Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:32 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3191 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 160  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Jeśli o tempke chodzi to mój mnie też budził i podawał termometr tzn jak był ale jak wyjechał nie zaprzestałam pomiarów i już chyba 11 cykl mierze i mierze ( teraz raczej dla poznania siebie niż wyliczenia owu) ...choc tej ostatniej nie miałam. :(
Generalnie wszystko co może przeszkadzać w zajsciu sie mnie czepiło...ale ta laparo dała mi nową nadzieję...zobaczymy w czerwcu jak wznowie staranka.
Już się nie mogę doczekać :aa:

Obrazek

Czekając człowiek nabiera pokory...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Benq rozumiem, ze teraz jak pojedziesz do męża, to już zaczniecie staranka?

A w ogóle to gdzie on jest?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień dobry choć południe ale trezba ruszyć wątek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

co taka a cisza????????????????????????????juz prawie czerwiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No ja nie wiem gdzie się wszystkie podziały?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Dziewczynki coś wątek wam nie za bardzo idzie. Ja dziś dostałam @ , dwa dni wcześniej niż zwykle, smutno mi okropnie, ale już czekam na staranka.
Przyjmiecie mnie do swojego grona?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anibe ja też tu jestem.....bo atpię bardzo , szczególnie przy moich bólach....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

I ja z Wami bede tutaj :)

Mozna?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja już też dołączam bo nici ze staranek w maju

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Szkoda ze tyle nas musi 'zasilac' ten watek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chciałabym tylko,żebyśmy się na czerwcu zatrzymały ale nie ma na to 100%pewności niestety

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja taka cwaniara byłam a sama leżę i ryczę............

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To ja z dwóch powodów dziś ryczę i wyjątkowo pechowy ten piątek dla mnie,w ogóle to odechciało mi się wszystkiego,mam mega doła i nie wiem kiedy przejdzie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja to samo......Aga kurde załamka na maxa....

Cholerne życie.......a wydawało mi się niemożliwe, że moge NIE zajść w ciążę-bo śluz był i nawet sie was pytałam czy działać....no i działałam....solidnie.....odkąd skonczyła się @.....co drugi dzien, albo i czasem częściej......miałam plamienie...myslałam, ze owu...potem był śluz......no to na bank owu......a teraz ten krzyż................

Piersi dotknąć nie mogę tak straszliwie bola......na lewej mam guzka prawie pod pachą.....

A tu duuuuuuuuuppppppaaaaaaaa :cry: :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Ja nie chcę uciekać z majowych staraczek, mam nadzieje, ze tamten wątek mimo nazwy będzie żył dalej. Ja go nie opuszczę.

A u mnie tak samo jak u ciebie Ptysioczku wszystkie objawy były i staranka co drugi dzień. Potem ten brzuch bolał przez dwa tygodnie do samej @ i wreszcie przyszła, a myślałam, ze może dzidzia tam w środku jest bo dziwne , że ledwo po owulce już zaczął boleć. Myślałam, ze wszystko w porządku i jak po prostu sprubójemy to będzie dzidzia, a tu klops i jeszcze takich bóli dostałam dzisiaj przy @, że mnie na podłogę zgieło i mój W musiał mnie zanieść do łóżka bo nie miałam sił. Jest mi tak przykro, ale nie wiem co myśleć. Pocieszam się tym, że niedługo wrócimy do staranek i znowu będę miała nadzieję, bez której tak trudno mi żyć. Ja nic więcej nie chcę tylko dzidzi, ani góry pieniędzy, ani sławy, ani kariery. Ja jestem z tych co się wolą domem zajmować i dziećmi niż robić karierę. Taki ze mnie domowy ludek, ale narazie jeszcze pusty.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Anibe21 pisze:
Ja nie chcę uciekać z majowych staraczek, mam nadzieje, ze tamten wątek mimo nazwy będzie żył dalej. Ja go nie opuszczę.

A u mnie tak samo jak u ciebie Ptysioczku wszystkie objawy były i staranka co drugi dzień. Potem ten brzuch bolał przez dwa tygodnie do samej @ i wreszcie przyszła, a myślałam, ze może dzidzia tam w środku jest bo dziwne , że ledwo po owulce już zaczął boleć. Myślałam, ze wszystko w porządku i jak po prostu sprubójemy to będzie dzidzia, a tu klops i jeszcze takich bóli dostałam dzisiaj przy @, że mnie na podłogę zgieło i mój W musiał mnie zanieść do łóżka bo nie miałam sił. Jest mi tak przykro, ale nie wiem co myśleć. Pocieszam się tym, że niedługo wrócimy do staranek i znowu będę miała nadzieję, bez której tak trudno mi żyć. Ja nic więcej nie chcę tylko dzidzi, ani góry pieniędzy, ani sławy, ani kariery. Ja jestem z tych co się wolą domem zajmować i dziećmi niż robić karierę. Taki ze mnie domowy ludek, ale narazie jeszcze pusty.

to podobnie jak ja masz:)

zawsze bylam typem karierowiczki a nagle mi sie cos odmienilo;)

co do staranek co 2 dzien chyba jednak nie przynosza reltatu:/ja mialam tez je w ostatnim i przedostatnim cyklu i co ..guzik:/
my wczoraj odbylismy dlugo rozmowe z m co dalej...jak dalej,,,stwierdilismy ze odczekamy na wyniki badan ...wczoraj mialam strasznego dola...stwierdzilam ze nie chce sie starac wg zalecen lekarza tylko wtedy kiedy bede chciala...mo jak sie staramy to i tak z tego nie ma efektow...wiec mamy to gdzies...na szczescie wczoraj wieczorem poszlismy troche na miasto polazic...i jakos nam przeszlo...a w nocy wrocilismy ...usiedlismy w ogrodzie z píwem ...puscilismy glosno muzyke i dalej gadalismy ...a gadanie zakonczylismy starankami;)i to mi sie podoba:)

bez zadnego planowania;) i tak chyba jest najlepiej:)

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja to już w ogóle wszystkiego mam dość.......

I staram się nie myslec o niczym....zrobię test w poniedziałek lub srodę, o ile nie uprzedzi mnie @, ale potem wrzucam na luz i nie będę aranżować wszystkiego co drugi dzien, tylko jak nam się zachce...a co ma być, to i tak będzie....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Minie zdecydownie tak jest lepiej ale jak długo nic z tego nie wychodzi to najlepiej chyba,żeby lekarz monitorował cykl bo wtedy są największe szanse,ja tak zrobię jak do końca roku nic nie wyjdzie.Wiem,że wtedy to się robi bo akrat jest ten dzień,ale czasami warto się poświecić dla kruszynki a potem jak ona będzie już na świecie to przytulać się będzie można kiedy się bedzie chciało a nie musiało

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Widzę dużo znajomych twarzy :) więc wpadam kibicować :)

macie tabelkę :)? komu kibicujemy w pierwszej kolejności?

no i nie lenić mi się tylko działać!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

_Aga_1981 pisze:
Minie zdecydownie tak jest lepiej ale jak długo nic z tego nie wychodzi to najlepiej chyba,żeby lekarz monitorował cykl bo wtedy są największe szanse,ja tak zrobię jak do końca roku nic nie wyjdzie.Wiem,że wtedy to się robi bo akrat jest ten dzień,ale czasami warto się poświecić dla kruszynki a potem jak ona będzie już na świecie to przytulać się będzie można kiedy się bedzie chciało a nie musiało

u mnielekarka stwirdzila ze wystarczy jak pomiezre tempke 2 cykle..wlasnie mam juz je zakonczone i ide we wtorek do niej...tempka mi pieknie skakala wiec pewnie mi cos zaapikuje na wyrownanie cyklu:/

w przyzsly wtorek maz idzie sie przebadac...zobaczymy wyniki...no i prawdopodobnie wyladuje na badaniu dronosci..to kolejny krok...:(

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3191 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 160  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]