sierpień to taki wspaniały miesiąc.... bardzo chciałam zostac wtedy mamusią......... niestety nie udało się .........
kochane byłe sierpnióweczki jest nas tu strasznie duzo na forum..... szczerze mówiąc nie sądziłam ze az tyle.....
*asia 79
*wiśniówka83
*domalka1710
*anitusia
*i ja - madzia86
nie wiem czy lista jest pełna (wydaje mi sie ze kogoś brakuje)??
domalko pisałas ze czekasz na @.......... czyżbym ja była "najstarszą" sierpniówką??????? bo u mnie 1@ juz sie skonczyła............
domalko ja po swojej pierwszej wizycie usłyszałam praktycznie to co ty..... gin mnie zbadał.... powiedział ze wszystko sie ładnie zagoiło... nie zlecił zadnych dodatkowych badan tylko cytologi na następnej wizycie i usg piersi.......... wynik hist. nie wykazał nic szczególnego "ressztki doczesnej ze zmianami martwiczymi i przekrwione"..... gin pytał czy chcemy sobie zrobic przerwe w starankach czy od razu jak bedzie to mozliwe to powiedziałam mu ze chcemy od razu... to on na to ze musimy kilka miesiecy zaczekac i mozna sie starac na wiosne.......... ucieszyłam sie bardzo.... mówił tez ze poronienia są teraz bardzo częste i zebym sie nie przejmowała bo następnym razem mi sie uda..... zaraz po poronieniu dostałam dostałam immunoglobuline zeby mój organizm mnie wytworzył przeciwciał w kolejnej ciąży i zebym mogłe urodzic zdrową dzidzie....
teraz wg zalecen gina duzo odpoczywam, staram sie zdrowo odżywiać, niedługo zaczne przyjmowac kwas foliowy zeby sie dobrze przygotowac do ciąży...... mam ndadzieje ze szybko zobaczę 2 kreseczki na teście

:):):)
asia 79 nie stresuj sie bedzie ok......... jak wrocisz to napisz jak było ??
wiśnióweczko co u ciebie

:)