Witam!
mam skundkę to pojawiam się zdać Wam relację co u nas
Bardzo wam wszystkim dziękuję za gratki!!!!!!
Mianowicie jest ok

Ze szpitala wyszłam w poniedziałek. Mała miała jakąś bakterię w oczku ale wszytsko było wykryte już w czwartek po urodzeniu i od razu podali jej leki więc szybko się wyleczyło

.Zółtaczki nie miała tylko ślad. Jest naprawde cudowna!!!!!! W nocy ładnie śpi ( tfu, tfu, tfu

- żeby nie zapeszyć

). jak usnie około 23.00 to budzi się tylko raz około 3.00 i śpi do rana.Oby jej tak zostało.

Zmęczona bardzo nie jestem. jakoś daję radę bo na razie moja mama przychodzi do mnie na kilka godzin dziennie. Piotrek jest w pracy jeszcze w tym tyg. Ale później i tak ma zajęcia - ale jakoś damy radę.
Co do dziewczyn i ich reakcji na Agatkę ( bo tak ma na imię nasza królewna

) to też jestem zadowolona - Wiki jest już starsza i na tyle mądra że nie jest zazdrosna i bardzo się cieszy. Natomiast karinka ma chyba mieszane uczucia

- niby się cieszy i całuje delikatnie w główkę i stara się być grzczna i cichutko jak się jej przypomni, ale jednak ma typowe odruchy takiego malca który widzi zagrożenie w postaci dzidziusia który "zabiera" mamę. Wczoraj np próbowała uderzyć Agatkę i nawet pociągnęła za rożek dość mocno

mam nadzieję że jej szybko przejdzie, bo ja staram się poswięcać jej dużo czasu. Agatkę tyle co karmię i przebieram ( fakt że karmnienie trwa długo bo nawet do ponad 2 godzin z małymi przerwami

).
Ja natomiast po cesarce czuję się dobrze. Jutro zdejmuję szwy. Bardzo przeżywałam operację ( tym bardziej ze w dniu kiedy ją miałam lekarzom wypadł nagły zabieg i kiedy ja już byłam gotowa do cięcia to musiałam jeszcze czekać co dodatkowo potęgowało mój stres

No ale już jestem po ...... uf
Zdjęc jeszcze nie mam na komputerze więc wybaczcie , ale jak znajdę chwilkę to coś wkleję
Pyraa a do ciebie dotarły mmsy? No i zdjęcia super. Wiktorek taki przystojny i jaki duży !!!!!! A Weronika wygląda jak królewna
gosik no ty następna - ale poczekaj jeszcze troszkę

Co do położenia to nie martw się - na pewno sie Mikołaj przekręci

teraz to ja będę trzymać kciuki i czakać na wieśći
mk urodzinki super! bardzo ładny tort

a przy nim super przystojny kawaler
matasiak a co u Ciebie? Jak dzieciaczki - już nie chorują? Odzywaj się częściej!!!!!!
Pozdrawiamy!!!!!!!!!!