witajcie!
ja na chwilę... moje dziecko stuka w komputer i pisać mi nie da. spróbuje jak zasnie...
no felka, to sytuacja rzeczywiscie nieciekawa, nie dziwię sie twojemu oburzeniu!!!! mam nadzieje, ze wszystko rozwiąże sie najkorzystniej dla dziecka!
dor!
ja synka karmiłam do 6 m-cy . mały sam sie odstawił. pokarm miałam bardzo długo, ale synek uparty był i tylko czasem w nocy przez sen pociągnął. potem okazało się , ze ma alergie na mleko modyfikowane. miał fazy, ze w ogóle nie pił i wtedy alergia ustepowała. teraz sporo uróśł i znowu mleka sie domaga. wypija 4 paczki na tydzień!!! nie odważyłam mu sie jeszczcze podać krowiego. przyznam sie, ze mnie bardzo brakowało tego karmienia...
witaj justys!
jak żyjesz?
hej julitko!
co u ciebie? moj maz wraca dzis w nocy z delegacji, juz nie moge sie doczekac. kurcze czasem czuje sie tak jakby i on byl kierowca, ciagle go w domu nie ma.
zosiu!
a ja plywac nie umiem. wstyd jak nie wiem, bo w szkole byl basen. ale jak pani zaczela ponizac te osoby, ktore sa nie kumate, to zwolnienie na to plywanie wzielam. dawne czasy. teraz zaluje. moze jej metody nauczania bylyby skuteczna. maz tez plywac nie potrafi.
edytka! czekam na kontakt przez skype. ale dopoki w domu sama jestem chyba nic z tego... masz juz sprzet?
amisia!
a ty gdzie nam sie zgubiłaś?
dobrego dnia dla wszystkich!!!! bo zimno dzis jak nie wiem. i u mnie leje