Hej Mika:) A zajączek może byc? Bo mam termin na Wielkanoc
Oj gdzie mi tam do Ciebie z tym kajakiem, jestescie instruktorami, a ja tylko malutkim pasjonatem

Ja pływałam zawsze ile sie tylko czasu starczylo w okresie wakacyjnym przez kilka tygodni bez przerwy. Pływałam indywidualnie, wybierałam rzeki sprzed 50 lat, na ktore obecnie nie robia przewodnikow. Małe dzikie i dające w kosc:P Wszystko sie pakowało do środka. Sztuka przetrwania. Zarazili mnie rodzice. Pływałam głownie po rzekach pomorza, mazury itp mijałam z daleka. Cały urok w niespotykaniu ludzi

Ja straszny odludek jestem

Pewnie dlatego nie umiem zyc bez lasów..
jestem polonistką ale niepraktykująca, wiec sie nie przejmuj. Dodam, ze na temat pracy magisterskiej wybralam jak najbardziej niekobiecy i antypolonistyczny temat, bo pisałam o traktorach w okresie socrealizmu
a w zimie to szaleje na desce.. w tym roku i w przyszlym musze niestety odpuscic :p
Wiesz duszno i glosno moze jest, ale to nie sa nagle warunki, Twoj organizm jest do tego przyzwyczajony, ciepełko mu nie zaszkodzi a wrzaski.. hmm.. moze jakąs dyscyplinę wprowadz? hihhi
Ja z Wrocławia, ale przeprowadzilismy sie we wrzesniu do Rawy Mazowieckiej pod Warszawą. Mieszkamy na obrzezach, za oknem mamy las i pola, wystarczy ze przejde przez droge i juz jestem w lesie

A i do miasta blisko - 5km. Mamy tu biedronkę.. hehehe
Wiek ciazy liczy sie dwojako- od poczęcia, jesli wiesz dokladnie kiedy- a wiesz:) i dodajesz dwa tygodnie, bo owulka zwykle ma miejsce po 2 tygodniach po okresie. Jest to wtedy termin OM. Zwykle termin OM zgadza sie z tym z USG, chyba ze tak jak u mnie, owulka wystapiła znacznie pozniej. U mnie w 31 dc

Jednak wiek faasolki i tak podaje sie o dwa tygodnie do przodu, niz jej stan faktyczny.
Masz jakies zachcianki? Mdłosci? Jak sie czujesz?
A tak na marginesie zapraszam Cie do naszego grona na zakładce Ciąza - Wiesci z brzuszka

Mateuszek 10.04.2008 cc 8:45 51cm 2600g
--20.05.2009 6tc [*]