Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 10:20 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 161 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna

Czy miałyście jakieś kłopoty po łyżeczkowaniu?
nie 66%  66%  [ 54 ]
tak 34%  34%  [ 28 ]
Liczba głosów : 82
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

dokładnie. Jak ja poszłam do szpitala, bo miała przeczucie, że coś jest nie tak z naszą dzidzią to też nakłamałam że mnie strasznie mocno brzuch boli itd, a wiem, że gdybym tylko powiedziała, że mam złe przeczucia to też by mnie odesłali do domu

Nadia Aniołek 22.t.c. 15.07.2007

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jestem już w domu, po zabiegu, czuję się fizycznie dobrze, psychicznie jeszcze gorzej niż przed ... nie krwawię już, nie boli mnie nic, za 2 tygodnie wyniki, mam nadzieję, że nie będzie żadnych powikłań

opowiem wam o dziewczynie, którą przywieźli wczoraj na moją salę, dziś rano miała zabieg, więc jak już sie wybudziła, to sobie pogadałyśmy, wyobraźcie sobie że od 3 miesięcy nosiła martwą ciążę, latała od lekarza do lekarza, i żaden jej nie powiedział, że to trzeba wyłyżeczkować, tylko jej mówili, że samo się usunie, wczoraj z krwotokiem pojechała do szpitala (na Klinicznej-Gdańsk), ale jej powiedzieli, że "nie mogą jej pomóc" cokolwiek to miało znaczyć, i po prostu jej nie przyjęli !! mąż ją prawie omdlałą przywiózł do innego szpitala (na Zaspę) jak lekarze zobaczyli jej wyniki , USG i wogóle przebieg ostatnich 3 miesięcy to się za głowę złapali , że nikt się nią porządnie nie zajął, dziś o 8 miała zabieg, smutna, ale i szczęśliwa, bo jej koszmar się skończył

wyobrażacie sobie coś takiego ? 3 miesiące !!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no potrafię sobie to wyobrazić bo ja nosiłam martwą ciąże przez 6 tygodni, ale moja lekarka uparcie twierdziła że wszystko jest w pożadku, że zidziuś się dobrze rozwija itd. W 22 tygodniu pojechałam do szpitala, nic mi nie było ale nakłamałam, że było, ale miałam bardzo złe przeczucia, po porodzie okazało się że maleństwo waży zaledwie 60gram a powinno ważyć conajmniej 2 kilogramy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zrobiłam w końcu dzisiaj to USG, jajniki są ładne ,w leym pęcherzyk , nie mam zrostów , macica już normalnych rozmiarów, tylko że zauważył dziwną plamke na macicy i może to być mięśnika ,ale nie jest pewny.Narazie nie kazał mi się martwić . A te bóle to prawdopodobnie na tle nerwowym , mam brać persen i nospe, bo i mój żełondek ostatnio mnie boli ,z nim mam kłopoty jak sie denerwuje,no i jelita mam napęczniałe powietrzem.Jeżeli bóle nie ustaną to mam się zgłosić za 2 tyg.

[/list]

Obrazek

Aniołek Nikola 15.08.2007,290g-22cm (20tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no widzisz teraz przynajmniej możesz być spokojna:) fajnie, że wszystko jest w pożadku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Już jestem spokojniejsza , bałam sie zrostów lub czegoś innego,mam nadzieje że to nie będzie mięśniak ......nie chce goooooo......a nerwy ,będe brała tabletki i może przejda te bóle, jeszcze tylko musze zrobić sobie badanie moczu czy z nerkami wporzadku, bo jakoś tak mnie pobolewa z lewej strony z tyłu.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam!!

Zagladam na te forum dosc czesto, choc malo tu pisze, bo nie jest to moje macierzyste forum :wink: , ale dzis znalazlam dopiero ten watek. Wyobrazcie sobie,ze ja krwawilam po zabiegu TRZY MIESIACE NON STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TRZY!!!!!!!!!DZIEN W DZIEN!!!!!!!!!!!NOC W NOC - KOSZMAR :( :cry: :cry: Ja nie wiem jak to wytrzymalam, nie wiem jak dalam rade to przetrwac, choc juz kiepsko ze mna bylo i psychicznie i fizycznie i w ogole. Miewalam dni,ze plamilam tylko, miewalam dni,ze lalo sie ze mnie strumieniami, zalewalo mi spodnie, kurtke i jadac do szkoly musialam chodzic obwiazana bluza, po prostu jak sobie to przypomne to ryczec mi sie chce, ba ryczec!!Wyc!! A wszystko przez zle wylyzeczkowanie, przez zle wyczyszczenie mnie. Nie bralam tez antybiotyku, choc na wypisie, ktory dostalam z miesiac pozniej bylo,ze powinnam go brac. Porazka!!Chodzilam do tego lekrza, co mnie lyzeczkowal, mowilam co sie dzieje, ze na pogotowie w nocy latam,bo skrzepy ze mnie lecialy wielkosci dloni,a ten,ze nic nie widzi!!Az w koncu poszlam do lekarza od Mikiego( mojego synka, lekarza do ktorego chodzilam z Mikuniem w ciazy), fakt wkurzal mnie czasem, bo wciskal np po porodzie ten zastrzyk antykoncepcyjny, zawsze duzo lekow przepisuje, ale on jedyny mi pomogl, pzepisal od groma lekow, po ktorych lezalam jak nacpana i dziekuje Bogu, ze byla przy mnie mama, ktora mogla sie zajac synkiem, ale pzestalam krawic!! To lekarz na kase chorych. Teraz juz chodze tylko do niego, znow mu ufam, w sumie to mnie nigdy nie zawiodl, ale ja wiecznie szukam idealnych lekarzy, znaczy szukalam. Tylko szkoda,ze w tym wszystkim jest juz 11 miesiecy po poronieniu,a ja nadal nie jestem w ciazy :( Teraz jestem po monitoringu, drugi cykl z clo,tylko w tym cyklu zastrzyk pregnal, mam taka cicha nadzieje, zreszta jak co miesiac, trzymajcie kicuki, prosze!!
Pozdrawiam Was serdecznie!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lila25-nacierpiałaś się, długo to znosiłaś , leczą nas czasami takie konowaly ,że szkoda gadać, prędzej wykończą człowieka. Teraz tylko czekać na fasolke, trzymam za ciebie kciuki.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiesz takim lekarzą powinno się odebrać prawa do wykonywania zawodu normalnie, szkoda gadać. Mam nadzieję, że niedługo pochwalisz się u nas na forum fasolcią:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam, niepokoję się troch. Miałam zabieg 16 pażdziernika, po 9 dniach przestałam krwawić, miałam plamienia, potem takie przrzoczyste żołtawe, teraz brązowawe i czasem od przedwczoraj plamki krwi mi się pojawiają(wczoraj mierzyłam bardzo obcisłe spodnie i na siłe je dopięłam). nie można powiedzieć, ze to krwawienie, bo to plameczka ale skąd krew?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ivoneczka nie masz co się martwić, a jak bardzo się martwisz to idź do lekarza:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja tylko teraz się boję co będzie, w koncu jestem 7 dni po łyzeczkowaniu, 17 po porodzie wiec ma prawo leciec, ale i tak strws :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzis po nocy miałam troszke krwii, może to okres?po 26 dniach, czytałam, że może być po takim czasie, róznie się dostaje. Poczekam kilka dni pojutrze pomysle o lekarzu, jesli nic innego by sie nie działo.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

może być i okres

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wydaje mi się, że to okres, skąpy taki, ale czuje całe podbrzusze jak zawsze przy okresie, to nie ból ale tak jak boli np. przed. nic rano jadę do swojego szpitala może mnie obejrzą, trochę głupio , bo jestem umówiona z nimi na za tydzień ale musze wujasnić, bo nie wytrzymam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

słyszałam, że pp zabiegu okres występuje w czasie 4 tyg po ; ) wiec mozliwe ze to "to" :)
ja mam gorzej, bo u mnie to jeszcze połóg trwa i nie wiem czy ja ten okres dostane czy nie :/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Misia, Miniaczku dziekuje Wam dziewczyny za mile slowo, sciskam serdecznie, zycze Wam( i sobie tez :oops: ) szybciutkiego zafasolkowania i urodzenia slicznych, zdrowych bobasow!!!! buziaki przesylam!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Byłam u lekarza w szpitalu, na korytarzu go złapałam, pytałam tylko, czy to możliwe, kazał zbadać BHCG, kazał się nie martwić, bo to może byc miesiączka, za tydzień na kontrole. Poczułam sie lepiej, odbiore wieczorkiem wyniki mam nadzieję, że opadła, please!!! :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ivoneczka wszystko będzie dobrze zobaczysz:) trzeba wierzyć:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Miniaczek!!!!!!Dzieki zadobre słowo, nawet nie wiesz jak to dobrze działa, jak sie przeczyta np. od Ciebie takie miłe pocieszenie, ja od razu czuje sie lepiej, serio, dużo lepiej. dlatego bardzo dziekuję, trzymam się dobrych myśli.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 161 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]