witam się i ja i życzę miłego popołudnia
Michałek właśnie ucina sobie drzemkę a ja korzystam i nadrabiam zaległości w piciu kawy i relaksie
takie małe ciałko a energii za 10
byliśmy na kontroli u lekarza i przyokazji na szczepieniu.młody ślicznie mi się rozwija-ma 75cm,waży 9600

2 ząbki w kolejce do wyjścia więc lada dzień znów zacznie się noszenie na rękach
jak ja wam zazdroszczę ładnej wiosennej pogody-u nas od 3 dni tak wieje,że strach z domu wychodzić.do tego śnieg i deszcz.brrrr...
MamaOlivkiINelci no to mam nadzieję,że @ nie przyjdzie i ujżysz swoje wymarzone 2 kreseczki.
swoją drogą ja też się dziwię czemu ludzie tak dziko zaczęli reagować na większą ilość dzieci.czy to że ktoś chce mieć dużą rodzinę to jakaś zbrodnia?
madzik77 nie jesteś sama

ja też już nie mogę się doczekać wiosny

takiej prawdziwej

marzy mi się już zabawa na działce

kupiliśmy już pierwsze nasionka warzyw i nie mogę się doczekać sadzenia

drzewka już poprzycinane,tylko jeszcze kwiatki chcę przesadzić bo trochę śmieszny układ wyszedł
AgaKrk hehe patrzę nie tylko ja dostałam dzieciowe życzenia sylwestrowe

z tym że moi rodzice to raczej zachwyceni by nie byli
iwek podoba mi się to co napisałaś o rodzinie-masz rację zawsze trzeba o nią walczyć

a pieniądze rzecz nabyta-wiadomo...
a z marzeń nie trzeba rezygnować-tylko trochę zmodyfikować
na safarii możesz zabrać całą rodzinkę-jak nie teraz to za kilka lat
a poza tym z marzeniami tak jest że jak z jednego zrezygnujesz to z czasem pojawi się kolejne
anulka no ja do starszych mamuś też się nie zaliczam i szczerze mówiąc bardzo mi to odpowiada

imprezowanie nigdy mnie nie bawiło-teraz jestem poprostu szczęśliwa i niczego nie żałuję.wiadomo jest ciężko ale rąk nie załamuję-mam 2 cudownych facetów i z nimi mogę wszystko
shanti dla mnie pieniążki też stanowią chwilowo małą przeszkodę jeśli chodzi o 2 dziecko ale nie mam pewności że za kilka lat one będą więc nie przesądzam sprawy

a nie chcę żeby między michasiem i przyszłym rodzeństwem była duża różnica wieku

poza tym z doświadczenia wiem że lepiej żeby miedzy rodzeństwem było mniej latek różnicy bo potem ciężko się dogadać.

ja też mam siostrę o 10 lat młodszą i brata 5 lat młodszego i wiem że czasami ciężko znależć wspólny język
aj./..no i zaczynam się rozpisywać a kawa wciąż w planach

uciekam ale jeszcze tu wrócę