Nikolku czujemy się marnie

wyglądam po prostu koszmarnie.. Ciąża mi raczej nie służy hehe powychodziły mi krostki, mam sińce pod oczami, ziemistą cerę, czuje się opuchnięta, mdli mnie ciągle(na szczęście jeszcze nie wymiotowałam) i tylko mam nadzieję, że to córcia wyprawia ze mną takie rzeczy
Karolcia ja także lubuję się w srebrze

Nie ma to jak sprawić sobie taką małą przyjemność w postaci biżuterii hehe
A w ogóle to teraz mam dylemat..posiedziałam troszkę w necie i poczytałam na temat promieniowania nadfioletowego i jonizującego w solarium i jak byk napisali, że osoba obsługująca naraża się na dość spore dawki tych promieni, co jest zagrożeniem dla ciąży - w kodeksie pracy jasno określone są dopuszczalne normy promieniowania na jakie może narażać się ciężarna.Teraz muszę tylko dowiedzieć się jak bardzo szkodliwe to będzie, bo zależy mi na tej pracy
Maya takie plamienie może zagrażać ciąży jak również nic nie znaczyć.W każdym razie Twoją znajomą powinien zbadać lekarz i to jak najszybciej!Czasami małe plamienie wydaje się niegroźne, ale może mieć gorsze skutki od takiego silniejszego, bo może świadczyć o krwi zbierającej się w macicy.Nie ma co straszyć, a tym bardziej panikować, tylko spróbować ocenić ile tej krwi wypłynęło i jakiego jest koloru.To pomoże ginowi podczas badania.Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!
Agnieszko nie ma to tamto, staranka czas zacząć
ninka mało prawdopodobne.W ciąży miesiączka nie występuje w ogóle, co najwyżej może to być plamienie, lekkie krwawienie.W Twoim przypadku, jak piszesz, @ była obfita i długa, więc sama odpowiedziałaś sobie na pytanie
Nikamo no coś Ty

nie gadaj, że sprawiłaś rodzeństwo córeńce