cześć
No to i my mamy już swoją brykę
Po obejrzeniu i podotykaniu wielu wózków wybór był banalnie prosty- Peg Perego Pliko

.
Kolor Toffee. Śmieszna sprawa z tym kolorem. Bo jak oglądałam zdjęcia w sklepach internetowych to niespecjalnie mi się podobał, a na żywo zupełnie inaczej! Przedwczoraj na spacerze zaczepiłam babkę z tym właśnie PP i podpytałam czy zadowolona z wózka i pytam się jaki to kolor, bo mi się spodobał, a nie kojarzyłam ze zdjęć, a ona, że toffee. Wracam do domu, przyglądam się i pomyślałam, że babka musiała coś pomylić, bo inaczej wygląda. Dziś pojechaliśmy oglądać i mąż od razu mówi, że ten mu się podoba (on akurat to lubi stonowane kolory

). Mi jeszcze bbbb podobał się mint (też widziałam na żywo), ale dziś akurat go nie mieli. No i w ogóle prawie wszystkie mi się podobały baaardzo z tej nowej kolekcji (z założenia nie chciałam tylko jakiś bardzo jaskrawych kolorów).
No i tu też miła niespodzianka po decyzji- promocja- 899 zł

. Więc wzięliśmy już dziś, choć na kupno mieliśmy jeszcze czas, bo jednak jeszcze z miesiąc chcę Gabi powozić w tym naszym pierszym, bo jest po prostu cieplejszy, a ona na spacerzach głównie śpi.
Jestem mega zadowolona, wózek jest lekki, solidny, super materiały i super się prowadzi

.
Kolor mi się bardzo podoba, ale że przez chwilkę miałam wrażenie, że może za smutny dla dziewczynki, to kupiłam Gabi śliczną kolorową zabawkę tiny love na pałąk
Jeśli chodzi o chicco enjoy, to zgadzam się z Tobą
Jamajka, że materiał jak papier- dosłownie jak krepina, miałam wrażenie, że palcem można przebić.
Chicco Form Me- już lepszy materiał, ale jak dla mnie bardzo wąskie siedzisko i te kółka podejrzane.
Chicco ct 04 i Multiway- dużo lepsze od reszty, ale ja szukałam głębszego siedziska i pałąka w połozeniu poziomym.
Pozdrawiam