Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 6:34 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

jak wyschnę to zrobię sobie fotkę, dawno nie robiłam i się nie pokazywałam wśród znajomych bo ja po raz pierwszy od 4 lat mam ciemne włosy i jeszcze nikt ze znajomych internetowych nie wie, ze ja brunetka nie blondyna, czas chyba to załatwić :lol:

zrobiłam sobie prysznic od razu lepiej się poczułam i nawet słońce wyszło, chyba odstarszałam je własnym smrodem :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehe Kika a to dobre, odstraszać słonce smrodem. Ja też na chwile uciekam. Czas sie za siebie wziaść hehe ;) Siedze w pizamie jeszcze, do tego całą gebe mam w pryszczach, masakra. Chyba jednak tam mi rośnie panienka, jesli prawda jest to ze zabira urode :P
jakbym sobie teraz fotke strzeliła i wstawiła do galeri to od razu forum by padło hehe ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

widziałam zdjęcia-- czy Ty przypadkiem w Białymstoku nie studiowałaś, bo kiedyś balowałam z bardzo podobną dziewczyną do Ciebie??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehe Kika mogłas balowac z moją kuzynką Agnieszką jestesmy do siebie troche podobne), ona z w Białym studiowała, a jest z Grajewa. No i z niej to taka balangowiczka. Ja w Toruniu i Olsztynie no i żadna ze mnie balangowiczka była, w tych czasach byłam strasznie nudna hehe ;) A teraz jak mąż w domu, brzuszek sie powieksza to mnie po imprezach by tylko ciągneło, chyba za późno juz niestety hehe ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oj laski....ale tu nerwowo...! :shock: fiu fiu.... :lol:
spokojniej troche prosze, bo zaraz mi się udzieli a i tak z rana zrypałam mojego Łukasza .....a najlepsze jest to ,że tak zupełnie bez powodu to było...chyba mi odbija...ehhhh
kika Motylek wcale nie jest kiczowaty...mi się podoba...chyba Ci go ukradnę... :twisted:
Malgorka studiowałas w Toruniu?...no to pewnie się gdzies widziałysmy....ja tutaj korzenie zapusciłam ładne kilka latek temu :wink:
a z tym imprezowaniem...oj!...JA UWIELBIAM!!!! :oops: :D
WIOSENKO JESTES?....PEWNIE cI SIĘ GDZIES SŁOWNIK ZAWIERUSZYŁ...HEHE :aa:
idę sprzątac troche...
a wogóle to mam pomysła!...pokazmy swoje fotki...to moze ja pierwsza...
Obrazek
to moja niegrzeczna strona... :wink: ...i ten pieprzony nałog...buuu

Obrazek
a to grzeczna ''ja''....z moim skarbem :lol:
młoda pomalowała mnie swoją pomadką...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek ale z ciebie niezła doopa, ze tak powiem ;) hehe ;) laska jak sie patrzy :D

Ja swój nałóg porzuciłam, czasami dalabym sie za fajke pokroić, no ale coż zrobić :P

To ja w koncówce ciązy z Piotrkiem moim Aniołkiem
Obrazek

Ja i mój małżonek rok przed zaślubinami ;)
Obrazek

Nasza Sunka Psotka sobie śpiocha ;)
Obrazek

Coś ze slubu :) Ja i moja siostra z wyboru - świadkowa ;)
Obrazek

A to ja teraz troche przytyta hehe ;)
Obrazek

A to nasz nowy nabytek sunka Koka, teraz ma 8 tygodni ponad, w niedziele bedzie miała 9 :)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no ledwo pousuwałam zdjęcia z photobucketa a wy tak ze mną postępujecie???

ja chcę papierosa!!!
bardzo bardzo chcę

miło mi was widzieć dziewczyny

Małgosia w odwiedzinach u siostry proszę pamiętać o wizytę w Ełku, bardzo bardzo proszę

ewek bardzo proszę możesz sobie ukraść, ja poszukam czegoś równie optymistycznego

wstawiam starocie, chociaż obiecałam, że dzisiaj zrobię z grzywką i w ciemnych włosach zdjęcia, więc to co mi się na razie ostało

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jak zdzira wyglądam, ale tylko to mam przepraszam, hehe :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehe zdzira :heh: :heh: :heh: :heh: :heh: a to dobre :heh: :heh: :heh: :heh: :heh:
Z Ciebie tez niezła sztuka ;)
Kika jak tylko sie bede wybierała do grajewa to obiecuje ze cie odwiedze ;)
czekam na fotke z ciemnymi kudełkami i grzyweczką, już sobie wyobrażam, ze wyglądasz swietnie ;)

Ewek ja ciebie nie kojarze, w Toruniu spedziłam tylko rok na UMK, było mi za ciezko tyle dojezdzać i przeniosłam sie do Olsztyna, z resztą wtedy mój ex "narzeczony" dostał posadkę w dziekanacie na UMK i też jakoś nie chcialam zeby nas kojarzono ze sobą :/ Wtedy jeszcze byliśmy szczesliwą parą i niekiedy słyszałam, ze 5 z egzaminu mam dzieki niemu, wiec wolałam sama za siebie odpowiadać i swoje piąteczki zawdzieczać swojej ciezkiej pracy hehe ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie mam żadnego śluzu, a zawsze przed @ miałam :evil: :evil: :evil: i co teraz, chyba jedna wredna mi się opóźni :cry: :cry: tak jest jak jestem już zdeterminowana, później coś się stanie i znowu będę musiała odłożyć wizytę w klinice :evil: :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Malgorka ALE SUCZKA!!!! :shock: ....OCZYWISCIE CHODZI MI O KOKĘ...HIHI... :lol:
a wogóle to jaka tam przytyta...wcale nie, super wyglądasz...a w ciąży z Piotrusiem to dopiero lasencja :pipi: :P:
jak mnie nie zabijesz to ci powiem...że facet tez niczego sobie :P i fotka ze ślubu booooooska :shock:
a co do Torunia to faktycznie krótki epizodzik miałas...a szkoda bo mogłybysmy sie spotkac :(
Kikusia ale dżaga z Tjebja :shock: :lol: ...a makijaż jest po prostu zajebisty! ja wogóle uwielbiam czarne cienie...moze faktycznie kolor jest trochu ździrowaty...a co tam niech se jest :D ...a z Twoim okresem to troche podejrzane jest...hmmmm...
WIOSNA A TY CO SIĘ OPIERDZIELASZ??? watawiaj fotki i to juz!!!! :wink: :*

Ostatnio zmieniony czw lip 09, 2009 4:27 pm przez ewek1507, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika patrze tak na ten Twój wykres i sie zastanwiam, czy wogołe ta Twoja @ przyjdzie. teraz tempka jakaś taka wyzsza niz wcześniej od trzech dni... dziwne troche, ze nie osiagneła 37 st, ale widac tempke masz niziutka, wiec moze u Ciebie taka uroda... Wczesniej jak dobrze pamietam tez sie spozniała troche nie?? Moze ci sie poprostu cykle wydłużyły??

hehe Ewek dziekowac dziekowac ;)
Własnie jak chodziłam z Piotrkiem to ani jeden syf mi nie wyskoczył, a teraz... Mam normalnie cała gebe w syfilisie jakims :/ No ale co tam, moge miec byle wszystko z maluszkiem było OK :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajMalgorko zapomniałam dodac...masz śliczny brzuszek!
a o wykresach to se pogadajcie...ja nie mam zielonego pojecia o co w nich chodzi.. :shock: , chyba sie musze troche podszkolic w tej kwestii... :D
a u mnie znowu pada...buuuu
p.s... podobno dziewczynki urodę odbierają...więc... :?: :sese:

własnie zapaliłam świeczuszkę dla twojego Piotrusia...aż się łezka kręci...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Więc... mąz sie wyprowadzi z babińca hehe ;)

Dwie suki, żona i córka jeszcze przeciez my byśmy go zjadły hehe ;) W sumie jest przyzwyczajony od dziecka do roli rodzinka. Ma cztery siostry hehe i on jeden chłopak ;)
I teraz też by były 4 baby i on biedny taki hehe. Może i bedzie Michalinka ;) Fajno by było ;)

Co do wykresów to nie jest takie trudne. fakt, dopiero po kilku cyklach obserwacji można cos tam wywnioskować. Ja za kazdym razem zdazyłam tylko dwa cykle wymonitorować, bo w drugim zaszłam hehe za pierwszym i drugim razem ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

z moim cyklem to jest tak, że ja teraz wzięłam sobie na suwak i jako wyznacznik ostatni cykl czyli ze spóźnioną @, więc nie zakładam, że jeszcze ma się spóźnić, bo już na dobrą sprawę jest spóźniona, a do tempki, to ja zaczynałam od bardzo niskiej bo 35,8 czy jakoś tak, więc taki skok na ponad 37 za bardzo by mnie osłabił i wydaje mi się, że nie byłby bezpieczny, przecież organizm nie zdążyłby się przyzwyczaić... i dlatego obawiam się, że będę się bujać jeszcze parę dni :evil: :x

Małgosia nie chciałam mówić, żeby przykrości nie sprawić, ale skoro ewek zaczęła to powiem, że mi także się wydaje, że dziewczyneczka będzie, bo poza wypryskami, trochę kształt twarzy się zmienił :lol:

ewek jak zaczniesz prowadzić to Tobie pomożemy z tymi wykresami to łatwe tyle, że trzeba nauczyć się nie wnikać za bardzo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika jaka przykrość :?: ;) Dostałam plapy i tyle hehe ;) Niby tylko 3 kilo przybrałam, ale czuje sie jak słonica. Wogole całkiem inaczej wygladam. Z Piotrkiem byłam taka smukła, brzuszek taki do przodu wysuniety ze z tyłu nie było widać ze ciezarna idzie, a teraz... brzuch rozlany, duży jak w miesiacu hehe no i te wypryski. Och jak mi tak mała urode zabiera, to bedzie napewno śliczna po mamusi nieskromnie powiem hehe ;)
Co do tempki to wlasnie mi sie tak wydaje ze poprostu masz niska i tyle i ten wzrost nie bedzie takiduzy jak normalnie. U mnie normalnie było okolo 36,8 ale jak szla owulka to skakało o caly stopien w gore a nawet kreska dwie wiecej...

No własnie Ewek to nic trudnego. Jak bedziesz chciała to słuzymy pomocą ;) Tylko ze trzeba być cholernie konsekwentnym i systematycznym. Czasami zastanawiam sie jak babki niektóre moga to latami robić hehe ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cytuj:
ewek jak zaczniesz prowadzić to Tobie pomożemy z tymi wykresami to łatwe tyle, że trzeba nauczyć się nie wnikać za bardzo

Kika a jak to jest nie wnikac za bardzo??????? :heh: :g^^:
Malgorka jaki tam babiniec!!!, u mnie to dopiero jest babski świat... :lol: ...dlatego tak się cieszylismy jak na usg z Dominikiem okazało się ze bedzie chłopak....ja, Agatka, suczka-bokserka Asunta, kot Rokus(imię męskie bo niemoty nie wiedzielismy na poczatku ze to kotka :oops: )...i jeszcze rybkę mielismy( pewnie tez ona)....i w tym wszystkim jeden rodzynek, mój facet...bidak...heheh

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

też podziwiam te laski co latami to robią, dla mnie to byłaby paranoja, tzn. one niech robią co chcą, ale ja tak poświęcać się nie dałabym rady, ja sobie lubię piwko wypić, pospać ile wlezie, pomijam fakt, że do niedawna leczyłam się na bezsenność, co było głównym powodem, nie prowadzenia przeze mnie tego wykresu i porobić rzeczy tylko po to, żeby je porobić, a nie myśleć, notować, a poza tym jestem przeciwniczką pchania sobie paluchów gdziekolwiek i to w celach medycznych... nie po to mam ginekologa, żeby samej tam palce wsadzać i zastanawiać się czy konsystencja śluzu, jest lepka, białka kurzego itd czy jaka ona jest, a szyjki nie umiem badać, może to wstyd, ale nie umie, nie próbowałam i próbować nie będę

a Michalina nazwałaś tak bo Twój mąż to Michał czy już wybraliście imię??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Z tym imieniem to taka mała historia sie wiąże...

Jak urodziłam Piotrusia byl grudzień, byłam w głebokiej depresji, ułozyłam sobie w głowie, ze mój synuś jest aniołkiem i tam nade mna czuwa z góry. Czesto mi śnil, prawie w kazda noc przychodził do mnie, prosił o swiatełko, pokazywal skrzydełka... Tuż przed Bożym Narodzieniem wieczorem tak bardzo płakałam ze aż zasnełam, myslałam o tych swietach, pustych, bez brzucha, bez Piotrusia i wtedy mi sie przyśnił. Przytulałam go do siebie i płakałam mowiac ze nie wiem jak przezyje te świeta, ze chyba nie dam rady, a wtedy moje dziecko usmiechneło sie do mnie i powiedziało "Nie martw sie mamuś, teraz bedzie ciężko, ale nie płacz już prosze, ja jestem z Tobą całym soba, a w nastepne świeta juz będzie z wami Michaś"... Powiedziałam o tym mezowi i wspolnie stwierdziliśmy ze pewnie gdzies kolo swiat zajde w ciąze, w zyciu nie myslałam, ze bede juz miała dziecko w ramionach, aż tu trach dwie krechy teście, pierwszy termin na 11 grudnia (dzien urodzin Piotrusia) serce mi stanęło na chwile... Teraz wychodzi na Mikołajki, czyli 6 grudnia. I jak tu nie wierzyć w aniołki??
Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, ze nigdy nie mowilismy o imieniu Michał, miał byc Piotruś, Tomek, dziewczynka, Zosia albo Gabrysia, ale mój synek zmienił wszystko. Postanowilismy ze nasze dziecko bedzie sie nazywało albo Michaś albo Michalinka...
I jak sie kiedyś zapyta skąd to imie to wezme je na kolana i opowiem o braciszku aniołku, który dał jej badz jemu własnie takie imie...

Niesamowite troche, ale nawet mi do głowy nie przyszło, zeby dać inne imie dzieciatku ;) Troche bym sie bała gniewu mojego synka hehe ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a może jednak to Michaś będzie, a nie Michalina, ale jak będzie Michalina, będziecie mówić jej Miśka, a to dość fajne imię znam parę Misiek i wszystkie się cieszą, że nimi są

ewek wnikać chodziło mi, że jak za bardzo się wnika, porównuje z innymi to fisia się dostaje i nigdy nie wiesz czy to laski mają mało sprzyjający wykres czy Ty

a ja w domu mam też 3 baby, tzn. są trzy i mój mąż, a oto one: czarny-- Stiven, szary BillyBoo:

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jeju kocham kotki ;) Szara jest taka super, pierwszy raz w sumie widze moze dlatego tak mi sie podoba.
Ja bardzo bym chciała kotka z rasy main coon, to najwieksze koty jakie są, tzn albo Main Coon albo Norweski leśny

Main coon
Obrazek

Norweski leśny
Obrazek

Main coon w porównaniu do człowieka ;)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]