Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 11:01 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 692, 693, 694, 695, 696, 697, 698 ... 2088  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boryskowi rośnie pierwszy ząbek :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jasne jak poszłam spać to wszystkie się d ogadania wzieły :lol:

Smutna nie obrazaj sie lepiej na forum, bo wczoraj forum sie na mnie obraziło i nie mogłam wejsc przez cały dzien. Chociaz po wczorajszymy wieczorzez zaczynam podejrzewac ze dziewczyny cos kombinuja zebym wchodzic tu nie mogłą :twisted: :twisted: :wink:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

już mnie oczy bolą od czytania na kompie :evil: :evil:

Maadziu gratulujemy Boryskowi :brv: :brv: :brv: to pewnie dlatego ostatnio tak się zaniosił,a zreszt sama mówiłaś,że chyba mu rośnie,bo ci palca ssał :wink: :wink:

Smutna no to masz nie wesoło,ja tez przeziębiona i boje się,że od razu dziecko zarażę :evil:

Saganka bo ty tak szybko wczoraj uciekłaś.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jak to ja uciekłam wszystkie sie zeganły to mówie co bede jak zwykle sama przed monitorem siedziec :lol: A tak załatwiłąm wczopraj pare spraw na miescie i tk bardzo mnie kregosłup bolał ze juz wytrzymac nie mogłam wiec sie polozylam :?

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ha!!czyli ty też spać chciałaś :P :P

wiesz,że Bettika urodziła dwie godziny temu :lol: :lol: :lol: :lol: - tak na marginesie.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wlasnie doczytalam na innym temacie :wink: a w ktorym ona była tygodniu bo nie pamietam :?:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

madziu gratulacje dla Boryska!! Wiki tez ma narazie tylko jednego zabka i smiesznie to wyglada jak sie smieje!!

a mnie wiki dzisiaj obudzila ok 6 i nie chciala spac.. do 2 spala ladnie a potem ciagle pobudkli nie wiem o co jej chodzi :(:( nie moge sie wyspac...

paula dzieki za harrego

smutna kurcze koniecznie idz z lenka do lekarza da jej moze jakies witaminy, syropek!!! a ja osobiscie to polecam na kaszel tantum verde naprawde dziala chociaz jest paskudne!!! Ale wiktorii juz ze 2 razy wlasnie to pomoglo!!!

eks hehe uwazaj bo bedziesz mokre lozka miala albo cos wiecej :D:D ja nie powiem co wiki na mnie wczoraj zrobila jak ja trzymalam na kolanach z gola pupa.. a doslownie na chwilke ja wzielam bo mialam ja kapac :roll: :roll: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Saganka w 37 tc

Kate ja już namiętnie pochłonęłam połowę ksiązki,oczy mi juz fiksują i po porodzie wizyta u okulisty konieczna bo mi wzrok pada :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kate, nie mów, ale pewnie wszyscy się domyślają :lol:

Madziu, gratulacje dla Boryska :lol: Ale szybko :lol: Rosną te nasze dzieci ;)

A ja przyszłam na kawę, a Maja kima w leżaczku, pewnie chwilkę tylko :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam herbatke i ciasto, ale znajac zycie to pewnie Maja juz sie obudziła :wink:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja nie mam nic,ale zaraz sobie zrobie herbatkę,no i kurczę będę powoli zmykała,nie wiem,chyba już dzisiaj będzie bez sensu kłaść się do szpitala :roll: :roll: :roll: :roll:

jutro rano się zgłoszę 8)

a dziś harrego doczytam :P :P :P :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Saganko, jakie to życie przewidywalne, nie? :evil: Oczywiście, że się obudziła. Bujam ją nogą, bo ona powinna teraz spać.. A jak nie śpi, to marudzi :roll: Ale co chwila muszę się na nią patrzeć, bo inaczej marudzi ;) I odkryła dzis, że ma brodę i śmieje się, jak ją po niej dotykam :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wow Eks to pogratuluj Majce nowego odkrycia :brv:

A swoja droga ona mnie nie lubi. Jak chce wypic z Toba rano kawe to zawsze sie budzi :wink:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zglodnialo to moje biedne, zaglodzone dziecko :D

DZIEWCZYNY, PRZYPOMINAM O NAPISANIU PW DO KATE Z PROŚBĄ O NUMER KONTA

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wrocilam, dostalam recepte na antybiotyk jak do jutra nie bedzie lepiej. Wykupilam jeszcze dodatkowe cuda: masc rozgrzewajace i jakies preparaty homeopatyczne. Mam nadzieje ze pomoze!
Posmarowalam ja juz mascia i strasznie po niej kaszle :roll: Az zasnac nie moze :roll: Wiem, ze to ma rozgrzewac, ale nie sadzilam ze bedzie az taki efekt. Gdybym wiedziala to bym ja posmarowala po drzemce dopiero :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczynki;-)))

Ja wczoraj na forum nie weszłam, bo głowa mnie tak bolała, że o 20:00 zasnęłam. smutna ja chyba tak jak Ty migreny jakies mam... Powinnam isc na USG głowy, ale zwlekam strasznie.

madziaa gratuluje;-)))))))))))

Powiem Wam coś w tajemnicy;-). Czytam te Wasze wywody o narkotykach... hehehe;-). Ja to jestem jakaś lewa przy Was. Narkotyków nigdy, trawy nigdy, co więcej - papierosów nigdy;-). Nawet raz mi się nie zdarzyło. I co ciekawe, nie ciągnie mnie w ogóle..;-). Alkohol wyczerpuje moje zachcianki do częściowej utraty kontroli nas sobą. Zresztą chyba to mnie np. w narkotykach tak przertaża... nie wyobrażam sobie..., żebym nie wiedziała co robię! Straszne to dla mnie, dlatego nie próbuję i mnie nie ciągnie. A papierosy... mama pali od zawsze, więc ja mam wstręt do kwadratu... Jak chcecie swoje dzieci od papierosów odciągnąc, to koniecznie palcie jak lokomotywy;-))).

No i Harry... Czytałam w wakacje 7 tom, po angielsku. Super był;-)))))))). Tylko szkoda, że już się skończył... A Wy czytacie po ang? Czy jakies piraty po polsku? Bo mi szkoda by było Harrego czytać tłumaczonego przez internatutow... Polskowski tłumaczy tak rewelacyjnie, że chyba warto czekać. Zresztą co ja się bedę wypowiadac... tylko na 4 tom czekałam, bo od 5 czytam po angielsku :P.

Ide dalej pracowac...;-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

eks co do osikanych łóżek - to zrobię zdjęcie mojego heheheh choć teraz już rzadko leży na łózku moim bez pampka, bo po pierwsze zimno i wietrzę mu jedynie parę minut na przewijaku, a po drugie z łózka mi ucieka ;) no i woli być na rękach a nie że tak se leżeć

a wczoraj mi nasikał do wanny :lol:
wyobraźcie sobie że po raz pierwszy
zawsze wstrzymywał i sikał dopiero jak go ubierałam żeby wszystko olać (ale to jak był malutki - teraz takie niekontrolowane siki zdarzają mu się rzadziej)

madziaa woooow widać go już?????? super! gratulacje! to chyba z tego że tak powiem drugiego rzutu dzieciaków - jemu pierwszemu wyrósł ząbek :)

antek męczy się męczy a dalej nic nie widać - nawet nie chce mi pokazać tych dziąseł czy coś tam się nie kroi :P pewnie dowiem się o jego zębie jak go poczuję na swoim nosie hehe (bo ma straszną manię gryzienia mnie w nos i na początku mnie to śmieszyło, ale teraz jak szczenę zaciśnie to już jest mniej przyjemnie :P i boję isę co to będzie jak zęby wyjdą!)

kate czy wika też tak ci się ciągle do cycków dobiera??? antek ciągle mi je drapie, zdziera szaty, ryje we mnie i stęka. Szczegolnie rano jak mu sie marudzenie włącza. Chyba sobei jakiś pancerz kupię :lol: Bo on tylko chwilę possie - odwraca się ciągnąc mnie za sutka, marudzi, possie, odwraca się i tak w kółko a mnie potem cyce bolą :roll: A jak go w nocy wezmę żeby tylko przytulić (z nadzieją że może to wystarczy i mniej razy będzie w nocy jadł) to momentalnie szuka sutka. Na moim policzku :lol: :lol: :lol: Czuje się jak jeden wielki cyc!!!!!!!!!!!!!!

hahahahahhaha wikula różki pokazała ;)

pauletta mi po icąży i porodzie strasznie wzrok siadł! miałam chyba ćwiartki na minus a teraz mam minus 1!!

eks to jest przerypane - dziecko niby zmęczone a za cholerę nie uśpisz... Antek to jak go próbuję ululać (choć chciałam go nauczyć zeby sam zasypiał..) to drze się jakby go ze skóry obdzierali.. Choć widać że wykończony, oczy trze, spojrzenie siedmiomilowe..
i tak z tego co piszesz to grzeczna twoja majeczka :)

zrobiłyście mi chcice na harrego - też idę czytać póki diablęcie śpi :) jak był mniejszy to jemu próbowałam to czytać ale nie był zaintersowany :P nie zna się wogóle :twisted:

martii no ja te piraty czytam hehheheh
bo mój angielski za słaby a czekać nie mam cierpliwości :twisted:

mówiłam wam jak poluję na wojtków i ich zagryzam?? :twisted: :twisted: :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mukaa super pomysł z tymi wojtkami :kjk: :kjk: :kjk:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Juz nie jestem sama, mama wrocila ;)
Nakupowala Lence oczywiscie mase ciuchow. Ale jakich!! Z takich "fajniejszych" to 2 sukienki, plaszczyk i skorzana kurtke - wszystkie 4 rzeczy czarne :)
Wiekszosc mi sie podoba, ale ja bym nie zaplacila tyle kasy za ubranko ktore dziecko kilka razy zalozy :roll: 80$ za sukienke :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Na tym polega rola babci na rozpieszczaniu :wink:
To teraz czekamy na sesje zdjeciową Lenki w nowych ubrankach.

A ja własnie dzisiaj mam kryzys - o dziwo nie odawce chodzi. Kurcze ja juz sie jednak odzwyczailam mieszkania na takich małych przestrzeniach i jakos mi to dziaj na newry dzial. W Holandii bylo 6pokoi wiec zawsze mozna bylo wszytko gdzies upchnac. No i dawca sie brał za układanie tych pokoi gdzie juz sie nic wepchnac nie dało. A teraz jak robie porzadek, to mam wrazenie ze wpycham wszystko z kata w kat.

JAk juz bede mial dzieci i ktos im kupi jakas wieksza zabawke to na miejscu mu to w du*& wsadze :evil: :evil: :evil:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 692, 693, 694, 695, 696, 697, 698 ... 2088  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]