Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 10:30 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1956 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 98  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

mnie też się humor poprawił, ja w ogóle nie odczuwam zawiści jeśli chodzi o ciążę dziewczyn na forum, na żywo co innego, może dlatego, że na forum siłą rzeczy żyje się także cyklami innych... bardzo bym chciała, żeby jednak kasu testowała za kilka dni

a co Tobie na diabła ten mężczyzna zrobił ewell?? :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mi sie tak lepiej na :puk: robi jak ktoras zaciazy :)

a wkurza mnie mam go czasem dosc...
mielismy rocznice 5 lat a dla niego to jest nic olewka totalna
on mi nic nei kupi i mam sie do tego przyzwyczajac
ale mi na tym wcale nie zalezy chcialam zeby tylko byl przy mnei a nie przy mamusi wrrrrrrrrrrr i wogole :( zalamka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ewell, Kika co do badania szyjki, to przyznam, że próbowałam :oops: Czego się nie robi dla dzidzi hihi ;)
Ale i tak nie rozróżniłam. Tylko pod koniec któregoś cyklu podczas kochania się z m. sam powiedział, że było inaczej, bo tak miękko haha :) I wtedy miałam myśli, że może się udało...

Dlatego teraz wolę się nie nastawiać, choć miło by było ;)
Ile pozytywnych fluidków bym Wam przesłała ojojoj :D

Dziękuję Wam dziewczyny za taką radość :) Szczerze przyznam, że mnie forumowe ciąże bardzo cieszą i podtrzymują na duchu i dodają nadziei-czuję się wtedy, jakbym sama dowiedziała się o własnej ciąży :) Aż chce mi się skakać z radości ;)

Minie ogromnie gratuluję cudownego przeżycia-słyszeć bijące serduszko to musi być niezapomniane przeżycie :)
Trzymam za Was kciuki Kochana, oby wszystko było dobrze, a Maluszek urodził się silny i zdrowy :)

Ewell z chłopami tak właśnie jest, choć na mojego M pod względem rocznic nie mam co narzekać (sama zapominam :oops: ), albo psuję mu niespodzianki, bo domagam się kwiatka, a on tak naprawdę zamierzał mi go kupić tylko w tajemnicy, aby niespodzianka była-a ja psuję niespodzianki :) Albo czasami na dyskotece jak jesteśmy i panie noszą róże w koszach to też mi kupuje, więc pod tym względem jest kochany.
Staje też bardziej za mną, niż za swoją mamą, więc tu też nie ma problemów (nie licząc, że sama teściowa jest problemem haha)

Ale Twój mąż nie jest chyba hmm 'mami synkiem'???(przepraszam, ale nie piszę w złego słowa tego znaczeniu, nie wiedziałam jak inaczej zapytać)
Faceci zaraz sprowadzają wszystko do prezentów...A na zrobienie kolacji, postawienie kilku świeczek to już ciężko się zdobyć??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasu pisze:
Ale Twój mąż nie jest chyba hmm 'mami synkiem'???(przepraszam, ale nie piszę w złego słowa tego znaczeniu, nie wiedziałam jak inaczej zapytać)
Faceci zaraz sprowadzają wszystko do prezentów...A na zrobienie kolacji, postawienie kilku świeczek to już ciężko się zdobyć??

tak on jest mami synkiem nie mas za co przepraszac bo tak jest
teraz gdzie oczywicscie jest ??u mamusi !!!
jedno mowi a drugie robi
mam go juz dosc
wiele razy z nim gadalam o tym jak ja sie tu czuje i wogole jeden dzin dobrze a potem znowu to samo mamusia nr 1

mam nadzieje ze zdam prawko ze Bog mi pomorze kupuje auto i do mamy bede jezdzic !!! a moze nawet tam zamieszkam

jakis wstrzas musi byc

moj i kolacja hehhe dobry kawal :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ewell, ale masz przeboje z mężem. A może mu tak wytłumaczyć na spokojnie, podać przykłady, postawić go na swoim miejscu??? Pewnie już rozmawiałaś, z facetami czasami to jak grochem o ścianę. A ile twój mąż ma lat? Może mu minie :roll:
Twoja mama nie mieszka w tej samej miejscowości?

Masz rację, zdaj prawko i też jeździj do mamy :) Takie odwiedzinki dobrze robią :) Zawsze jest się komu wyżalić i otrzymać "mądrzejszą" odpowiedź od bardziej doświadczonej kobiety ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

w moim wieku jest

wiele razy z nim gadalam to nic nei daje
wiec musze inaczej to zagrac

moja mam mieszka ode mnie 25 km

ja sie tu czuje jak 5 kolo u wozu
jak pojde sobie usiasc do tesciowej i szwagierek to odrazu cisza
to to sorry ale ja to widze ze mnie tam nie chca
to ide i siedze w swoim pokoju sama....

dla niej ja jestem ta najgorsza bo to ja zmarnowalam mu kariere i wogole

nie mam do kogo sie odezwac pozalic sie
mam tylko was

dopuki sie nie wyprowadzimy to miedzy nami tak zle bedzie ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ewell a to Ty z teściową mieszkasz :shock: ?? To ja Ci Kochana z całego serca współczuję. Bądź silna i nie daj się ;)

A karierę to można robić i z rodziną przy boku. Jak ma łeb na karku, to sobie poradzi ;) Gorzej jak to tylko głupia wymówka teściowej.

Jeśli macie w planach wyprowadzkę i jakieś fajne perspektywy co do tego, to ja życzę Wam powodzenia, bo nie ma to jak na swoim ;)

Do jutra dziewczyny

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tak niestety z tesciami

ja chce jak najszybciej sie wyniesc od niej
bo to wszystko przez nia !!!

gdyby nie ja to na studia by nie poszedl

i znowu to samo poszlam i cisza

kiedys wybuchne i jej nazdam !!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewell współczuję tym bardziej dlatego bo ja mam świetną teściową, sama mieszkała jako mężatka z dziećmi u własnej teściowej i od początku pomagała w przeprowadzce oby tylko razem nie mieszkać, a poza tym, w ogóle się nie wtrąca, nie ma pretensji, czeka aż sami jej powiemy o czymś, nigdy na to nie zapóźno i w ogóle wsparcie mamy, dlatego jak czytam, że ktoś ma przerąbane to tym bardziej współczuję bo mi się tak dobrze przytrafiło

jutro ostateczny test, tzn. nie sikaniec, bo i tak nie wyjdzie, ale jeśli tempka nie spadnie, to od razu podskoczy mi nadzieja do maksimum, najgorzej, ta przesunięta owulka, więc nie wiadomo kiedy co i jak

wymarzłam na działce, buuu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewell20 pisze:
kiedys wybuchne i jej nazdam !!!!

i nic nie zyskasz...

wiesz co... a może Twoja Mama mogłaby do Was przyjechac i umówicie się, ze będziesz udawać taką mamina córeczkę i może Twój Mąż jeśli sam to przeżyje, zrozumie z czym się zmagasz każdego dnia...

a studia nie zając, zawsze się zdąży zrobić ;)

Kika84 pisze:
wymarzłam na działce, buuu
no kurcze, ubierać mi sie ciepło Dziewczyny, bo... ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no coś wy nigdy on nie zrozumie, matka całe życie pracowała na to, żeby go od siebie uniezależnić i tak będzie do śmierci, przykro mi, ale on się nie zmieni póki ona żyje i póki jest przeciwko Tobie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika84 pisze:
no coś wy nigdy on nie zrozumie, matka całe życie pracowała na to, żeby go od siebie uniezależnić i tak będzie do śmierci, przykro mi, ale on się nie zmieni póki ona żyje i póki jest przeciwko Tobie

no nie wiem... ale chyba nawet faceci czasem ulegają jakimś reformom, czy nie??? ;) :D

ewell20 fajna laska jesteś i nie płakaj :sss:

a mężusiowi trzeba było kupić kwiatka i powiedzieć , ze w każdym związku musi być facet,który daje kwiaty na rocznice i baba, która je dostaje... terapia wstrząsowa najlepsza ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja interesuję się hobbystycznie psychologią, jak z resztą moja mam kiedyś, dzięki niej mam wiele wspaniałych i mądrych książek i na prawdę wielu szanowanych psychologów powie, że najbardziej chore ze wszystkich związków mogą być te matka-dziecko, a w wypadku maminsynka to jest chory związek, ona sobie go uzależniła od siebie... oczywiście życzę ewell aby wszystko wspaniale się ułożyło, ale raczej w reformę jego nie wierzę, to nie tak, że on jest facet dlatego go nie rusza, tylko dlatego, że matka wszczepiła mu pewną zależność bezpośrednio powiązaną z nią

przepraszam, że tak powiem, ale wywnioskowałam, że córcia wpadką była, gdyby nie wpadka, to on nigdy by się nie ożenił, bo jego matka żadnej laski a to żadnej nie zaakceptowałaby i tyle, a do tego, podburza jego siostrę czyli z córką zawiązała identyczny chory układ

dam sobie rękę uciąć!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika84 pisze:
przepraszam, że tak powiem, ale wywnioskowałam, że córcia wpadką była, gdyby nie wpadka, to on nigdy by się nie ożenił, bo jego matka żadnej laski a to żadnej nie zaakceptowałaby i tyle

nie wpadka ;) tylko miał koleś szczęście większe, niż w totolotku, ale doceni dopiero za jakiś czas, bo na razie jeszcze trwa w stanie upojenia miłosnego...

ide spać, bo już pijana jestem po tej nieudanej insemce, doła mam, jak jasna cholera, bo to dziś pierwszy dzień cyklu, ten najgorszy, a w pracy też mnie nie oszczędzili dzisiaj...

ewell a gdzie Ty mieszkasz? może Cię chociaż poducze jeździć, zebyś szybciej to prawo jazdy miała...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

emimka pisze:
nie wpadka ;) tylko miał koleś szczęście większe, niż w totolotku

no tak święte słowa

dobranoc i zaczynaj z wiesiołkiem działać

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dokladnie dziecko wg jego matki zepsulo mu plany
bo chociaz ja tam nei wiem jakie ale dobra heh
dzieki nam studiuje ale wg jej to nie nasza zasluga

zaraz czeka mnie z nim rozmowa ....
koniec albo ja albo ona

emimka wiem ze to mi nic nie da jak jej nazdam
oj daleko mieszkam od ciebie heh ale dziekuje za checi :D

dzikeuje wam jeszcze raz
:lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tempka mi spadła :cry: :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika84 pisze:
tempka mi spadła :cry: :cry: :cry:

na ciążowych wątkach dziewczyny pisały, żeby sie za bardzo tempka nie sugerować, bo w ciąży podwyższona zawsze ją potwierdza, ale jak spada, to czasem wcale nie znaczy, ze ciąży nie ma... poza tym sama wiesz, że tempka, nie wyrocznia ;)

ide dzisiaj na grilla :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

emimka pisze:
ide dzisiaj na grilla :lol2:

ja też ja też, na tego samego?? :lol: :lol:

dzięki za sprowadzenie mnie na ziemie już wyczytałam w necie, że jeśli się wymarźnie to tej tempki nie bierze się pod uwagę bo nie jest prawidłowa, bo organizm potrzebuję kilku godzin na ocieplenie

pocieszam się, że nie mam żadnych objawów nawet stolec, że tak powiem był nieokresowy :lol: :? ależ jestem obrzydliwa

ewell może odpuść sobie, to nic nie da, może potrzeba znaleźć innego rozwiązania, np jakieś spotkanie w poradni, albo wspólne zajęcia, wy w trójkę(czyli z córą, nie z teściową), najpierw to będzie trochę na siłę, ale z czasem was zbliży do siebie i w końcu otworzy oczy, że z wami też jest super

emimka jak samopoczucie, dół sobie odszedł, czy mam wysłać wiatr pozytywnych emocji :?: :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kika jak tam tescik ?

a wiec tak przeprosil mnie gadalismy z godzine ja oczywiscie plakalam
ale juz jest ok terapia wstrzasowa zadzialala bo on wie ze ja potrafie to zrobic ...i do czego zdolna jetsem a z jego mamusia nigdy nie wygram powiedzial ze musimy jeszcze troche wytrzymac nawet mial lezki w oczach a taki twardziel heh ze jego mama tez mu dziala na nerwy
i jest po mojej stronie

ale dla mnie co najwaznejsze rozmawialismy o 2 dziecku
i staranka zaczynamy w wakacje 2010 :D no chyba ze wczesneij sie uda :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1956 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 98  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]