Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:29 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 521  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

jejku jak szybko się tu kręci ledwo człowiek coś naskrobie a tu bach i już inne posty bardzo sympatycznie, co ja moge o sobie napisac, zwykła babka pracująca, wychowująca robalka, mały oooo o tym faceciku to mozna pisac i pisać, miłość mojego życia, nieplanowane cudo ale jakże kochane gdyby nie ta cudowna wpadka to raczej długo długo byłabym bezdzietną panną a tak mam dwoch cudownych facetów, Szymek to sama energia wszędzie go pełno, właśnie wczoraj wystrzelił mu nowy ząbek już siódmy, dolna lewa dwójka, naszczęście znosi to jak prawdziwy mężczyzna zero płaczu.

a oto zdjęcie Koki naszego psiaka, tak wyglądała po pierwszej kąpieli w jeziorze hehe
Obrazek
Shot with COOLPIX L3 at 2007-06-29

a tu ja amazonka pierwszy raz na koniu :wink:
Obrazek
Shot with COOLPIX L3 at 2007-06-29

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Iris witaj,slicznego masz synka!!
Widze ze szymkowi zabki tak samo wychodza jak Filipowi :) najpierw dolne jedynki potem dwojki i gorne jedynki :)

Zdrowka dla Dawidka

[color=blue]Wszystkiego najlepszego dla Olgi i Wiktora [/color]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek
Obrazek
Obrazek

a oto chwalimy sie najnowszym zakupem:).. koszulka nie od kompletu ale byly tylko rozowe :shock:

piszcie co o tym myslicie pls .. mi sie wydaje ladny :oops: :oops: :oops: tz mowa o gajerku bo co do Tristka to nie mam watpliwosci :D :D :D
pozdrawiam i milego weekend'u :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziekujemy wszystkim ciociom za zyczenia zdrowka :wink: :P

ba5hka, CUDNY, CUDNY I JESZCZE RAZ CUDNY!!!Tristek przepieknie wyglada w tym gajerku!!!O rany, ale laski beda piszczec :wink: :lol:

Witaj Iris :lol: Slodziutki ten Twoj synus :lol:

Alicja, zdjecia macie naprawde sliczne!!!

Nasz Dawcio to tez maly lobuziak, wszedzie wlazi i rozrabia!!!Zaglada ciagle do skrytki, gdzie stoi deska do prasowania...jakby tak na niego spadla to cienko to widze!!!No i wstaje gdzie sie da i puszcza sie coraz czesciej...no i tym sposobem zdarzaja sie upadki :roll: A jak ma zasnac, to tak walczy, normalnie trzeba sie nameczyc, zeby usnal!!!
Kacha, jak tam u Was z tym zasypianiem???
No a najgorzej jak mu na cos nie pozwalamy, to sie tak wygina, ze prawie mostek robi, normalnie taki urwis, ze juz czasem rece opadaja...
I robi takie smieszne miny jak mowimy :nie wolno!" to on wtedy mruzy oczy i taka niewinna buzke ma...
A glodomor z niego nadal...nie da spokojnie zjesc obiadu, bo juz mlaska mi buzka nad talerzem...ach...meczace to, ale jakie slodkie :lol: :P :wink:
Ja dzis jestem padnieta, bo w pracy mielismy dostawe, no i teraz wchodza przeceny..ach i w ogole taki zapieprz teraz ze szok!!!
Ciekawa jestem jak pierwsza wyplata...do 10tego musze czekac :roll:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ba5hka garnitur bomba cudo :)
Anula przy zasypianiu potrzebna jest butla z herbatka,klade go do lozeczka i daje herbate,Fifi odwraca sie zreguly na brzuszek i tak sobie pije i zasypia.Jak przestaje ssac zabieram butle i daje smoka.To wystarczy.Widze ze masz to samo co ja,Dawidek robi to samo co Fifula przy rozrabianiu :) A jak ktos je to nie przepusci,wejdzie ci do talerza jak nie dasz i piszczy a jak sie go zaboerze to nawet placze :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kacha, no to widze, ze to standard w zachowaniu..hehe...smieszne te nasze dzieciaki..probuja nami rzadzic!!!A to lobuziaki!!!
:wink: :lol: :P

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzieki dziewczyny
a wlasnie jak to jest ze smoczkami u Waszyc pociech?? Widze ze u Kachy ciagle jest uzywany..

Ja jakies 2 miesiace temu zaowazylam ze maly coraz zadziej chce cumka ,wiec zaczelam go klasc bez niego... (Trisek od zawsze potrezbowal smoczka ale tylko do spania)... wlasnie 2 mies. temu smoczek spadl nam za lozko i postanowilam ze go nie wyciagne....3 dni tak lezal tam zeby mnie nie kusilo :D ... od tej pory maly zasypia bez smoka, jedynie z misiem,a wlasciwie dwoma :) a cumek poszedl w kosz i zostal zapomniany.. nawet nie zawolal o niego ani raz od tej pory .... ciesze sie ze to tak latwo poszlo, pozniej z regoly ciezko oduczyc starsze dziecko .. kolezanka niedawno u 2 letniej cory obcinala koncowki smoczkow :D a mala i tak ciagle chciala ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ba 5hka no Tristanek super wygląda w tym gangu!!! :D

Co do smoczków to Amcia bez niego nie uśnie wiec nie ma mowy przynajmniej na razie o odrzuceniu. Jeszcze troszkę poczekam aż zacznie więcej rozumieć i wtedy spróbujemy.
Fajnie ze Tristanek tak szybko sie oduczył! :lol:

Dziewczyny mam pytanie ile kropelek teraz podajecie wit D3, bo ja 2 i nie wiem czy dobrze? Karmie jeszcze piersią ale na noc daje sztuczne, cyc tylko w nocy. Nie wiem czy nie za dużo jej podaje!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wróciłam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jestem już wyszkolona, szkolenie zaliczyłam na 4, (chociaż prowadząca powiedziała że zasługuje na 5 :oops: )
Moi chłopcy byli ze sobą razem, sami na działce od wtorku do piątki......i jestem w wielkim szoku jaki mają teraz super kontaky :shock: :shock: Wiki normalnie nawet do kubelka sie dzisiaj do tatusia dobjał, a jak Daniel rano jeszcze spał to na cały pokój krzyczał głośno TATA

Normalnie tak się ciesze.......jak jakaś głupia :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie nadrobiłam jeszcze waszych wypocin :wink: tyle co mi się pobierznie żuciło w oczy to:
Ala SUPER wyglądałaś, Panna Młoda I Klasa, Pan Młody oczywiste ze też :lol: :lol: :lol: Tylko czekamy na fotki Zosieńki.... :lol: :lol:
ba5hka
gajerek Tristanka bombowy, wygląda w nim za.....cie... :!: :!: :lol: :lol:

na razie tyle spadam nastawić pranie i pozbierać gazety, piloty od telewizora i inne rupiecie porozwalane przez mojego mniejszego facecika... :evil: :lol: :lol: (ale itak go KOCHAM :lol: :lol: )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej, dziewczyny!
Tylko jeden dzień mnie tu nie był i już tyle postów się namnożyło :brv:
ba5hka Tristanek superowo wygląda w tym gajerku! Taki mały dżentelmen, oj chyba szybko zostaniesz teściową!!
:lol: :lol:

BARBRA gratuluję zaliczenia..zdolniacha jesteś!Super że twoje maleństwo ma taki kontakt z tatą..bo moja Pati to tatę wczoraj widziała poraz pierwszy od wtorku
:cry:

A co do smokula to mi staramy się ograniczyć jego używanie do minimum..ale jak narazie zasypianie bez niego jest niemożliwe..niestety

Iris śliczny ten twój "wymoczony" piesio, a jak się "dogaduje" z twoim synkiem??Bo moja sunia to jakoś niebardzo przepada za małą..i zawsze kiedy Pati próbuje do niej podejść to tylko słyszy wrrr...
Ale by jej nie ugryzła, bo jest mądrym psem i wie czym to grozi :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

BARBARA- u nas teraz jest podobnie...odkad ja pracuje to Tristek jest calutkie 2 dni z Jacem i jak ja przejmuje warte nad malym to non stop wola TATA i do drzwi idzie i pokazuje ze tedy tatis wyszedl i papa robi :shock: ... kontakt miedzy nimi jest rewelacyjny i teraz w ogole duzo czasu ze soba spedzaja.... czasem jestem zazdrosna :oops:

rano jak dosypia z nami w lozku na godzinke to po przebudzeniu daje buzi kazdemu z nas ale zaczyna od tatisia :D :D :D :D :D
GRATULACJE !!!! zdolna mamuska :)

kamilka ja nie dawalam nigdy D3 wiec ci nie doradze :(

Netka- tesciawa :shock: ... heheh przygotowuje sie juz psychicznie ... babcia moze predzej :D:D:D:D:D tfu tfu ... jak pujdzie w moje slady to bede babcia w wieku 38 lat :roll: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kamilka ja Wikowi saje 1 krople tak co dwa dni jak świeci słońce, a jak nie świeci to codziennie. W tym tygodniu chce iść z wikiem na przegląd (czyt. ważenie i mierzenie :D ) to musze się podpytać :?:

Dzięki za gratulacje, to było szkolenie z pracy, we wrześniu wchodzi nowy system.....zupełnie inny od bieżącego, moim zdaniem lepszy, wszystko jest w jednym miejscu. Dostałabym 5 tylko dziewczyna która obok mnie siedziała cały czas się mnie pytała, a ja jestem taka że jak umiem to pomagam :roll: i tak się rozkojarzyłam że w jednym ćwiczeniu się pomyliłam tzn zadanie zrobiłam dobrze tylko nie z tego konta co trzeba...a ta kuż jest błąd. Jak by to było w realu to klient by się wściekł ze zapłaciłam np z konta firmowego a nie osobistego :oops: i byłaby wojna :twisted: Szkoda że nie 5 chciałam pokazać mojej pani dyrektor że potrafie ale się nie udało :oops: :cry:

Wykorzystam czas że mój rozgadany synek śpi, a tatuś pojechał na ryby i troche posprzątam :( :?

Wieczorkiem ponadrabiam i coś napisze i tak napatrzyłam się na ślubne fotki to może i swoją wkleje :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

BARBRA, czekamy... :wink: :P

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA gosiaczka22 Z OKAZJI URODZIN!!! Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kamilka ja daje codziennie taka co sie nazywa Oleovit (nie wiem czy w Polsce taka jest) i to niezaleznie czy swieci, czy pije mleko sztuczne. Codziennie jedna i lekarz powiedzial absolutnie nie dwie!

barbra bankowiec...? Moja siostra tez pracuje w banku. Poszla na dwa lata na ulop macierzynski bo mowi ze miala dosc :)

A Zoska za tata to by w ogien skoczyla. Ale tak bylo od poczatku. Marco sie nia zajmowal i zajmuje, lubi sie z nia bawic. Nie jest takim ojcem co to tylko zrobic potrafil :) Zoska biegnie do niego jak on przychodzi do domu. Jednym slowem jak Marco jest - mnie ma gleboko :)

ba5hka gajerek jest po prostu CZADOWY! No i model ze hoho! Ale powaznie, super wyglada!
No i gratulacje z tym smoczkiem. ja tak sie zbieram zeby ja odzwyczajac ale zawsze cos... Ograniczam poki co. Choc dzis zasnela bez smoczka dwa razy!!! W dzien i teraz. Moze sie w koncu zdobede zeby go rzucic w kat...

anula, kacha niezle rozrabiaki z tych Waszych facetow! Moja tez szaleje ale chyba nie az tak. No bo w koncu dziewczynce nie przystoi, prawda? :)

Dziewczyny kupilam sobie TEST ciazowy :) Tylko nie wiem czy testowac juz jutro czy poczekac jeszcze. 31 dzien. Kurcze chyba juz bym chciala...

Wklejam pare fotek Zosi takich w miare aktualnych. Z chrzcin wciaz czekam. Jak tylko bede miec od razu wkleje. I jeszcze kilka ale to juz ostatnia partia ze slubu.

TAK WYGLADAL KOSCIOL ALE KTOS ZROBIL ZDJECIE OD POLOWY I NIE MA TEGO EFEKTU
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ala, normalnie kulam sie ze smiechu!!!!Zdjecie pt..."Zoska spi" normalnie rewelka!!!Ze tez ona nie zaplacze sie w te wlosy!!! :shock:
W tych sterczacych kiteczkach wyglada jak Pipi :wink: :lol:
A z reszta kazda fotka jest rewelacyjna...mojemu mezowi spodobalo sie to ostatnie...w stroju kapielowym :P hehe Mala kobietka :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ala- Zosienka wyglada jak mala ksiezniczka ...sliczniusia jest !!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: a te jej wloski to w ogole hit na forum :D :D :D...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA TRISTANKA!!! :D

No Zosia jest niesamowita, te włosy ma zabójcze!! SUPER :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kamilka
dziekuje bardzo :*
a wlasciwie Amcia tez ma takie dlugie ...juz jakis czas nie widzialam jej zdiatka.. spoznione zyczonka urodzinowe dla Oliwki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA TRISTANKA!!!

Ala Zosia śliczna, jak spi słodka...

ba5hska gajer bomba...

Ja zmykam poakować rzeczy. Agata daje czadu i jest trochę cieżko...
A po niedzieli zostajemy same bo M jedzie wywieźć zbędne rzeczy do rodziców...Życzcie mi cierpliwości...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TRISTANKA!
ba5hska gajerek rewelka!!!!!!!
[b]Ala
slicznie wyglądałaś, a Zosieńka to mała królewna! O włosach to już nie wspomnę.....
fifolek życzę Ci wytrwałości i cierpliwości. Olcia ostatnio jest nadaktywna i wcale nie mozna zostawić jej nawet na minutkę bo juz majstruje przy kablach, albo wisi na krześle albo wózku....Ostatnio wyszła z wózka i stanęła na ziemi :shock: Kupilismy jej taki fajny rowerek i mielismy nadzieje, ze on ja zainteresuje ale tez z niego wychodzi albo staje na siedzeniu :?
kamilka ja daje codziennie krople vigantolu. Ostatnio pytałam pediatry, czy latem też trzeba podawać. Powiedziała, ze obowiązkowo daje się codziennie dzieciom do 1 roku życia, niezaleznie od pory roku. U starszaków w okresie letnim rzadziej.

Co do smoka to Olcia lubi go tak srednio, może być ale nie musi :lol: Jak go nie chce to rzuca nim daleko :lol: Ostatnio lubi go częściej bo masuje sobie nim dziąsła. Ma ich juz 6. Nareszcie wyszły pierwsze ząbki na dole. Jedyneczki przebiły się już.

Pozdrawiam
[/b]

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10405 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312 ... 521  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]