Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 11:08 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 370 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Będę go odzwyczajać ale muszą mu przejść jego problemy. Jak narazie nawet jak mu się odbije po jedzeniu kilka razy to i tak musi leżeć odrobinę w pionie i na brzuszku i po jakimś czasie jeszcze mu się przez sen odbija. Jak już widzę, że jest spokojny to go mogę odłożyć do koszyka.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam, chciałam córeczkę do klubu zapisać.
Cudna jest ale jak się rozwyje to mogę tylko czekać aż się zmęczy. Kupiłam nawet stopery do uszu ale jeszcze nie miałam odwagi użyć. Na razie wytrwale próbuję ja uspokajać chociaż juz wiem, że to i tak nie pomaga ale przynajmniej jestem przy niej. Ciekawe czy ona to docenia ;)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj Agapol :). A wiesz jaka jest przyczyna płaczu czy nie bardzo?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no to się nacieszyłam moim aniołkiem...miałam dwa wspaniałe dni gdzie mój aniołek nie płakał za bardzo i spał przyzwoicie.i wszystko wróciło,nie pomagają zmiany mleka,męczy się dalej.prawie całą noc przeryczałam z bezsilności i wykończenia.jestem na skraju wyczerpania fizycznego i psyhicznego...przezciez to nienormalne żeby dziecko bolał brzuszek 24/h :!: przecież on też się wykończy :!: ciekawe co dziś na to lekarz...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

jamaika strasznie Ci wspolczuje :( Jak bedziesz u lekarza to powiedz mu konkretnie co i jak tak zeby zrozumial, i powtarzaj sie jak Cie bedzie zbywal, nie daj sie. Zycze powodzenia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ale on mnie nie zbywa i wie jaki jest mój mały,sam widział jak się drze...tylko obawiam się ze on sam nie wie co mu jest :? .ehh,jakiś dziwny przypadek z mojego malucha

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

juz po lekarzu...robimy szereg badan i szukamy przyczyny.ciesze sie ze znalazlam lekarza ktory nie lekcewazy problemu.bo do tej pory slyszalam-kolki,miną,dzieci tak maja,cirpliwosci.... :twisted: .mam nadzieje ze niedlugo dowiem sie co jest mojemu malenstwu i ze nie bedziemy nalezeli do klubu :D .jakos trzeba przetrwać...
heh,a w przechodni dzis jak na mnie popatrzli to mysleli ze ja jestem chora....tak wyglądam :!: :!: :!: :g^^:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jamaika:)- bardzo Wam współczuję i trzymam kciuki za to aby to nie było nic powaznego i żebyscie wreszcie odpoczeli. Powodzenia bo domyślam się co czujesz :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

jamaika ciesze sie, ze znalazlas takiego lekarza, ja niestety na takiego nie trafilam ;/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jamaika mam nadzieję, że dojdziecie do tego co jest Twojemu "aniołkowi". Ehhh ja też już bym chciała zeby się to skończyło. Tylko u nas jest w kratkę raz płacze, raz nie ale ogólnie ciągle jest marudny.
A ja wzięłam sobie Wasze rady do serca i postanowiłam bołożyć spać mojego Rozdarciucha samego. Ojojoj co się działo... wrzaski, ryki, duszenie się. Starałam się być twarda ale w końcu brałam go na ręce i jak się uspokoił to odkładała a on znowu ryk i tak się bawiliśmy w kotka i myszkę aż w końcu włączyłam mu suszarkę i zasnął. No w sumie chyba lepsze zasypiane ze suszarką niż na moim brzuchu :).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Nesajem trzymam kciuki za cierpliwosc i wytrwalosc :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Maluszków i ich Rodziców od klubowiczów Klubu Superspokojnej Dzidzi. Mamy nadzieję, że problemy miną i spotkamy się kiedyś wszyscy u nas :D Trzymajcie się!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No nie Olenka to zabrzmiało jak sarkazm :twisted:

A mój płaczek dzisiaj osiągnął już tylko dwa stany płacz i jedzenie. Spanie wyeliminował. BYłam u pediatry i się upiera że to jest nietolerancja laktozy więc bebilon pepti idzie w odstawkę i od dzisiaj testujemy mleko sojowe. Mam nadzieję, że Iwi nie jest uczulony na soję. Jejku jak ja bym chciała żeby to się wreszcie skończyło. Nie mogę patrzeć jak w ciągu jednej sekundy się śmieje i zaraz się marszczy, robi czerwony i zaczyna płakać. Eh...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nesajem,a nutramigen dawałaś???u mnie tez niby nietolerancja białka i laktozy i po nutramigenie powinno byc lepiej ale u mnie było tragicznie.ze wszystkiego co dawałam to jedank po moim mleku najmniej płacze...ja tez się strasznie męcze i chce zeby to sie w koncu skończylo!!!bo oprócz tego że płacze cały czas to nie chce spać w nocy,całą muszę przewozić w wózku alko przenosic na rękach...pisałam już to pewnie ale musze sie wyzalic bo jak tu wogule funkcjonować?
a mój mały po za tymi strasznymi bólami brzuszka ma strasznego refluksa i cały przełyk łącznie z gardłem go piecze :cry: .dziś zaczynam leczenie...
wlazłam na klub super spokojnej dzidzi....a matko boska,to takie mogą byc dzieci????ile ja bym dała żeby mój choc w 1/5 był taki....po prostu narmalny w miare :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jamaika on taki jest tylko musi mu przejść wszystko to co mu dokucza.
Próbowałam z nutramigenem i było podobnie jak u Ciebie. Ryk nieziemski, tylko, że on się chyba po prostu nim nie najadał bo mu nie smakował. Od nocy testujemy bebilon sojowy i dzisiaj jest trochę spokojniej. Przed chwilą zanął mając czkawkę. To już jest chyba szczyt zmęczenia. Tylko daję mu 10 min i i tak się obudzi. Już 3 razy w ciągu pół godziny to testujemy. Matko niech to już przejdzie bo zwariuję. Jak to lekarstwa stwierdziła Iwi ma tak delkoatny przewód pokarmowu, że nie dziwi się, że herbatka rumiankowa mu zaszkodziła :?

A tak swoją drogą mało nas w tym klubie. Pewnie dlatego, że wyczerpane mamy już nie mają siły siedzieć na forum :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

agapol76 pisze:
Kupiłam nawet stopery do uszu ale jeszcze nie miałam odwagi użyć.

:lol: :lol: :lol: dobre!
że ja na to nie wpadłam! mój jak czasem wrzaśnie to mi w uszach świszczy! :/ bo się skubany piszczeć nauczył i czasem puści taki wrzasko-pisk jak panna co zobaczyla pająka

jamaika dobrze że wreszcie wzięli się za badania! mam nadzieję że szybko znajdą przyczynę - i wróci aniołek :)

ja nawet nie wchodzę do klubu superspokojnej dzidzi bo tylko się zdenerwuję :P

nie przychodziły mi powiadomienia z tego wątku - myślałam że nic nie piszecie...

mój od kilku dni jest taki upierdliwy że mam go szczerze dość :/ i nie wygląda na to że coś go boli (przez jeden dzien rzeczywiście go bolał brzuszek to jestem w stanie mu wybaczyć ;) ) ale normalnie on po prostu jest taki marudny... i wściekły! Jak on się zaczyna wkurzać (a cierpliwość ma słabiutką) to wygląda jakby zaraz miał kogoś rozszarpać! A jak niedajboże mu smoka podam to pluje nim wściekle :/ Więc wydaje mi się że to nie chodzi o problemy z mlekiem (skoro ma dni że jest ok). Tylko że on taki jest :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Dzis w nocy na dodatek był megakoszmarny. Budził się co 1,5-2 godziny poczynając od 24.30 a potem nie mógł zasnąć i marudził. Zaznaczam - nie że się darł tylko marudził! Więc nic go nie bolało tylko był najupierdliwszym dzieckiem pod słońcem!!! Nawet przy cycu nie chciał zasnąć :/ Także dzisiaj mam podły humor, jestem wściekła na cały świat i całe szczęście że matka wzieła go na spacer bo chwilami już patrzeć na niego nie moge bo mam wrażenie że on mi to wszystko złośliwie robi :/

No przynajmniej się wygadałam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

to i ja sie dolaczam ... moje dziecko jest ogolnie starsznie kochane, jak gada i sie smieje , ale czasem ma takie napay i ataki zlosci jakby ja ze skory obdzierali, nie wiem co jest dzis od 7 o 11 sie darla nie chciala ani mleka ani wody no nic o smoku nie wspomne bo tak jak napisala mukaa moja tez go nie nienawidzi i nim pluje eh... ja z tych nerwowo nie wytrzymalam dzis i muialam isc na balkon rano zapalic bo mialam dosc, do tego jeszcze ona non stop by jadala i tak 24h na dobe, daje jej juz mleko z kasza zeby bylo yscace potrafi wtrabi 180 ml ale za 2h znow jest glodna :shock: dobrze ze w nastepnym tyg pediatra moze ona cos poradzi... moze to zeby juz ida ...

mukaa widze ze masz jak ja bo ja tez czasem musze ja odlozyc do lozeczka bo mam juz dosyc ehhh ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Nie miałam nic złego na myśli, śląc pozdrowienia dla Dzieciaczków z Klubu Rozdarciucha od Dzieciaczków z Klubu Superspokojnej Dzidzi. Jeśli ktoś się poczuł urażony - przepraszam. Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olenka nie poczułam się urażona tylko wściec się można jak sobie pomyślę, że ten mój szkrab się tak męczy :? To, że on aniołkiem nigdy nie będzie to inna sprawa byle żeby tak nie cierpiał.

A u nas dzisiaj było lepiej. Iwi płakał mniej niż wczoraj. Zobaczymy jaka bedzie noc...

Mukaa współczuję. Pociesz się, że wszystkie znamy ten ból ;).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oleńka nie sądzę żeby ktoś się czuł urażony :) też mam nadzieję że kiedyś do was dołączę :P

diablęcie śpi wreszcie. on potrafi być taki upierdliwy...
a smoka normalnie lubi tylko jak się wkurza to nawet smoka nienawidzi! A mnie to chyba najbardziej :/

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 370 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]