Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 6:52 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 395  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Witam Was Kochane Byłe Sierpnióweczki! :)
Zauwazyłam że jest nas wiele wiec może warto popisać na nowym watku o naszych Aniołkach, żalu :( , putce :( , wspominac a i o planach na przyszłośc i z nadzieją na nowe staranka.

Zapraszam może razem bedzie nam łatwiej i nawzajem bedziemy sie napawać optymizmem w kolejnych starankach- a one przecież już niedługo :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

domalko własnie napisałam na któryms wątku ze bardzo duzo sierpniówek 2008 jest na poroniłam ................ dobrz ze założyłas nowy wąteczek :):)

Aniołek Michałek (*) 23.12.2007 (6tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Miałam już dziś zakładać ten wątek. To jeszcze raz- witajcie Kochane. I oby żadnej wiecej nie przybyło.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

domalko bardzo mi przykro z powodu Twojego Aniołeczka!!!
A to dal wszystkich Aniołeczków kochanych przez swoich rodziców [*].
JA przechodziłam stratę swojej dzidzi ponad 5 miesięcy temu i do tej pory nie mogę sie z tym pogodzic, jak tylko pomyslę o mojej....naszej Niuni to płaczę.........ale mam nadzieję ze kiedy uda mi sie zajsc w ciaże to nasz kochany Aniołek będzie czuwał nad nami a kiedyś w Niebie spotkamy sie tam wszyscy i wtedy będę mogła nosic i tulic moją Niunię na rękach!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przyłączam sie do Was i ja

U mnie rożnie raz lepiej raz gorzej.
Na razie sie okazało, że mam krwiaka obok prawego jajnika, jutro mam kontrole gin i sie okaże czy możemy sie starać w tym cyklu.
Ja strasznie mocno w to wierze :)
Trzymajcie kciuki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiu ja trzymam kciuki :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

w takim razie i ja się muszę do was dołączyć......

narazie czekam na pierwszą @, czyżby miała juz być za tydzień???

buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam !
A myslałam ze ten wątek przeleci i nikt go nie zauważy i może tak by było lepiej bo to znaczyłoby że nie było dużo smutnych mam sierpniówek ale cóż jest nas troche :(
Widze że każda z nas jest na miej wiecej takim samym etapie-czyli czekania na @ i czekania na "zielone światło" a ja z niecierpliowścia na to czekam. Mam nadzieje że bedziemy sobie pisać o naszych Aniołkach ale tez o naszych nadziejach na nowe Fasolki.

Ja od siebie napisze Wam Kochane że byłam wczoraj na pierwszej wizycie po zabiegu z wynikiem badania histopat. Lekarz mnie nie badał tylko ze mną rozmawiał ale wizyte wspominam Ok nie kazał sie przejmować bo tak miało być i tylko powiedział że szkoda że przytrafiło mi się to przy I ciązy ale trzeba być optymistą. Z wyniku histopat. nic nie wyszło prócz tego ze ciąża była. Z tego względu że przed zajściem w ciąże miałam nieregularne miesiaczki to wysłał mnie na badanie Prolaktyny wiec mam ja zrobić za miesiąc a gdyby nie to to na żadne badania by mnie nie kierował. No i najważniejsze- nowe staranka możemy zacząć z dniem 10 kwietnia juz nie moge sie doczekać. A co do współżycia to kazał poczekać do pierwszej @ i po niej juz spoko-to dobrze bo mój Ł już ma dość abstynencji i ja też potrzebuje tej bliskości.

Przepraszam że sie tak rozpisałam ale wkońcu coś trzeba pisać na tym wątku mam nadzieje że Wy też bedziecie i bedzie nam raźniej teraz i jak bedziemy nowymi może MARCÓWECZKAMI a może na LUTY sie załapiemy. :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To dobrze Domalka, bo się stresowałać tą wizytą przecież. Ja za jakieś dwa tygodnie pójdę do lekarza jak juz będę miała wynik histopat. Ja to moze najwcześniej majówką albo czerwcówką planuję zostać.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiśniówka A dlaczego chcesz tyle czekać- nie czujesz sie w pełni psychicznie na staranka czy chodzi o co innego?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

za 40min jade do lekarza , cala zestresowana jestem:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

asia79 Bedzie Ok choć ja też sie wczoraj stresowałam. Napisz jak wrócisz! :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sierpień to taki wspaniały miesiąc.... bardzo chciałam zostac wtedy mamusią......... niestety nie udało się .........

kochane byłe sierpnióweczki jest nas tu strasznie duzo na forum..... szczerze mówiąc nie sądziłam ze az tyle.....

*asia 79
*wiśniówka83
*domalka1710
*anitusia
*i ja - madzia86

nie wiem czy lista jest pełna (wydaje mi sie ze kogoś brakuje)??

domalko pisałas ze czekasz na @.......... czyżbym ja była "najstarszą" sierpniówką??????? bo u mnie 1@ juz sie skonczyła............
domalko ja po swojej pierwszej wizycie usłyszałam praktycznie to co ty..... gin mnie zbadał.... powiedział ze wszystko sie ładnie zagoiło... nie zlecił zadnych dodatkowych badan tylko cytologi na następnej wizycie i usg piersi.......... wynik hist. nie wykazał nic szczególnego "ressztki doczesnej ze zmianami martwiczymi i przekrwione"..... gin pytał czy chcemy sobie zrobic przerwe w starankach czy od razu jak bedzie to mozliwe to powiedziałam mu ze chcemy od razu... to on na to ze musimy kilka miesiecy zaczekac i mozna sie starac na wiosne.......... ucieszyłam sie bardzo.... mówił tez ze poronienia są teraz bardzo częste i zebym sie nie przejmowała bo następnym razem mi sie uda..... zaraz po poronieniu dostałam dostałam immunoglobuline zeby mój organizm mnie wytworzył przeciwciał w kolejnej ciąży i zebym mogłe urodzic zdrową dzidzie....

teraz wg zalecen gina duzo odpoczywam, staram sie zdrowo odżywiać, niedługo zaczne przyjmowac kwas foliowy zeby sie dobrze przygotowac do ciąży...... mam ndadzieje ze szybko zobaczę 2 kreseczki na teście :):):):)

asia 79 nie stresuj sie bedzie ok......... jak wrocisz to napisz jak było ??
wiśnióweczko co u ciebie :):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no jeszcze chyba z nami powinna byc kachna

:((

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

anitusia masz rację kachna i fortunka też były sierpnióweczkami............
gdybym o kimś zapomniała to prosze dopiszcie sie .......

*asia 79
*wiśniówka83
*domalka1710
*anitusia
*kachna
*fortunka
*i ja - madzia86

kochane a co porabiacie??? jak sie czujecie??? wróciłyście juz do pracy ??? czy jeszcze odpoczywacie w domkach??

domalko ciesze sie ze założyłas ten wątek bo ja tak skakałam po forum i nie wiedziałam do kogo moge sie zaliczyć a teraz mam juz swoje miejsce :):)

asia 79 a co u ciebie?? jak wizyta??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziś troszkę gorzej. Wiecie tydzień temu byłam na usg kontrolnym i się dowiedziałam. Tydzień temu leżałam z głową pod koładrą i nie przestawłam płakać, nie przespałam nocy tak strasznie sie bałam iść do szpitala w środę...
Domalka, to jest tak, ze po pierwsze może zdecyduję się isć na aplikację. Bo ja jestem po prawie i miałam zdawać w tym roku, ale jak sie dowiedziałam o dziecku, to od razu zrezygnowałam, a teraz się waham. A poza tym jak już tak sie stało, to poukładamy wszystko po kolei. Najpierw się pobierzemy w czerwcu pewnie:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiśnióweczko to gratuluję...... czerwiec to piękny miesiąc na ślub :):) mam nadzieje ze wszystko ci sie w życiu poukłada.......
wiem tez ze jest ci bardzo ciężko..... ja odliczam każdy tydzien jakby dzidzia była ze mną.... nie powinnam wracac do tych przykrych rzeczy ale to samo przychodzi :(
jak jade na uczelnie to zazdroszcze dziewczynom które są w ciąży (a jest ich dużo)....... ciężko mi jechac i na nie patrzec.....
patrze na każdy wózek i przyszłą mamę i mysle dlaczego ja tak nie mogę ?? to takie trudne mimo iż minął juz ponad miesiąc ..........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dobrze, że mamy siebie dziewczynki. Lecę na kolację, bo narzeczony mi zrobił. Buziaki!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dobrze, że mamy siebie dziewczynki. Lecę na kolację, bo narzeczony mi zrobił. Buziaki!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mniam mniam... też ide coś papać :):)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 395  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]