juz tak krzywdzic. No i tak mija u nas.

Pisala do mnie AngK, ze nie moze sie od miesiaca zalogowac, ale ciagle nas czyta. Napisala ze haslo ma poprawne a nie chce jej system wpuscic na strone. Mają sie dobrze. Ochrzcili juz Agatke, wiec wielkie gratulacje!!!!!! Jest przeslodka i wazy juz 6kg :shock: :shock: :shock: Slicznie sie smieje, zaczyna sie ladnie bawic zabawkami i wogole pociecha z niej. Kazala wszystkie dziewczyny pozdrowic a w szczegolnosci WIELKIE KONDOLENCJE DLA MITOSI!!!!!!!!! Jakos sie trzymaj choc wiadomo ze takich chwilach ciezko.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pyrciu może podawaj jej jakieś herbatki na przeczyszczenie.....ja bym tak zrobiła bo szkoda niuńki.
Podałabym herbatke np z senesu-ale słabiutką bo jest naprawde przeczyszczająca i założyłabym jej wtedy te pampersy jak majteczki...może da sobie założyć.
Biedna Weronisia.....wiem jak to jest bo też nie raz bolało jak się siusiało i piekło szczypało-a ona taka malusia.

Musimy się wziąść ostro do roboty i zacząć tu pisać więcej.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no pyreczkę wywołałam hehehehe....

Agnk no to wielka juz ta wasza Agatka :)

Mika no jestem zaaaaaaaaaaa...a nawet przeciw ;) :D :D

a u teściowej fajnie było, najpierw msza a potem kolacja :)
a potem do domku :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pyraa strasznie mi szkoda waszej malej buuu :( naprawde mam nadzieje ze szybko przejdzie i szybko zapomni :( pozwol jej siusiac moze do wanny z rana polewajac ja woda wtedy ponoc troche mniej boli :( no i cierpliwosci zycze :( bo przy dwojce takie akcje to juz nie lada gratka :(

Mika jestem za :) :) :) ja tez nigdzie sie nie wynosze ;) chyba ze mnie dziobak pajakami przegoni :lol: :wrr: :P:

AGNK serdecznie pozdrawiamy :) moze do admina napisz jakiegos mailika zeby znowu ci dostep zalatwili :)

Dziobak hmm u tesciowej hmm....... DAWNO NIE BYLAM hahaha :) :) :) i wcale nie tesknie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ktg mam dopiero w ten czwartek :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny, tak przypadkiem mnie tu przygnało...
jak macie kontakt z dziewczynami, którym bez powodu zablokowali konta, to napiszcie prośbę do admina o odblokowanie jej - podajcie jej nick. jest taki dział prośby do admina ;)
my tak "przywróciłyśmy" 2 nasze koleżanki ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zmarzlinka...ja mam kilka takich koleżanek...ale pisać nie będę ...my jesteśmy w kontakcie ale nie tu i nam dobrze.....a że ja mam jeszcze ten temacik w sercu i to głęboko to tu też zaglądam.....

Jestem zadowolona bo na święta przylatuje do mnie brat z żoną i Piotrusiem...będą aż 3 tyg.Nie wiem jak to wytrzymam ,ale się cieszę bo rok się nie widzieliśmy....

Natan już śpi,chłopcy się kąpią a ja właśnie skończyłam sprzątać i jeszcze tylko tone prania musze poskładać i potem drugą tonę powiesić....dżizzzzzzzz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jejku jak miło się zrobiło :D :D :D

Chociaż na moment ten temat ożyje :D

Matasiaczku nie stresuj się ..nie wygonie cię :)
ale przyznasz że coś w tym jest, bo za każdym razem co wpisze pająki to ktoś się odzywa :lol: :lol:

Pyreczko biedna ta Wasza Weronisia ;(, miejmy nadzieje że szybko jej minie buziaczek od e-cioci :)

A teściową często odwiedzam...tak jakos zawsze wyjdzie ;) 8)

A ja wróciłam ze spacerku z moim psiakiem chociaż mnie motywuje do wyjścia z domu :) 8) :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nooo i gdzie jesteście he??

Ja umieram...korzonki mnie bolą i nic nie mogę robić.... :cry: :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mika współczuje , bo wiem jak bolą :cry: :cry:
Musisz się ciepło nosić , koszulka w spodnie :( biedactwo :szz:

Mikus powiedz mi zanim zaszłaś w ciążę z Natankiem to ile dni przed owu staraliście się ? :oops: ....przepraszam za kłopotliwe pytanie :), ale chciałabym wiedzieć czy mogę na coś liczyć w tym miesiącu :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

i znowu EEECCHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziobaczku,a prowadzisz jakiś wykresik?
Nadzieja jest zawsze :ok: :ok: :ok: :ok:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:lol: :lol: :lol: Dziobaczku :D roochocilas sie :) kiedys calymi dniami nikt nie pisal a tu nie ma odpowiedzi tylko kilka godzin a ty juz nawolujesz :lol: :lol: :lol:

Mika wspolczuje tfu tfu choc ja nie wiem co to :?

Agniecha dopiero czy JUZ :) ty tez niecierpliwa :) :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie nie prowadzę ....

Nie chcę prowadzić...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No i klapa.....dobrze że chociaż wczoraj ktoś pisał :)

Pozdrawiam Buziaczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to zebys sie nie smucila dziobaczku to ja tez cos napisze ;) :)

dobrze ze juz sroda :) jeszcze tylko 2 dni :) ufff :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52888 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 2638, 2639, 2640, 2641, 2642, 2643, 2644, 2645  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]