HEJ WITAJCIE!!!!!!!!
Anulka, Ty sie nie przepracowuj bo dzidzia ma spokojnie przyjsc na swiat a to juz bliziutko
mika 78, jeju alez Ty masz kawalera. Z tego co pamietam ostatnim razem wstawialas foty jeszcze dzieci a tu prosze prosze.... nooo nooo jak typowy angielski nastolatek, wow!!!!!!!!!!!

Poza tym Natanek tez juz kawaler sie robi. Co do dzieci to moje tez pokasluja, jeszcze od dzis walcze a katarem u obydwu. Wiktorek mi teraz wszystko bierze do buzki ale musze powiedziec ze sa juz dwa zabki na dole. Ida chyba hurtem
dziobak, jak po urodzinach u tesciowej??? a ja nie pisalam bo mnie sie internet rozwalil i musialam wyczyscic wsio i odpalic na nowo
Agniecha20, jak tam po ktg?
Ja rowniez nie mam co pisac, jak wiekszosc. Szkoda tylko ze tak coraz mniej dziewczyn, bo ja sie na zadne inne forum nie przenioslam i nawet jak potrzebuje porady to nie ma sie kogo poradzic. Ech! U nas problemy z moczem, znaczy sie Weroniki. Juz 5 tydzien na furaginie a poranki kwalifikuje juz do dramatycznych, bo biedactwo siusia i boli, placze tupie nogami i piszczy. TAM juz sie nie daje posmarowac niczym. Robilam jej nasiadowki w korze debu, w tamtum rosa i na krotko pomaga a potem zas dzien Swistaka. Posiew miala robiony i wyszly e.coli ale w takim stopniu dopuszczalnym ze lekarz uznal iz nie wymaga to leczenia. Mocz ogolny jest ok znaczy sie nie ma stanu zapalnego tylko ze sa bakterie, ktore rzekomo przy furaginie powinna wyplukac. Bylam z nia u mojej ginki, po badaniu dziecko mi kupy nie chce zrobic. Co dziennie wstrzymuje i placze. Ginka przepisala leki na grzybice bo cos tam sie jej moglo przypaletac po antybiotyku ( ja zawsze mialam sklonnosci do grzybic po antybiotyku). Mam nadzieje ze to cos da. Dzis 5 dzien jak bierze i narazie 5 dzien spokoj, ale za to trzyma sie za tylek i chodzi za mna placzac. Nie wiem co robic, raz pomogl czopek ale darla sie ze az ja mam uraz i nie chce jej juz tak krzywdzic. No i tak mija u nas.
Pisala do mnie AngK, ze nie moze sie od miesiaca zalogowac, ale ciagle nas czyta. Napisala ze haslo ma poprawne a nie chce jej system wpuscic na strone. Mają sie dobrze. Ochrzcili juz Agatke, wiec wielkie gratulacje!!!!!! Jest przeslodka i wazy juz 6kg

Slicznie sie smieje, zaczyna sie ladnie bawic zabawkami i wogole pociecha z niej. Kazala wszystkie dziewczyny pozdrowic a w szczegolnosci WIELKIE KONDOLENCJE DLA MITOSI!!!!!!!!! Jakos sie trzymaj choc wiadomo ze takich chwilach ciezko.