eks co do osikanych łóżek - to zrobię zdjęcie mojego heheheh choć teraz już rzadko leży na łózku moim bez pampka, bo po pierwsze zimno i wietrzę mu jedynie parę minut na przewijaku, a po drugie z łózka mi ucieka

no i woli być na rękach a nie że tak se leżeć
a wczoraj mi nasikał do wanny
wyobraźcie sobie że po raz pierwszy
zawsze wstrzymywał i sikał dopiero jak go ubierałam żeby wszystko olać (ale to jak był malutki - teraz takie niekontrolowane siki zdarzają mu się rzadziej)
madziaa woooow widać go już?????? super! gratulacje! to chyba z tego że tak powiem drugiego rzutu dzieciaków - jemu pierwszemu wyrósł ząbek
antek męczy się męczy a dalej nic nie widać - nawet nie chce mi pokazać tych dziąseł czy coś tam się nie kroi

pewnie dowiem się o jego zębie jak go poczuję na swoim nosie hehe (bo ma straszną manię gryzienia mnie w nos i na początku mnie to śmieszyło, ale teraz jak szczenę zaciśnie to już jest mniej przyjemnie

i boję isę co to będzie jak zęby wyjdą!)
kate czy wika też tak ci się ciągle do cycków dobiera??? antek ciągle mi je drapie, zdziera szaty, ryje we mnie i stęka. Szczegolnie rano jak mu sie marudzenie włącza. Chyba sobei jakiś pancerz kupię

Bo on tylko chwilę possie - odwraca się ciągnąc mnie za sutka, marudzi, possie, odwraca się i tak w kółko a mnie potem cyce bolą

A jak go w nocy wezmę żeby tylko przytulić (z nadzieją że może to wystarczy i mniej razy będzie w nocy jadł) to momentalnie szuka sutka. Na moim policzku

Czuje się jak jeden wielki cyc!!!!!!!!!!!!!!
hahahahahhaha wikula różki pokazała
pauletta mi po icąży i porodzie strasznie wzrok siadł! miałam chyba ćwiartki na minus a teraz mam minus 1!!
eks to jest przerypane - dziecko niby zmęczone a za cholerę nie uśpisz... Antek to jak go próbuję ululać (choć chciałam go nauczyć zeby sam zasypiał..) to drze się jakby go ze skóry obdzierali.. Choć widać że wykończony, oczy trze, spojrzenie siedmiomilowe..
i tak z tego co piszesz to grzeczna twoja majeczka
zrobiłyście mi chcice na harrego - też idę czytać póki diablęcie śpi

jak był mniejszy to jemu próbowałam to czytać ale nie był zaintersowany

nie zna się wogóle
martii no ja te piraty czytam hehheheh
bo mój angielski za słaby a czekać nie mam cierpliwości
mówiłam wam jak poluję na wojtków i ich zagryzam??