Dzisiaj jest wt kwie 28, 2026 9:30 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1990 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 100  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

No ja też zmykam :)
dobrej nocki!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam z rana :lol:

Dzis jak zwykle sama siedze i tak zapowiada sie jeszcze caly tydzien :evil: moj wraca po 23 codziennie a rano o 6 pobudka :shock: wspolczuje mu a jeszcze w tym tyg ma jezdzic za Bruksele i jeszcze wczesniej bedzie wstawal :shock: :cry: normalnie wykonczy sie ten moj chlopina :cry: :cry: nie mowie ze schudnie bo to normalka juz mu poszlo 2 kilo :shock: zebym ja tak szybko chudla jak on :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
O kurcze Aga to współczuje i 2 dzieci na Twojej głowie. Biedna no ale cóż taką ma prace.. .
Mój tez do pracy pojechał (rowerem). hihi dobrze mu to zrobi bo brzusiu ma spoooory hyhyhyhyhy. Ale i tak stwierdził ze ciut schudnął bo od 2 miechów juz jeździ ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

prace to ma od 7 do 17.30 pozniej to jedzie nasze mieszkanko remontowac :lol:
a tak wogole to bardzo wspolczuje kobietom ktore same wychowuja dzieci bo jedne to jest pryszcz ale juz dwojka i wiecej to juz przechlapane ja to jestem niewyspana zmeczona i wogole do bani :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Eh, byłam dzisiaj w restauracji zapłacić za impreze... wiecie polacy to naprawdę nie mają tupetu, mało mnie nie wyrzuci z tej knajpki
Bo oni mają prywatną impreze i mam wypi.... :shock: a ja do niego przecież nie idę na impreze tylko do właścicielki? a on g... mnie to obchodzi, wynoś się!! Jak mnie nerwy wzieły jak wydarłam mordę, wszyscy z knajpy wyszli, a ja weszłam załatwić sprawę :lol: bosz.. co za beszczelni ludzie.. w takich momentach wstydze sie że jestem polką :(((

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no niestety tacy sa polacy :shock: :cry: a jeszcze gorsi wlasnie sa za granica :? nasz narod niestety jest wrednym narodem nie ma co liczyc na polaka :cry: do tego strasznie jestesmy zazdrosni nie mozemy zniesc ze komus sie lepiej powodzi ( no dobra sa pare wyjatkow) :lol:

Podlosc ludzka nie zna granic

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No właśnie najgorsza jest ta zazdrość.. Robert był 5 razy napadany o kradany ze wszystkiego kilka razu musiał płacić niezłe sumy za telefony które mu ukradziono :((( dlatego teraz mamy tylko 4-ro polskich znajomcyh z którymi utrzymujemy taki bliski kontakt, reszta na duży dystans... .
Już dawno się nie spotkałam z takim chamstwem, dlatego to byl dla mnie szok :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

powiem ci ze tak gdzie bedziemy mieszkac procz nas beda mieszkaly jeszcze dwie polskie rodziny i to mnie przeraza :roll: nie wiem czy jak pojedziemy na wakacje ktos ( nie mowie dokladnie ze sasiedzi ale moze ich znajomi ) moga nas okrasc :shock: w sumie to ja juz nikomu nie wierze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A no właśnie to samo było u nas.
MIeszkali obok nas nasi znajomi, ale oni kupili dom i sie wyprowadzili. Wprowadziły się 3 polki starsze kobiety, ale zanim się wprowadziły przyszedł do nas Patron i znami rozmiawiał. Robert po takich przeżyciach w ogóle nie ufa Polakom więc nie był tym faktem ucieszony... a Patron mówi to tylko starsze kobiety, a Robert mówi nie wiadomo kto do nich będzie przychodzić??
No ale dobra baby mieszkały rok było ok, od roku mieszka ich siostrzeniec czy coś tam podobnego facet ok 30-tki. Codziennie nachlany, masa kumpli etc.. Robert dużo nie myśląc kupił nowy zamek do drzwi z alarmem. Po prostu juz jest przewrażliwiony. Kilka razy już zwracałam uwagę bo po nocach na nasz domofon było dzwonione, ale powiedziałam tej babce, jeśli jeszcze raz zadzwoni, to ja zadzwonie na policję i po patrona. Ona obiecała ciszę, fakt nie dzwoni juz do nas bo ma klucze. Nasze tarasy się stykają i tu jest obawa jednak... . No ale my jak wyjeżdżamy dajemy klucze patronowi (super gościu flamak ;) ) on pracuje tutaj obok bo pod nami ma swoje magazyny, a z boku swoją przetwornię. Także ma wszystko na oku. dwa lata temu wyjechaliśmy na 2 miechy to nawet kwiatki mi podelwał i wywietrzył mieszkanie :shock: :shock: :lol:
a poprosiliśmy go aby raz w tyg tylko tak kontrolnie przychodzil i juz ;).
My w ogóle jak wyjeżdżamy to sprzęty wywozimy do znajomych bo jednak Roberta praca to komputer więc musi to mieć ;).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kurcze to az tak :shock: u mnie to jest tak obok para narzeczonych pod nami rodzina z dzieckiem :roll: moze nie bedzie u mnie tak zle a no i jeszcze jacys marokanie mieszkaja (niby narazie w porzadku ale kto tam ich wie :? )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No zobaczymy wiesz, Patron nie
wie że ten gościu tu mieszka, bo On w ogóle powiedział Robertowi że tylko na kilka dni tu zamieszkał :roll:
a to już rok minął.. a te babki isę trochę boją bo ja tam się szczypać nie będę jak za dużo bedzie tu przyłazić powiem jemu że libację robią i że się boimy, a znając patrona.. on nie lubi klopotów więc poprostu ich wyprosi ;)
No ale zobaczymy jak to bedzie.
(wykasowałam część tekstu.. wiadomo dlaczego ;) )

Ok ide mloda pożyć bo już jje pora :)))

Ostatnio zmieniony ndz cze 24, 2007 7:50 pm przez moniaa, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to fakt jak macie tyle telefonow to rzeczywiscie jest czego sie bac po co sobie klopoty robic :roll: ja tez lece dzieci poloze spac chociaz cos malutka nie za bardzo chce ale co tam poloze i juz :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moja juz sobie śpi :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moje niestety jeszcze nie :evil: normalnie klade ich o 20 ale dzis mala obudzila mi sie o 19 wiec nie ma szans ze teraz szybko zasnie :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

O jeju faktycznie!!! Moja nie śpi już w dzień także wiesz, pada o 20:30 jak kawka ;).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moja Natalka tez nie spi :lol: ale ja mowie o tej najmlodszej :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tak, domyśliłam się ;) a twoja mała nie ma stałych pór snu? ja bym mojej o nie pozwoliła spać do 19 bo bym wiedziała ze wieczór do niczego :lol: :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jeszcze ona za mala zeby nie pozawalc spac ale juz spi tylko teraz ta starsza nie spi :evil: jeszcze dwa miesiace i niech idzie do tego przedszkola bo wytrzymac juz z nia nie moge :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ona wcale nie jest za mała :) trzeba jej tylko zrobić regularne drzemki. Przez kilka dni ją przetrzymasz i bedzie Ci sypiać jak w zegarku ;)))
ja też już nie mogę doczekać się września :twisted: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

juz po zasypialy wkoncu :lol: wkoncu cisza starsza sie strasznie nudzi i nie da sie z nia wytrzymac :roll: a tym bardziej teraz jak sie troche pakuje w sumie to jej zabawki wszystkie spakowane troche o nich zapomni :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1990 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 100  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Międzynarodowy

Strefa czasowa UTC [letni]