Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:32 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Dziewczyny juz wczesniej gdzies tam pisalam ... ale nie dostalam takiej odpowiedzi jakbym chcilaa... Oj problem polega na tym ... ze <Tak mi sie zdaje po aplodnieniu> Bo po stosunku mialam dziwne obawy pare dni po bole jajnika ... mdlilo mnie na zapach kawy ... jakas taka chodizlam ... dziwna i trawalo do z tydzien potem cisza i 24 powinnam normalnie dosatc okres i pare dni przed ... odczuwlaam bol jajnika w podbrzuszu piersi mnie bola i mam jakby male zylki < chociaz to za wczesnie na nich > ciagle sa .. napiete I dzis ide do ubikacji jakby nigdy nic ... nie wiem czy to okres czy plamienie ... dalej cuzje sie inaczej dostalam 3 dni wczesniej ten okres o ile to jest okres a zazwyczaj regularnie 24 ... Czy moge byc w ciazy w takim badz razie i czy zrobic test Martwie sie i przepraszam za zagmatwana wypowiedz ale ... nie wiem sama juz co o tym myslec

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dodam jeszcze ze temperature mam 37,1 a przed okresem ma byc nizsza :( nie wiem dzikuje z gory za odpowiedz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam Was Wszystkie wszystkie objawy które tu wymieniałyście mimo zrobionego testu z wynikiem negatywnym dalej mnie prześladują.
nie jestem pewna ale czy jest możliwość że rozwija się we mnie coś wspaniałego
muszę jednak dodać że stosunku nie dostałam miesiączki :? i mam nikłe bnadzieje że jesem ale czy jest to możliwe że mam w sobie tó dziecko??? :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam panie!
mam pytanie czy jesli biore 1 opakowanie pigulek antykoncepcyjnych minule.Czy zapewniaja one skutecznosc od 1 tabletki ? krora wzielam podczas 1 dnia cyklu (miesiaczki) ?
współżyłam z chłoapkeim i dodatkowo uzywalismy prezerwatywy ze srodkiem plemnikobojczymj i niestety ona pękła ale nie doszło do wytrysku(dzisiaj 13 pigułka z 1 opak.) czy jest mozliwosc zebym była w ciązy ????
prosze o szyba odpowiedz.
dziekuje i pozdrawiam ;]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

justyna120 pisze:
witam panie!
mam pytanie czy jesli biore 1 opakowanie pigulek antykoncepcyjnych minule.Czy zapewniaja one skutecznosc od 1 tabletki ? krora wzielam podczas 1 dnia cyklu (miesiaczki) ?
współżyłam z chłoapkeim i dodatkowo uzywalismy prezerwatywy ze srodkiem plemnikobojczymj i niestety ona pękła ale nie doszło do wytrysku(dzisiaj 13 pigułka z 1 opak.) czy jest mozliwosc zebym była w ciązy ????
prosze o szyba odpowiedz.
dziekuje i pozdrawiam ;]

Chyba chodziło Ci o tabletki Minulet.

Z tego co pamiętam to tabletki chronią od pierwszej tabletki, jednak pamiętaj, że Minulet to lek trójfazowy, musisz je brać codziennie o tej samej godzinie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja pamietam, że mój lekarz przy stosowaniu pierwszego opakowania tabletek zalecał mi jednak ostrożność :wink: .

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]