Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:15 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 67  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

kate super wozio
hihi ja kupilam wczoraj w koloze morskim tez superowy i kolor orginalny :wink:
co do kwiatow to ja tez uwazam ze ten czarny w kwiaty to typowo chlopiecy model przeciez dla dziewczyny czarny to hmm zreszta jak kto lubi w kazdym razie moj sie sprzeciwil i jest morski

wozek jest swietny oczywiscie kupilam bolder3
A TERAZ NOWINA NASTAPILY ZMIANY jak juz jedna z nas pisala nie ma wstretnej wysciolki polarkowe tylko super bialy materialik aa no i w gondoli tez juz nie ma polarku :lol: tylko od wewnatrz jest material zewnetrzny. prowadzi sie super jest skretny i zwrotny
jedyna wada to waga ale ja mieszkam w domu
no i nie ma w gondoli uszu co utrudnia przenoszenie ale sama gondola jest ciezka i nieporeczna (ciezaru dodaje je fakt ze jest na stelazu usztywniana)

a widzialam bolder 4 tez niczego sobie ale do skretnosci boldrea 3 to mu daleko
papa pozdrowionka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lula a wkleilabys fotki swojego? bardzo mnie ciekawi ten morski :)
mowisz, ze ciezki? ja na II pietrze mieszkam :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kochane a widziałyście że się nowy kolorek Boldera pojawił ?
Popatrzcie na aukcję allegro numer 196181293 Obrazek
całkiem ładny :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja widzialam i powiem, ze calkiem calkiem :D
i ma kolka - mercedeski, ktore zawsze mi sie podobaly :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mitosia jak tylko naladuje aparat to wkleje chyba ze na prv pzyslij mi swoj mail to z kom wysle a na ciezar jest sposob najpierw zabierasz gondole a pozniej po stelarz schodzisz
tu ktoras pisala wymiary i ciezar wozka ja moj wlasnie chrzcilam z pierwszym spacerem malucha super polecam wszystkim
a mitosia jak masz winde to zaden problem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było, ale byłam na "przyspieszonych wakacjach" w Ustce - i tam natknęłąm się na "moją nową miłość" w kategorii wózki oczywiście :lol: . Mianowicie to wózeczek Casualplay S4. Niestety w Internecie sporo kosztuje, a u mnie w okolicy go nie ma. W Ustce gondola + spacerówka około 1700 zł, ale mówię wam piękny - stał obok Boldera (czerwonego w kwiatki - jest bez polarku) i wolanta - ale oba mogą sie skryć przy nim ! (przynajmniej takie moje zdanie). Co prawda gondola trochę kanciasta, za to wersja spacerowa jest boska!!! a to przecież spacerówką jeździ sie dłużej i ja na jej ładny wygląd się nastawiam. Szkoda, że na allegro takiego nie ma :( , ale teraz planuję poszperać po sklepach internetowych, a nóż znajdę go w przystępnej cenie. pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a i jeszcze jedno, powiem Wam ,że nie ma jak zobaczyć wózek "na żywo" a nie tylko w internecie, teraz patrzę na tego Casualplay i nie wygląda tek super jak w rzeczywistości.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Marzenka rzeczywiscie S4 jest ladniutki, tylko ta cena :(
ja juz niedlugo wybieram sie na zakupy :D jakies 2-3 tygodnie i wyciagne mezulka :D juz nie moge sie doczekac :D
a kupujecie na internecie czy w sklepie? ja juz sama nie wiem... :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mam Roana Maritę, jest super wykonany. Świetnie się prowadzi, kółka duże, rewela. Ale mimo to- odradzam, potwornie cięzki. Składanie do samochodu koszmar!!!!
Jedynie co,to się swietnie spacerówka jesienia ( i zimą) sprawdzi, bo nie starszne jej bedzie błoto! Teraz myslę o zakupie chico spacerówki.

Fotosy Olci:
http://www.gamut.republika.pl/index.html

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A TERAZ MAM PYTANIE DO WSZYSTKICH MAM KTORE MAJA WOZEK TWISTER BABY SMAIL LUB ATLANTIK CZY KTOREJS Z WAS DZIEJE SIE COS Z KOLAMI PRZEDNIMI?? BO MI NA ODBLOKOWANYCH STRASZNIE LATAJA POKAZE WAM 2 FILMIKI
TWISTER
TWISTER2
jak napisalam do goscia u ktorego kupilam odpisal mi to!
Witam.na moje chłopskie oko koła są odblokowane i trzeba je zablokować ,a jak nie ,to wysłać do firmy Polak adres i tel. na gwarancji,na koszt odbiorcy kurjerem wskazanym przes firme ,poprostu trzeba do nich zadzwonić ja nie pamiętam jakim kurjerem oni wysyłają gosc mnie normalnie rozwalil!
wiec mu odpisalam
Zgadza sie kola sa odblokowane ! Ale na moja babski rozum jesli producent oferuje
,,,,Skrętne przednie koła z możliwoscia blokowania.... to dlaczego ja mam nie korzystac i blokowac?
ale widze ze to nie ma sensu i musze napisac do polaka tylko ich stronka cos nei dziala !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ewa co najmniej ciekawy gosciu i cala historia :shock:

Lula dzieki za zdjatka, wozio naprawde sliczny i ciekawie sie prezentuje :) oj bedzie trudn wybor :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ABMama pisze:
Kochane a widziałyście że się nowy kolorek Boldera pojawił ?
Popatrzcie na aukcję allegro numer 196181293 Obrazek
całkiem ładny :D

ten kolor faktycznie bardzo ładny, tylko nie wiem skad oni taki maja bo ani na stronie producenta, ani w ich katalogu nie ma nigdzie mowy o połączeniu niebieskiego z kwiatami :shock:

W dodatku w tej aukcji też go nie mają na sprzedaż, oferują tylko te standardowe w kwiaty. wyglada na to, że to zdjęcia jakiegoś egzemplarza próbnego, który jednak nie jest produkowany.

ja jednak zrezygnowałam z Boldera i zamówiłam już Drivera, jedynym powodem był brak uszu do niszenia gondolki w bolderze, troszkę mi szkoda, ale te drivery z tego roku też są bardzo fajne:)

Wózeczek bedzie w kolorze granatowym, a na pocieszenie zamówiłam fotelik w czerwone kwiaty :D

tak przy okazji to udało i się znaleźć bardzo tani sklep w Warszawie (wysyłają też kurierem), za Drivera z nowej kolekcji, fotelik Bobbiway, parasolkę i tą większą torbę (taką jak do volanta) zapłacimy tylko 1750 zł :!: :!: Do tego jest jeszcze 45 zł zniżki przy odbiorze osobisty, więc za 1700 zł będziemy mieć nowiutki cały komplet :!: :!:

Mam nadzieje, że wózeczek bedzie szybciutko do odebrania bo już strasznei chcę go mieć w domku:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mitosiu poczytałam trochę opini o S4 i już z niego zrezygnowałam - siedzisko spacerówki jest niskie i jeżeli dziecko jest większe (a przecież powinno w nim pojeździć do 3 lat) to głowa będzie mu wystawała ponad siedzenie a nogi będą zwisały :(
więc niezbyt wygodnie, nie mówiąc już o drzemce. Kupię albo bebecar tracker (u nas wzory z kolekcji 2006 są za 1670zł) albo X landera XA - tego jak nie będzie w sklepie to przez internet, z boldera zrezygnowałam - nic szczególnego a cena wyższa niż X Lander. A Ty co w końcu kupujesz??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sylwunia25 pisze:
PYSIEK ja mam caly zestaw razem z fotelikiem i innymi bajerami. Gondola ma szmaciane paski po bokach, schowane w kieszeniach. Wozeczek razem z gondola niestety troche wazy, ale napewno nie 22 kg- oczywiscie zalezy od modelu ramy. Napewno rama na 3 kolach pompowanych bedzie wazyla mniej niz na 4 :lol: .
A oto moj zestaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Napisalam ci priva, ale widze ze sie ostatnio nie pokazujesz.
Juz sie raz pytalam ale zapytam jeszcze raz :oops:

jak podniesiesz gondolke za te szelki to utrzymuje ona rownowage?
Chodzi mi o to ze jak bedzie malenstwo w srodku to czy podnoszac
ja nie przwaza do przodu albo do tylu ?

Dziewczyny ktore sa zinteresowane Bolderem a jeszcze go nie widzialy podaje link, gdzie kolezanka z Wrzesniowek opisuje swoje wrazenia po ogladnieciu. Nicka ma gdarecka http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.ph ... tart=22680

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam koleżanki !

Bardzo prosze o pomoc w kwestii wyboru wózeczka...muszę powiedzieć, że wyjątkowo ze mnie zielona przyszła mama w tej kwestii...tępa sztuka jestem :? Może Mitosia i Pysiek z Sierpniówek mi coś doradzą ? :)

Macie jakieś dobre typy, godne polecenia? Czym się kierować przy zakupie wózka? Chciałabym, żeby się składał i wchodził do naszego samochodu. I żeby nie był zbyt drogi...Interesują mnie przede wszystkim wózki używane (cena) i jesli macie jakiś namiar, gdzie można takowe wychaczyć to prosze o pomoc :)

Jestem przerażona :) Pomóżcie, chciałabym dobrze wybrać !

Pozdrawiam Marta

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny czy któraś z Was ma może spacerówke Chicco ct04?????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

w niedzielę widziałam na żywo "naszego" beżowego Bolderka :D jakieś małżeństw było na spacerku ... ;) ależ się napatrzyliśmy z mężusiem i jeszcze bardziej zakochaliśmy :lol: cudo, cudo, cudo :D

co do tego nowego kolorku, to podtrzymuję Bajeczną - jeżeli nie ma go w katalogu Implastu (i na ich stronce), to ciekawe skąd niby on w sprzedaży :roll: dziwne :roll: podobnie, widziałam na allegro beżowego Bolderka w kwiaty pomarańczowo - zielone :roll: :roll: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aaliyah musisz przesledzic forum, bo zdaje mi sie, ze ktos tu juz o tej spacerówce pisal :)

Marzenka ja juz sama nie wiem co wybiore, wszystko okaze sie w sklepie... stawiam albo X-Landera XA, albo na Volanta :) chociaz wczoraj pokazalam mężowi fotki XA, ktore Tymianka tu zamiescila i bardzo mu sie spodobal :) jak dla mnie XA wygrywa z Bolderem i Volantem tym, ze ma maly uchwyt w budce na reke - mozna latwo zlapac i przeniesc gondolke - dla mnie wazne, bo na drugie pietro bede sie wspinac :)

Marrti nie ma co sie bac, tylko zabrac za czytanie tego tematu od poczatku ;) :P po to go zalozylam, bo sama czulam wielkie otumanienie odnosnie wózka :) ale powoli poprzegladalam rozne strony sklepowe z wózkami i juz lepiej :) poza tym opinie dziewczyn stad duzo pomagaja :) jesli chcesz uzywany polecam Allegro lub wycieczke do jakiegos komisu :)
duza mamusiek stad stawia na wozek z gleboka twarda gondolka :) i ja rowniez, zeby na zime sie zalapac :) chociaz jak urodzi sie spory chlopak (jak tatus) to zeby tylko do lutego wytrzymac :) tak więc powodzonka Sierpnioweczko :) pytaj o wszystko :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ABMama pisze:
ten kolor faktycznie bardzo ładny, tylko nie wiem skad oni taki maja bo ani na stronie producenta, ani w ich katalogu nie ma nigdzie mowy o połączeniu niebieskiego z kwiatami :shock:

Czasami kolor jest produkowany przez producenta ale nie dostarczany na przedaz na terenie Polski(więc może mieli jwłaśnie jeden z zagraniczy modeli)
Druga ewentualnosć to model z roku wcześniejszego.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam dziewczynki :lol: Pozwolicie że się wtrącę,ja mam x-landera x1.osobiście nie podobają mi się 3 kołowce i skrętne koła.Mieszkam na wysokim 2 piętrze,mój synuś urodził się z wagą 4500 :lol: teraz ma 2,5 miesiąca i waży 7 kg z hakiem i daję rade z wnoszeniem,przynajmniej wróciłam do swojej wagi :D .Pozdrawiam i polecam

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 67  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]