Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 3:39 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość

Witam, jestem z Grudziądza i choć mam jeszcze trochę czasu do porodu to chciałabym się dowiedzieć Waszych opini. Może któraś z Was w ostatnim czasie rodziła w Grudziądzu? Proszę odpiszcie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: justyna

justyna z tego co ja dowiedziałam sie w ostatnim czasie o porodach w naszym nieszczesnym szpitalu radze ci poszukac innego szpitala.
moja przyjaciółka poprostu uciekła z tego szpitala, po wielu incydentach o ktorych szkoda gadac. powaga. zadzwonila do szpitala w Świeciu, i tak po 20 min zjawiła sie w szpitalu gdzie naprawdę czujesz że ci lekarze i pielegniarki są z powołania.
ŚWIECIE JEST OK. MOJA RADA

KAMCIA

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Też tak słyszalam, a powiedz nie robili żadnego problemu z przyjęciem jej do szpitala? Jeśli możesz się dowiedzieć więcej o tym jak tam było będę wdzięczna i jak dawno temu. Boję się, że jest to kawałek drogi no i jeśli będą robili jakieś problemy to mogę urodzić bobaska w samochodzie. Czekam na odpowiedź Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: grudziadz

justyna napewno nie robili problemów,. możesz sobie nawet zadzwnic do niech duzo wczesniej i zapytac sie czy sa jakies przeciwskazania.
oni musza cie przyjac a z tego co wiem robia to bez zadnych opcji, wiem to od 3 rodzacych kobiet, ten szpital cieszy sie bardzo dobra opinia.
nawet moj ginekolog z grudziadza bardzo chwalił szpital w Świeciu.
ale dla twojego spokoju zadzwon sobie nawet jutro i sie sama dowiesz.

pozdrawiam jak co moj nr gg 4141058, napisz mi jak juz sie dzidzia urodzi.pa :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kamcia, dziekuje za informację, też słyszałam że w Świeciu jest o wiele lepiej niż u nas i na 90% jadę rodzić do Świecia. Aswoją drogą masz rację zadzwonie tam i się wszystkiego dowiem. PS. napewno Ci napisze jak było, ale jeszcze mi troche czasu zostalo Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja jestem z G-dza, jednak na szczęscie teraz mieszkam w Austrii i tu będe rodzić już na dniach..

Tez słyszałam nie za bardzo pochlebne opinie na temat porodu w G-dzkim szpitalu, życzę więc powodzenia i znalezienia innego szpitala ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc dziewczynki, ja tez jestem z grudziadza....no i moja znajoma pracuje w sanepidzie w grudziadzu i powiedziala, ze tam jest gronkowiec nie do zabicia:-( podobno trzebaby szpital rozebrac by sie go pozbyc, bo zadne inne sposoby nei dzialaja...qrna..... ja rodze w maju.... tez mysle o innym szpitalu....zastanawiam sie tez nad dobrym lekarzem.... bylam juz na pierwszej wizycie "na kase chorych" ale chce jeszce chodzic czsem prywatnie , nauczona doswiadczeniem kolezanek....by byc spokojna o dziecko... czasem bywalam u Stanczaka i sama go sobie chwale, a jakie jest wasze zdanie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam, ja rodziłam w kwietniu w Grudziądzu i mam bardzo miłe wspomnienia z tego okresu. Chwale Grudziądz. Więcej napisałam w innym temacie: http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.ph ... 601#977601

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny a moze polecicie jakiegoś dobrego ginekologa?

Offline Wyświetl profil  

Hej dziewczęta:)
Jestem w 39 tygodniu ciąży wiec lada dzien, a urodze mojego ukochanego, oczekiwanego Marcelka. Jak wiekszosc z Was slyszalam dosc sporo negatywnych opinii na temat szpitala w Grudziądzu. Ale postanowilam rodzic właśnie tam bo nie wierze do konca w te straszne opinie.. Ktos zapewne "cos" dodal, ktoś wyolbrzymil i tak oto powstaja niezbyt ciekawe historie. Myśle, ze w duzym stopniu zalezy to tez od kobiety rodzącej, bo niejedna moze miec zbyt wysokie wymagania...Jak juz urodze podziele sie z Wami wrażeniami i opinią na temat tego "nieszczesliwego, grudziądzkiego szpitala".

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]