Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 12:27 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6295 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 315  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

ech, to widze ze już sama tu zostane jak pouciekacie :(

Bułeczka mam nadzieje że na wizycie wszystko się okaże dobrze i leżenie skutkuje :) ja cie rozumiem ze ciężko jest leżeć non stop bo ja nawet usiedzieć nieraz nie mogę a jak sie źle czuje to wiecej jak jeden dzień nie jestem w stanie uleżeć :?

kasia gratuluję ukończonego 26 tygodnia :) za pare dni zaczniesz już siódmy miesiąc :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aguś to chodź na to drugie forum

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no i znowu to samo... sluchajcie, tamte forum w niczym nie jest lepsze od tego, wrecz przeciwnie ... 8)
no ale kazdy zrobi co chce

ja dzis malowalam jednak okna z mezusiem, na gorze dwa pomalowane balkonowe i wygladaja bosko - kolorek czekoladowy
a jutro na dole mamy 3 normalne i jedno balkonowe... uffff ciezko bedzie ale damy rade, oby tylko nie padalo :)

aga ja tu jeszcze jestem i raczej zostane, na mamusie tez zagladam bom ciekawa co u dziewczynek naszych, szkoda ze nas tak porozdzielalo

buleczka wspolczuje lezenia, naprawde wiem jakie to musi byc ciezkie ... :-{:

Aniolek 18.07.2008
Aniolek 10.11.2008

Obrazek
USG 11.08

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Widzę, że wszyscy malujemy okna. My prawie już po :wink: zostało jeszcze jedno-największe balkonowe.
Gdzieś padło pytanie o bezwonną farbę-my taką malujemy. Prawie nic nie czuć- BONDEX-wodna, akryowa w niebieskich puszkach. Malowaliśmy już inne okna 2 lata temu i kolor się nie zmienił, dlatego mogę polecić :D

Obrazek

Ostatnio zmieniony pn wrz 28, 2009 9:15 pm przez anew, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kinga ja sie przeniosłam na tamto forum bo tam więcej osób pisze ale oczywiscie dopóki to forum żyje, będę tu zaglądać

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja nie mam aż tyle czasu zeby zaglądać na tamto forum :( udzielam się tutaj na innych wątkach też i na tamto nie starcza mi czasu :( w każdym razie ja tutaj zostaję do końca :)

kinga no to robota do przodu :) ja też mam już skończone prawie 4 :) jeszcze 3 mi zostały tylko ale dzisiaj pada wiec nie wiem czy się zrobi :?

zresztą źle się czuję, jestem coraz bardziej chora :( leczę sie jak mogę ale jest coraz gorzej i na nic nie mam siły... wypiłam teraz gorace mleczko z miodem masłem i czosnkiem i ide się położyć z godzinke bo po syna do szkoły trzeba jechać :? a wczoraj byłam na zebraniu w szkole i na 13 października jest ślubowanie w szkole :) wogóle przypomniało mi sie że we wtorek mam wizyte u gina a muszę porobić badanka sobie... może w czwartek się wybiore bo jutro to muszę jechać na chwile do pracy... jakoś teraz ten okres ciąży szybciej mi leci, może dlatego ze szkoła się zaczęła i te dni tak szybko zasuwają... dobra spadam się chwilke położyc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aga,kuruj sie, kuruj! :)
Mnie chyba tez cos bierze :cry:
Glowa jakas ciezka..troche martwi mnie ból brzucha, troche jak na @ i kluje czasem po bokach jakby jajniki.. :roll:
mam nadzie, ze da sie to przelezec i cholerstwo pojdzie sobie ;)

Pogoda okropna- ciemno i mokro fujjj

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kuruję się jak się da ale przydałoby się to wygrzać i poleżeć ale niestety tak się nie da mająć dziecko i dom na głowie :? dzisiaj stwierdziłam że nie wystawiam nosa za drzwi ale po syna trzeba było jechać do szkoły... a to po marchewke na obiad urwać i leżałam może z pół godziny :( teraz gotuje obiad i już trzecie pranie muszę wywiesić i chyba więcej już nie wstawiam :( czekam aż M przyjedzie z pracy po 17-stej to zerknie trochę na syna a ja poleże... ide zaraz lekcje z nim odrobić bo później będzie już zmęczony :?

Ewik jak już coś czujesz ze cię łapie to pij herbatke z miodem lub cytrynka :) może się dalej nie rozwinie :) a te bóle po bokach to wiązadła się rozciągają, w końcu dzidziuś rośnie :lol: ja nieraz jak się poderwe albo krzywo stane to jakby skurcze/kolki mnie łapały ale szybko to przechodzi całe szczęście
no a pogoda u mnie tez straszna no ale w końcu jest jesien i trzeba to przeżyc... pierwszy deszcz we wrzęniu, dobrze że pada bo strasznie sucho było i grzybki nie rosły.. a jak chodziłam na grzyby i spacery do lasu to byłam zdrowa ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień dobry

Melduję, że u nas wszystko ok :) Tylko pogoda się zrobiła jesienna. A ja wolę taką piekną złotą jesień...
Skoro tak zimno to się chyba poprostu wezmę za prasowanie zaraz, synuś zasnął, teraz kolej, żeby te dwie gwiazdy w brzuchu zechciały dać mamie trochę spokoju ;)

I ja też się piszę tylko na to forum, za dużo bym już tego miała do obskoczenia a jak się urodzą dziewczynki to nie będzie tyle czasu ;)

Wy okna malujecie a ja chciałam tylko jedno okno umyć i mój m. mi kategorycznie zabronił, powiedział, że zrobi to sam... Zobaczymy, czy przed świętami się wyrobi ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczynki!

Ja też zostaję tutaj. Już remont ma się ku końcowi, więc niedługo będę miała więcej czasu by z wami pogadać w spokoju. W czwartek mam wizytę u lekarza, jutro robię badanka. Dzidzia rośnie i szaleje. tylko jak tatuś ją głaska to się uspakaja. Ja jeszcze ubranek nie mam, to co moja mama jedynie kupuje. Bo na razie mieszkam u teściów na workach i kartonach, więc dopóki się do siebie nie sprowadzę to nic nie kupuję. Zresztą przy tych kosztach remontowych to na za wiele mnie nie stać. Może w listopadzie coś uskrobię.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a czemu powstalo nowe forum?? hmm szkoda bo to mi przypomina sytuacje u marcowek2008 :(

---
foteczki, filmiki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ateczka dziewczyny uciekły przez ten e-pamiętnik... ale jest nas jeszcze tu troszke i podtrzymujemy wątek :)

elizaa to fajnie że remont już prawie skończony :) a na zakupki zawsze się coś uskrobie ;)

Kmm ty nie bierz się za żadne okna tylko się oszczędzaj w końcu nosisz takie dwa małe skarbki :P mi pomaga mama więc mam lżej ale ja mam dom po ociepleniu i trzeba to pomyć :) a mąż napewno wyrobi się do świąt ;)

a mnie dopadły mdłości dzisiaj od rana... i ból głowy, chyba przez to choróbsko wszystko :( a jeszcze muszę pojechać do pracy i wieczorem na zakupy, ale to już z M :? jutro ide na badania i obciążenie glukozą... bleee całkiem o tym zapomniałam, no i już we wtorek do gina :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć laseczki....
Jak tam brzusie :?:
rosną :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ech, już nie ma do kogo prawie pisać :(

elvira witaj :) czyżbyś była nową styczniówka?? skrobnij coś więcej ;)
brzuchalki rosną z tygodnia na tydzień oczywiście :)

a ja mam doła... byłam w pracy i jestem załamana tym jak mnie potraktowali po 7 latach wyprówania zył dla nich :( masakra jakaś... już mi łez do płaczu brakuje :cry: az mnie już brzuch boli cały u dołu.... :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aga co się stało, opowiadaj, może Ci ulży.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Czarodziejka Smaku
Awatar użytkownika

Aga co tam w tej pracy Ci zrobili :-{: nie przejmuj sie nimi

Ja staram się tu zaglądać a czasu ciągle brak :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aga1027 oj tak tak :) jestem nowa...wcześniej wpadałam raz na ruski rok na lutowe mamuśki ale termin mi przeskoczył na styczeń więc już się tam nie wgłębiam w tematy :) postanowiłam wpaść do was :)

Fajnie,że brzuszki rosną :) Mój też z dnia na dzień wydaje się wiekszy :) Strach pomyśleć jak za te 17 tygodni będę wyglądać...ale nie ważne !!!

A pracą się nie przejmuj !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

elvira to wpadaj cześciej :)

u mnie w pracy... wszystko dlatego że inaczej nam płacą na konto a inaczej dostajemy :( ale byłam zapewniona ze nie będę na tym stratna i bedę dostawać całą kasę.. wczoraj pojechałam i się okazało że nie :( jestem 600zl co miesiąc w plecy :( parwie 7 lat sie dla nich poświęcałam, wyprówałam sobie flaki, siedziałam po godzinach, po nocach w domu a ostatnio po operacji zamiast wracać do zdrowia to pracowałam w łóżku i dostałam takei podziękowanie :cry: boli mnie to bardzo bo dużo zrobiłam dla tej firmy... dzisiaj prawie cała noc nie spałam i non stop bym płakała... ale trudno, nie przeskoczę tego tylko muszę sie z tym pogodzić... już nie kupię zadnych ciuszków dla małej, trzeba zacisnąć pasa żeby jakoś przezyc...
byłam dzisiaj na glukozie i nie jest az tak strasznie, jest mi troche niedobrze ale da sie przeżyc... i we wtorek do gina :) nareszcie się znowu dowiem co u mojej Milenki słychać :)
a zaraz jade z synem do lekarza bo wczoraj po szkole starsznie kasłał :( więc dzisiaj siedzi w domu i niedługo jade go przebadać :) a ja piję herbatke z miodem i zaziebienie nie postępuje dalej, mam nadzieje ze przejdzie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Eliza, super, ze remont powoli dobiega konca :D i ze u ciebie i maluszka wszystko OK :)

Elvira, witaj :D

Aga, kurcze, bardzo nieladnie ta twoja firma postepuje :evil: calkiem ladna sume przycinaja..tez bym sie wkurzyla, tymbardziej, ze teraz naprawde potrzebujecie tych pieniazkow..
Fajnie, ze jakos przezylas ta glukoze (bleee) a znasz juz wyniki? Wszystko gra??
Duzo zdrowka dla syna ;) ..i dla ciebie- nie denerwuj sie!!!!

Ja wczoraj bylam pierwszy raz na kursie rodzenia, bylo calkiem fajnie :) Zobaczymy jak to sie bedzie dalej rozwijac :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aga1027 widzę,że będzie u Was Milenka :) Zdrówka dla Synka :)

My niestety jeszcze nie wiemy kto tam pod moim serduchem mieszka,bo na ostatnim usg nie było wyraźnie widać...Babka z jednej strony mówiła,że chłopczyk a z drugiej że dziewczynka...chyba,że się nie przyłożyła(po państwowo chodzę)...Ale mamy w pogotowiu i imię dla córci i dla synka wybrane :) Będzie własnie albo Milenka albo Gabryś :D

Ja glukozę miałam robioną w zeszłym tyg i mam wynik 134 :? Nie jest źle...górna granica po 50g to 140...ale jeszcze jej nie przekroczyłam...
Z córką za to miałam 70...Fakt wszystko oceni ginka 19 października ale pielęgniarka powiedziała,że mam się nie martwić...więc się nie martwię...

:wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6295 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 315  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]