Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 11:40 pm

Forum ciąża

» Forum ogólne » Wszyscy o wszystkim

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6955 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 348  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

20 kilo? w pół roku? :shock: oj, to dzielna jesteś, brawo, brawo :brv:

edytko, czy mogłabym prosić o ten przepis z ciastem babkowym? a ten pomysł z lodami jest świetny - tak chyba właśnie zrobię

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No no. 20 kg ładny wynik
Ja od marca 12, ale ostatnio odpuściłam sobie w diecie i kg mam do przodu
Nie tak łatwo utrzymać wagę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oj ale mam terz smaka na lody
ja chyba tez jakies ciasto upieka na weekend zobacze jak bede sie czus bo w sobote ma niby przyjsc wredna a w pierwszy dzien to mam takie bole ze szkoda gadac ze nawet wszac z lozka nie umnie :(
no nie tak ladto wiec dalej chodze na silownie bo dietki tez juz nie robie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja lodów długo nie pojem.
Mały skazę ma i mleka mi nie wolno.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aha a karmisz go piersia tak
ok widze ze nikogo nie ma wiec ide spac to do jutra dziewczyny milej nocki papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jeszcze w nocy karmię jak sie budzi.
A budzi się niestety.
W dzień sporadycznie.
Chciałabym karmić do roku.
ale Adaś to straszny ,,cycuś".

Też dobrej nocki życzę. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ooooo ,widzę że dziś jestem pierwsza.Czyżbym tylko ja nie mogła spać po nocach?

Czekamy na Ciebie okruszku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hihihi :D ja tez jestem :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie!
ja na chwilę... moje dziecko stuka w komputer i pisać mi nie da. spróbuje jak zasnie...

no felka, to sytuacja rzeczywiscie nieciekawa, nie dziwię sie twojemu oburzeniu!!!! mam nadzieje, ze wszystko rozwiąże sie najkorzystniej dla dziecka!

dor!
ja synka karmiłam do 6 m-cy . mały sam sie odstawił. pokarm miałam bardzo długo, ale synek uparty był i tylko czasem w nocy przez sen pociągnął. potem okazało się , ze ma alergie na mleko modyfikowane. miał fazy, ze w ogóle nie pił i wtedy alergia ustepowała. teraz sporo uróśł i znowu mleka sie domaga. wypija 4 paczki na tydzień!!! nie odważyłam mu sie jeszczcze podać krowiego. przyznam sie, ze mnie bardzo brakowało tego karmienia...

witaj justys!
jak żyjesz?

hej julitko!
co u ciebie? moj maz wraca dzis w nocy z delegacji, juz nie moge sie doczekac. kurcze czasem czuje sie tak jakby i on byl kierowca, ciagle go w domu nie ma.

zosiu!
a ja plywac nie umiem. wstyd jak nie wiem, bo w szkole byl basen. ale jak pani zaczela ponizac te osoby, ktore sa nie kumate, to zwolnienie na to plywanie wzielam. dawne czasy. teraz zaluje. moze jej metody nauczania bylyby skuteczna. maz tez plywac nie potrafi.

edytka! czekam na kontakt przez skype. ale dopoki w domu sama jestem chyba nic z tego... masz juz sprzet?

amisia!
a ty gdzie nam sie zgubiłaś?

dobrego dnia dla wszystkich!!!! bo zimno dzis jak nie wiem. i u mnie leje :evil:

http://lb2m.lilypie.com/qGGwp1.png

Melania (*2.06.2007), Tymoteusz (*30.09.2007) i Liwia (*14.03.2009)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam was dziewczynki umnie dziisjak jakos leci pozniej jedziemy sie dowiadywac z kolezanka o kumno mieszkania lub domu blizniaka
gosiu to fajnie ze twoj maz juz dzisiaj bedzie moze moj tez bedzie na wieczor albo jutro :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gosia1975 pisze:
witajcie!
ja na chwilę... moje dziecko stuka w komputer i pisać mi nie da. spróbuje jak zasnie...

no felka, to sytuacja rzeczywiscie nieciekawa, nie dziwię sie twojemu oburzeniu!!!! mam nadzieje, ze wszystko rozwiąże sie najkorzystniej dla dziecka!

dor!
ja synka karmiłam do 6 m-cy . mały sam sie odstawił. pokarm miałam bardzo długo, ale synek uparty był i tylko czasem w nocy przez sen pociągnął. potem okazało się , ze ma alergie na mleko modyfikowane. miał fazy, ze w ogóle nie pił i wtedy alergia ustepowała. teraz sporo uróśł i znowu mleka sie domaga. wypija 4 paczki na tydzień!!! nie odważyłam mu sie jeszczcze podać krowiego. przyznam sie, ze mnie bardzo brakowało tego karmienia...

witaj justys!
jak żyjesz?

hej julitko!
co u ciebie? moj maz wraca dzis w nocy z delegacji, juz nie moge sie doczekac. kurcze czasem czuje sie tak jakby i on byl kierowca, ciagle go w domu nie ma.

zosiu!
a ja plywac nie umiem. wstyd jak nie wiem, bo w szkole byl basen. ale jak pani zaczela ponizac te osoby, ktore sa nie kumate, to zwolnienie na to plywanie wzielam. dawne czasy. teraz zaluje. moze jej metody nauczania bylyby skuteczna. maz tez plywac nie potrafi.

edytka! czekam na kontakt przez skype. ale dopoki w domu sama jestem chyba nic z tego... masz juz sprzet?

amisia!
a ty gdzie nam sie zgubiłaś?

dobrego dnia dla wszystkich!!!! bo zimno dzis jak nie wiem. i u mnie leje :evil:

Goska jakoś powoli..byle do przodu...
...mecze sie z kłopotami żołądkowymi..boli mnie brzuch :x ..i kupkuje częściej niż zawsze :D :roll: ..i w ogóle zmęczona jestem już tym wszystkim...co ma być będzie...
a tak poza tym pogoda chyba dziś będzie brzydka :cry: bo takie czarne chmury nadchodzą........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień dobry!

gosiu, ee co się przejmujesz pływaniem, ja szkolne zajęcia na basenie miałam w 2 klasie podstawówki i faktycznie, mimo że to było 18 lat temu, to cały czas pamiętam jakie to było stresujące. Szczerze nie lubiłam tam bywać. Ale pływać nauczyłam się wcześniej - tata zastosował najskuteczniejszą wakacyjną taktykę wrzucania mnie z pomostu do jeziora i musiałam się nauczyć, żeby przeżyć :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kobietki,lecę.Sprawa jest o 11.15.Trzymajcie kciuki.Pa!

Czekamy na Ciebie okruszku

Ostatnio zmieniony czw wrz 06, 2007 12:22 pm przez felka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Trzymamy!
Obrazek
Ty też się trzymaj

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jakos tu dzisiaj cichutko

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj Julitko!
Co tam słychać?
Weszłam do twojego lasu - ale już jest rozrośnięty! :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej zosiu a nie najlepiej sie czuje wredota idzie wiec bede miala 1 dzien wykreslony jak zas dostane strasznych boli
a lasek sobie rosnie powolutku ja twoj tez juz odwiedzilam :lol:
bylam z kolezanka sie pytac o mieszkania do kupienia no ale sa dosc drogie bo od 100tys euro za 3 pokoje wzwysz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Po ile teraz jest euro? jakieś 3,8 zł? No, to powiedziałabym, że mieszkania tańsze niż w Warszawie, bo za 380 tysięcy trzypokojowego w nowym budownictwie nie uświadczysz. Może w wielkiej płycie.

Dzięki za wizytę w lesie i zapraszam do niego również jutro. I pojutrze. .... i później też. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no tak ale to tez nie noew budownictwo tylko pofrancuskie bloki i to jest najtansza spoldzielnie ktora sprzedaje mieszkania bo w innych 2 pokoje zaczynaja sie juz od 150tys euro

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A, no to rzeczywiście, ceny są porównywalne. Ja to ciągle przeżywam, bo kupowaliśmy mieszkanie w zeszłym roku, już po sporym skoku cen w Warszawie, wzięliśmy kredyt na 30 lat i strasznie plułam sobie w brodę, że nie zabraliśmy się za to wcześniej - zanim jeszcze mieszkania tak zdrożały. Ale mimo to, że wtedy były absurdalnie drogie, to teraz, po roku, wartość naszego mieszkania już wzrosła o 30%. Szaleństwo jakieś.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6955 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 348  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Wszyscy o wszystkim

Strefa czasowa UTC [letni]