Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:34 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość

Ostatni raz współżyłam w połowie marca (z moim byłym facetem). Ponieważ stosunek był bolesny, co niestety często się zdarza, więc byłam pieszczona paluszkami...przedtem mój facet dotykł swojego członka...nie było wytrysku... nie biorę tabletek antykoncepcyjnych...

I pytanie czy mogę być w ciąży?

Mineło trochę czasu...w kwietniu robiłam 2 testy, a w maju jeden i testy pokazywały wynik negatywny, miałam 3 okresy...Ale ja mam paranjoje że jestem w ciązy.

Po ostatnich 3 okresach przez tydzień mnie bolał brzuch, mamw rażenie jakby coś rozpierało go od środka...stąd ta paranoja ciązy.

Aha, jak zrobie dzisiaj test ciązowy ale nie z moczu porannego to mogę liczyć na wiarygodność testu?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gdybys była w trzecim miesiacu ciazy, to na pewno bys zauwazyla...

Na przyszłosc prosze uzywac opcji szukaj - takich tematów na forum jest bardzo duzo :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jak bym to zauważyła...?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

a moze poprostu wybierz sie do ginekologa....napewno nei przegapi trzy miesiecznej ciazy.........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To nie realne..

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

aha jeszcze co do twojego pytania o wiarygodnosc testu to tak powinien byc wiarygodny.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzięki za odpowiedzi.

Do ginekologa ide niedługo.Mam juz umówioną wizytę... Chciałam tylko znać wasze zdanie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moim zdaniem nie jestes w ciazy!!!! Skoro nie doszlo do stosunku "pelnego" wiec nie masz sie co martwic. Ale to lekarza sie przejdz bo moze cos innego ci dolega.
Pozdrawiam :D

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

zoskaa pisze:
Jak bym to zauważyła...?

:arrow: http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=13847

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej!za bardzo nie wiedziałam, w którym temacie umieścić moje dość trapiące pytanie. Otóż doszło między mną a moim partnerem do stosunku. Nie mieliśmy prezewatywy, ale 'wszedł' we mnie (wiem to głupio zabrzmi)ale z majtkami (tzn nie ściągałam ich) kochalismy się tak. Nawet jeśli partner nie doszedł we mnie do wytrysku to czy jest możliwość ciązy? Pomimo majtek? wiem,że to brzmi dośc śmiesznie, jednak trapi mnie to! Basrdzo prosze o odpowiedź, co o tym sadzicie. Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Prawde mowiac pierwszy raz spotkalam sie z takim rodzajem seksu :wink: I nie wiem co ci napiasc ale wydaje mi sie ze jest male prawdopodobienstwo zebys byla w ciazy! :D :D :D

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hehe my też w sumie śmialiśmy się sami z siebie :) martwi mnie to troszke, ponieważ nie moge sobie pozwolić w tym wieku na ciążę (mam 17 lat). Obawiam sie, ponieważ słyszałam o wydobywającym się przed wytryskiem preejakulatem (nie wiem czy dobrze napisałam) i i zmartwiło mnie to. Dziekuje za odpowiedź i mam nadzieje,że nie jestem :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja rowniez pierwszy raz slysze o takiego typu seksie :shock: :shock: :shock: ....... i chyba szczerze mowiac nie sprobuje...wydaje mi sie ze zamiast ciazy mozesz sie poprostu jakiejs infekcji pochwy nabawic..
poniewaz pochwa jest bardzo wrazliwa i delikatna a facet wraz ze swoim penisem wkladal ci majtki :? :? :?
juz majac wybor wybralabym albo seks z gumka albo z globulka albo wogole zrezygnowalabym...(nie mowie ze gumki i globulki sa takie dobre bo wiadomo ze po nich mozna rowniez zalapac jakas infekcje drog rodnych...no ale majtki???? :wink: )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Eh zgadzam się z Wami w sumie to dziwne :P boje się jedynie o tą ciąże, nawet nie wiem czy majtki się nie zsunęły przypadkiem. Jednak jesli partner nie miał bezpośrednio we mnie wytrysku, to raczej nikłe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, prawda?

w pobliżu nie mieliśmy prezerwatyw ani żadnych innych środków anty. ;) (leniwce z nas :P)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiesz skoro planowaliscie wspolzycie to jesli nie bierzesz zadnych srodkow anty typu tabsy czy plastry to powinniscie nosic przy sobie prezerwatywy...nawet teraz jest taka moda ze czesciej nawet nosza je ze soba dziewczyny niz faceci:):)
relax....take it easyyyyy........ :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

HyHy - take it eaaasyyy :D
Cóż jedyne wyjście to - w końcu się zaopatrzyć :)
Czyli raczej nie muszę iść do ginekologa ani zażywać tabletki 'po' ?

dziekuje Wam strasznie za odpowiedzi! :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mooda pisze:
Hej!za bardzo nie wiedziałam, w którym temacie umieścić moje dość trapiące pytanie. Otóż doszło między mną a moim partnerem do stosunku. Nie mieliśmy prezewatywy, ale 'wszedł' we mnie (wiem to głupio zabrzmi)ale z majtkami (tzn nie ściągałam ich) kochalismy się tak. Nawet jeśli partner nie doszedł we mnie do wytrysku to czy jest możliwość ciązy? Pomimo majtek? wiem,że to brzmi dośc śmiesznie, jednak trapi mnie to! Basrdzo prosze o odpowiedź, co o tym sadzicie. Pozdrawiam

to chyba było strasznie nieprzyjemne? :shock:

Jeżeli chłopak miał wytrysk to oczywiście, że możesz być w ciąży. Majtki to nie jest prezerwatywa :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Było całkiem, calkiem ;)
Nie miał wytrysku we mnie. Miał o wiele później - kiedy skończyliśmy sie już kochać.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Mooda pisze:
Było całkiem, calkiem ;)
Nie miał wytrysku we mnie. Miał o wiele później - kiedy skończyliśmy sie już kochać.

mysle ze nie masz powodu do obaw przed ciaza...wbrew pozorom to nie takie latwe zajsc w ciaze.....

a co do upodoban seksualnych :shock: ...no coz kazdy ma swoje zboczenie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Takie problemy jakie przedstawia 17-letnia Mooda, świadcza o jednym, że chyba dzieci w tym wieku powinny raczej rezygnowac z seksu, gdyż doinformowanie na temat jest u nich prawe żadne.
Nie obraź sie Mooda, ale jesli w taki sposób odbywacie stosuki to chyba świadzy to jedynie o waszym braku iformajcji jak to robić.
Jesli decydujesz sie w tak młodym wieku na współżycie to poczytajcie najpierw dokładnie co i jak, a wtedy też nie będziesz miała wąpliwości.Poza tym napewo będzie Wam milej.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]