ishtar zachwalałaś, zachwalałaś, ale jakoś tak mało przekonująco

Taki sknera ze mnie wylazł. I sprawdziło się wegetariańskie przysłowie, że tanie mięso to psy jedzą

I że głupi dwa razy płaci

No i doszłam do kolejnej prawdy życiowej, że jeżeli chodzi o laktatory cena elegancko przekłada się na jakość. Laktator trąbka za 8zł można sobie wsadzić (ale jakoś mnie z nawału wyratował i 2 dni nim odciągałam, jak Hanka miała żółtaczkę - pewnie mleko mi leciało siłą woli

), tufi za 65 też można sobie wsadzić (pod warunkiem, że uda się go złożyć

), avent isis za 160zł nawet ciągnie, tylko już mnie ręce od tego machania bolały, no i nie wyciągał nawet połowy tego, co elektryczny
Żona Waca pleśniawki to grzybek, mogą być efektem podróży z brzucha na świat przez wiadomo co

Niektóre dzieci są podatne, inne nie (jak moja Hania). Zamiast się przejmować, po prostu z nimi walcz i profilaktycznie smaruj brodawki - bo podobno jak pleśniawki rzucą się na piersi to boli jak cholera
paulinaA myślałam, że post w czasie Ramadanu nie dotyczy karmiących matek

A swoją drogą masz rację z tą psychiką. Ja wczoraj wypiłam na śniadanie kubek herbaty, a potem do 17 absolutnie nic - tak wyszło, bo z powodu roboty nie miałam czasu skoczyć do sklepu po wodę. I co? I odciągnęłam w robocie ponad 120ml, a po powrocie do domu bez problemu nakarmiłam Hankę
raczula z absolutnego braku czasu na pisanie układam na razie w głowie rozdział o minusach karmienia piersią

Rozrasta mi się do małej powieści
sisi-79 nie wierz w tommee tippee - ja co prawda ich używam, ale tylko dlatego, że je kupiłam i żal wyrzucić. Hania jak nie chciała butli to nie chciała również tomme tippee - co więcej, wydawało się, że te jej najmniej odpowiadają. Jak w końcu zajarzyła o co chodzi, to mogłaby pić z każdego smoka, jaki wypuścili na polski rynek.