Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 11:51 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 689, 690, 691, 692, 693, 694, 695 ... 2088  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Łeee, no to te 70 kilo przy takim wzroście, to chyba norma, nie? No ale jak się źle czujesz i nic nie pomaga, to pewnie, że trzeba sobie jakoś pomóc, żeby dobrze się we własnej skórze czuć :P Chociaż ja bym sie bała, bo ja nawet nigdy amfetaminy nie próbowałam :shock: Nie wiem, jak to się stało, bo ja z tych grzecznych nie byłam, ale chyba się bałam :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no niby tak wiem tez ze nie jestem gruba, ale chodzi o to ze ja się zle czuję :) moja mama brałą przez pól roku adipeks i jest zadowolona. tez się trochę martwiłam, bo mi ogoglnie nie wolno zadnych narkotyków- nawet na imprezie, ale osoby, ktore braly adipeks są zdania, ze nie czuli się po nim sfazowani ani się nie uzależnili.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja próbowałam rózne takie gówna i ważyłąm 50kilo przy wzroscie 172. I bardzo długo sie utrzymywało w sumie dopiero niedawno przytyłam. :lol:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja jestem gruba, mam tragiczny brzuch po ciąży, a właśnie wciąga Leys stix i mam kalorie gdzieś :lol: :lol: :lol:

Klaudia, ale Ty na wszystkich wątkach ponadrabiałaś :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

eks- nadrabiam na wątkach, ale tego nie daję rady nadrobic, bo zanim przeczytam te starsze posty, t zdążycie naprodukować tyke nowych, że mam znowu zaległości :)

saganka, a jakie specyfiki już przetestowałaś?? ja słyszałam ze najbardziej skuteczna ale rownie niebezpieczna jest MERIDIA.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez chce laysy ide na dół do sklepiku :)

Nie ide bo mama powiedziala ze do 21 czynny. :cry:

Eks podeslij pare do pochrupania. Plissssssssss

Emine [']
Julian [']

Ostatnio zmieniony pn paź 22, 2007 8:17 pm przez saganka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja idę chyba na L&M- a takie mam smakołyki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Taaa, wy tu o diecie a ja tyje od porodu normalnie w oczach... Wcale duzo nie jem (na ogol ;) ) ale sie zle odzywiam - jem na ogol dopiero wieczorem :roll: Teraz zjadlam mega kanapke a na deser paczke Jezykow!! :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Eks nie bede sciemniac tym bardziej ze juz kilku dziewczyna z osobna mowilam. JA nie bralam jakis tabletek, tylko kokaine :oops: dosc długo i regularnie. Dletego moj lekarz bal sie czy ciaze utrzymam bo bylam strasznie wychudla i mialam organizm zajechany. I chyba teraz organizm sie odbudowuje bo jem niesamowite ilosci jedzenia a tylko w brzuch mi wchodzi. No i moze tyłek i nogi wróciły do normalnosci, tak jak wygladały rok temu :P

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No to teraz ja coś napiszę w końcu, bo mi Saganka makabrycznie ucieknie z ilością postów. (zresztą już mi uciekła, że ho, ho!!!)

Pauletta, trzymaj się tam dzielnie i nie krzycz na personel ;) Albo krzycz, a co tam!!! ;) Wyżyj się :D Ja trzymam kciuki za szybkie i mało bolesne "plum" :) I wyśpij się dziś mimo wszystko, bo to chyba Twoja ostatnia przespana noc w ciągu najbliższych miesięcy, czyż nie??? ;)

Eks
, a czemu Ty znowu się sama przezywasz, he? Wczoraj byłaś do dupy, dzisiaj głupia.... Zdecyduj się w końcu!!! ;) No i chciałam Ci jeszcze raz, na spokojnie (bo miałam gości ;) ), napisać, że zdjęcia są przecudowne!!! Zresztą sama to wiesz, żadnej nowości tu nie napisałam. Ale podobają mi się straszliwie!!! Ach, ach, ach i ach :)

Klaudia, a Ty się nie truj tymi tabletami, tylko cierpliwa bądź! W dwa miesiące chciałaś już wszystko zrzucić? Poza tym na pewno nie jest tak źle, jak mówisz, bo przecież koledzy już się kręcą wokół Ciebie, no nie??? ;) No i wysoka jesteś, więc magiczne BMI w normie!!! ;)

Maminka, a Ty miałaś śmigać do lekarza, jak boleć będzie!!! Oj, ja wszystko powiem!!! (tylko komu?? ;) )

Saganka, kurcze, skoro Ciebie tu dziś tak mało było, to śmiało mogłam Cię gonić z postami, ech... Ale nie dało dziś rady...

Dziś byłam na kontroli i "człowieczek rośnie, jak trzeba" :D Zmieniłam w końcu lekarza i ten jest o niebo lepszy! Fajniej się z nim gada i w ogóle. I nie bada na każdej wizycie, jedynie brzuch, stopy i łydki obmacuje.
A jutro idę na usg 3d - i tylko mi tak trochę smutno, że sama tam będę... Ale co tam, to nie moja strata ;)
I takiego lenia mam, że aż śmierdzi. Powinnam zadanie domowe odrobić na jutro, ale coś się zabrać za to nie mogę. Zawsze byłam ambitna i takie tam, ale chyba mi się priorytety zmieniły ;)
Od jutra zaczynam rozmawiać z wykładowcami na temat wcześniejszych zaliczeń i prosić, żeby nie patrzyli na moje nieobecności ;) Zobaczymy, co z tego wyniknie!
Dobra, trzeba się zabrać za te zadania....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

smutna, ja dzięki bogu nie przepadam za słodyczami. ale kanapkę to bym wsyneła :)

Saganka- to ty z takich jak ja... ech... ta ciąza nas uratowała.

Domii, ja jeszcze poczekam, ale jeszcze miesiąc sobie daję, ale niech te tabletki gdzies sobie leżą, będę się czuła pewniej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Domii, bo nie ma mnie kto porządnie poprzezywać, to sama muszę :wink: Zresztą znam siebie najlepiej i przynajmniej wiem, ze te wyzwiska są adekwatne :D Oj, biedaku Ty !! Ja w ciąży leżałam do góry brzuchem ( bo na dół się nie dało ;) ) i nic nie robiłam :D A Ty ganiasz studiujesz, zaliczasz, masakra :P No i dziękuję za komplement w imieniu fotek :D I zazdroszczę USG 3d :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaludia wez pod uwage ze ja w Holandii mieszkalam wiec u nas dzien sie od jointa zaczynał na ogol :oops: I moge chyba napaisc ze nasz zwiazek narkotyki zniszczyly, chociaz do tego dochodze dopiero teraz z perspektywy czasu, bo wtedy to sie wszsytko fajnie wydawało :cry:

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tez zaluje ze nie miałam usg 3d ... ale mam za to kilka zdjęć z normalnego w ramkach nad łóżeczkiem filipka i nie moge sie czasem nadziwic ze z takiej malutkiej fasolki taki bobas się zrobił :)

idę spać chyba, bo oczy mi się kleją...

DOBRANOC

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A w ktorym tygodniu najwczesniej warto sie tam wybrac. Bo ja juz bym chciala tez na 4d tylko teraz to pewnie jeszcze nic ciekawego nie zobacze :?

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Saganka-toż kokaina droga jest, narkotyk dla bogatych!!!
Ja jak mialam 18 lat na amfie jechalam-figurke mialam wtedy super, to fakt, ale w zyciu do tego nie wroce :evil:

A slyszal ktos cos o diecie cambridge :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jak na złość to ja forum nie miałam przez ostatnie 40 min :evil: :evil: :evil:

co się dzieje :roll: :roll: i gadu mi cały czas pada i na allegro się zalogować od południe nie mogę,czy któraś mogła by sprawdzic to dla mnie i się zalogowac :?: :?: czy tylko ja tak mam :evil: :evil:

Klaudia, Saganka to takie z was chole** były :roll: :roll: no ładnie..ja tez cosik sobie teges ale nie tak :oops: :oops: :oops:

Eks czy moge sobie fotkę jakąś na kompie zapisać :?: :?:

Domii poproszę fimlik z usg :lol: :lol: :lol: wyślę ci na pw maila

a właśnie a co z tą,,akcją" Smutnej,wysyłałyście swoje dane na pw do niej :?: :?: ja wysłałam :!: :lol: :lol:

Maminka,jeszcze nie urodziłaś,a juz o diecie :zł: :zł:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Klaudia, no chyba, że tak :) Ale miesiąc to kupa czasu, na pewno waga zjedzie w dół, więc po co kasę wydawać niepotrzebnie ;)

Eks, ano biegam z jęzorem na wierzchu - aż go czasem przydepnę, taki długi jest ;) Tak szczerze, to wolę tu siedzieć niż w domu z rodzicami ;) (Wiem, okropna córa ze mnie!!!) Ale w połowie listopada chcę już dać sobie spokój i jechać do domu. A przed świętami będę myć okna, prasować, zamiatać, odkurzać, gotować, piec, stroić choinkę, wieszać firanki, prać dywany - może zadziała ;)
Jak chcesz, to ja Cię mogę poprzezywać ;)
A USG 3d też miałaś, no nie? :) Więc nie ma czego zazdrościć :) Za to ja Ci zazdroszczę takiej ślicznej córci!!!

Saganka, można już po 20.tygodniu, a najlepiej podobno tak ok. 28. tygodnia.

Pauletta, przeczytałam o Twoim gadu i moje też padło w tym samym momencie. Filmik prześlę, jak będę umiała :D Bo ja informatykiem nie jestem i skompresowanie filmu to dla mnie wyższa szkoła jazdy! Ale zrobię, co w mojej mocy, więc czekam na adres :D

A co do narkotyków - no, no !!! A mnie chłopak kumpeli wyzywał od narkomanek, jak zobaczył, jak trawkę sobie palę. Hehe - ale był zszokowany! Ech, to była impreza!!!!!!!!!!

Ostatnio zmieniony pn paź 22, 2007 8:39 pm przez *Domi*, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maminka, ja słyszałam, moja mama ją miała- schudła chyba 12 kg w dwa miesiące, a potem przytyła 14. w szybkim tempie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiekszosc wyslala dane ale jeszcze nie mialam czasu powysylac - postaram sie na dniach :oops:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41759 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 689, 690, 691, 692, 693, 694, 695 ... 2088  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Samotni rodzice

Strefa czasowa UTC [letni]