Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:06 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 67  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Witajcie :D

Powoli też rozglądamy się za wózeczkiem. To jeszcze niby sporo czasu, ale podobno lato ma być upalne, więc nie chcę tego zostawiać na ostatnią chwilę. Na początku byłam zdecydowana na I'COO, ale ten wózek ciężko dostać. Teraz na tapecie niby jest Bebe Confort, ale juz sama nie wiem co wybrać ? :( Bardzo Was prosze o opinie o tym wózku jeżeli któraś ma jakieś doświadczenia. Chodzi mi o cały zestaw na stelażu High Trek: gondola Windoo + spacerówka + fotelik samochodowy. Napiszcie proszę, czy któraś ma może taki, albo miała, a może oglądała w sklepie. Ja do tej pory tylko w internecie go widziałam.

Taki jest ten I'Coo:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

To ten Bebe Confort:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Marti_Woj pisze:
Witajcie :D

Powoli też rozglądamy się za wózeczkiem. To jeszcze niby sporo czasu, ale podobno lato ma być upalne, więc nie chcę tego zostawiać na ostatnią chwilę. Na początku byłam zdecydowana na I'COO, ale ten wózek ciężko dostać. Teraz na tapecie niby jest Bebe Confort, ale juz sama nie wiem co wybrać ? :( Bardzo Was prosze o opinie o tym wózku jeżeli któraś ma jakieś doświadczenia. Chodzi mi o cały zestaw na stelażu High Trek: gondola Windoo + spacerówka + fotelik samochodowy. Napiszcie proszę, czy któraś ma może taki, albo miała, a może oglądała w sklepie. Ja do tej pory tylko w internecie go widziałam.

Taki jest ten I'Coo:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Moja kolezanka ma ten i jest bardzo zadowolona.

Moj jest podobny do tego i te zjestem bardoz zadowolona.

Moj to taki
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ale ten I'COO sobie już odpuściłam, bo on nie ma wszystkich pompowanych kół, a ja musze takie mieć. Plastikowe odpadają na "teren".

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ooo to super za zaczeli dokladac biale wypelnienia do boldera mnie wlasnie odstreczal ten polarek ale i tak bylam zdecydowana na bolder 3 wlasnie zamowilam kolor morski (kwiaty dla chlopca odpadaja)

za to widzialam ze wprowadzili w kwiaty niebieski ...

ale co do materialu widzialam probki materialow z kazdej kolorystyki mnie w bolderze podoba sie toze material jest taki sliski jakby inpregnowany material w kwiatki jest matowy jakby cienszy chociaz to nie wada...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Marti_Woj pisze:
Ale ten I'COO sobie już odpuściłam, bo on nie ma wszystkich pompowanych kół, a ja musze takie mieć. Plastikowe odpadają na "teren".

nie wiem jak w Icoo bo nie sprawdzalam ale w moim(bugaboo) te male kolka nie sa platikowa to jakas taka guma, bardzo dobrze sie sprawdza na roznych terenach, jezdzilam juz nim i po kamieniach i po plazy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lula111 - tak masz rację w Bolderze z kwiatkami materiał jest cieńszy, ale impregnowany i podwójny przynajmniej jeśli chodzi o budkę.
U mnie będzie chłopak dlatego wybrałam czarne kwiaty, bo mi się podobały.
Jeśli o wózki I'coo to zobacz na stronę internetową sklepu www.amko.com.pl
Chyba są jakieś promocje i z tego co wiem koła mają pompowane, świetnie sprawdzają się po za miastem, potwierdziła moja szwagierka, która go użytkuje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzieki kate za info :D
mnie tez czarne kwiaty sie podobaly przeciez dla dziewczyny to nie czarny ale moj maz kategorycznie sprzeciwil sie kwiatom :? i zostal zdecydowany kolor morski

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez juz od dawna jestem zdecydowana na Boldera4 :D
Mi tez bardzo podobal sie czarny w kwiatki, ale zrezygnowalam na rzecz czerwonego w kwiatuszki :)
Teraz tylko czekac na pieniazki i do sklepu :P

Kate1 czekam na zdjecia :)

O kurcze, dzisiaj moja 100-dniowka Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gingeros - to fajnie że nie tylko ja będę woziła chłopaka w kwiatach, ale tak mi się te wózeczki podobały ze nie mogłam się oprzeć jeśli chodzi o to czy nie będzie Kacperkowi za gorąco to myślę że nie bo tego czarnego w sumie nie jest dużo, a i tak dokupię parasolkę i w razie czego będę składała budkę
Madziusia , a czy ty widziałaś gdzieś już na żywo Boldera 4, bo moja koleżanka też na niego czeka tylko podobno ich jeszcze nie ma.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kate jeszcze nie widzialam 4 kolowca, ale prawdopodobnie bedzie juz na dniach :) Ile w tym prawdy to nie wiem, bo slyszalam, ze "firma" jest nie slowna i ociaga sie z dostawami :roll:
Ale czekam...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny z ostatniej chwili! wymiary BOLDERA !!

- szerokość wózka: 66cm
- długość wózka: 98cm
- wysokość rączki: 112cm
- dł. powierzchni leżacej spacerówki: 99cm
- szerokość siedziska: 31cm
- wysokość siedziska od ziemi: 55cm
- po złożeniu z kołami: 100x66x33cm
- po złożeniu bez kół: 88x66x33cm
- gondola wewnątrz: 90x36cm
- średnica kół przednich: 25cm
- średnica kół tylnych: 30cm
Waga:
- stelaż: 6kg
- stelaż z kołami: 8,8kg
- siedzisko spacerówki: 3kg
- gondola: 5,3kg

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej! Dziewczyny z czystym sumieniem moze nie dla noworodka ale dla siedzacego juz dobrze dzieciaszka moge Wam polecic wozek ktorym jezdzimy od 2 dni,jest swietny,dobrej jakosci material,bardzo lekki i lekko sie prowadza i co wazne na tylnich kola super amortyzacja tak ze nie ma problemu z kraweznikami no i cena atrakcyjna

A dodam ze przerobilam juz 3 wozki(Deltim Fokus Exlusiv((bardzo wygodny dla noworodka)),Baby Dreams Smart((i nigdy w zyciu tej dziadoskiej firmy nie polece)),potem Hauck 3-y kolowy ze skretnym kolem((swietny tylko jakosc materialu niezaciekawa)) i ten jest 4.

My mamy taki...
[img][img]http://images21.fotosik.pl/304/5c9b95a67543b494.jpg[/img][/img]

Moje GG 4361166

Ostatnio zmieniony pt maja 18, 2007 5:58 pm przez Betka77, łącznie zmieniany 4 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Betka-a dlaczego nie sprawdził ci sie wozeczek baby dreams???Ja kupilam z tej birmy wózeczek baby design ,,bunny", jest to laska i jestem bardzo zadowolona...
Obrazek
Bardzo podobne te nasze wózki!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Faktycznie bardzo podobne :wink: wiesz co ja chyba zle trafilam z wygladu wozek byl swietny,kupilam przywiozlam do domu okazalo sie ze byly zle nabite nity przy kolku i bylo krzywe nie dalo sie zablokowac,maz pojechal do sklepu,nie bylo juz tego koloru wiec zmienial cala tapicerke na inny stelaz(od innego wozka),nameczyl sie jak mops,wozek w koncu dotarl znow do domu ale ten znow cholernie sciagal na prawa strone a pod obciazeniem nie wspomne ale dzielnie jezdzilam kilka tygodni,biceps mi sie wyrobil ze hoho.W koncu go zareklamowalam,czekalam prawie 3 tyg.przyslali mi z usunieta usterka :wink: gów...o (sorki) NIC nie zrobili jak sciagal tak sciagal wiec w koncu go sprzedalam,a facet w sklepie probowla mi wmowic ze to ja go zle wkladam do bagaznika i pewnie go uszkodzilam,idiota!
A mialam taki,identyczny.
[nie wklejamy linków / emila]

Moje GG 4361166

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

my mielismy peg perego pramette jak Kasperek byl malutki
polecam super wozek
lekki zwinny i 2w1 bo z gondoli mozna w 3 sekundy zrobic spacerowke:)
Obrazek

a tearz kiedy kasperek ma 11 miesiecy kupilismy spacerowke zQuinny zapp rewelacja, wozeczek lekki i malutki wszedzie w nim wjade i jest praktyczny bo jak jezdzimy czesto metrem to wygoda....
http://i5.tinypic.com/4t6xi4h.jpg

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dlaczego wózek dla chłopaka nie może być w kwiaty :?: śmieszne to ... jakby był różowy w kwiaty, to mogła bym poprowadzić debatę, ale ten beż (i czarny) to kolor uniwersalny :D a kwiaty są fajnym dodatkiem - mało jest wózków kolorowych ;) męczące są te jednolite wózki :roll:

pamiętacie - pisałam, że do pistacji lecą meszki ;) prawda - lecą jak cholera :roll: mam bluzkę pistacjową i jak ją ubieram, to mnie jakieś owady obsiadają :evil: ostatnio nawet coś mnie pogryzło :twisted: :twisted: tak więc szczerze odradzam ten kolor ;)

Kate wklejaj zdjęcia swojego Boldera :D bawiłam się nim w sklepie i nawet chciałam go wziąć, gdyby nie było naszego beżu ;) tylko bałam się właśnie tego, że czarne mocniej słońce przyciąga :roll: :roll: :roll:

ja chcę już mojego Boldera :D :P :P :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no Gingeros mi wraca ochota na Bolderka :D :P
jeszcze jak zobaczylam pojemnosc gondolki - 90x36 cm (pewnie sie pomylili w druku i mialo byc 80x36) to juz wogole :) tylko wazy 5,3 kg a w X-Landerze 4,8 kg :? no ale te pol kilo to chyba roznicy nie zrobi co? a juz sama nie wiem :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mitosia ja pytałam się sprzedawcy o wymiary Boldera, ale on nie potrafił odpowiedzieć na moje pytanie :shock: po prostu nikt go wcześniej o to nie pytał ;) moja kumpela (ubiegłoroczna sierpnióweczka) ma Drivera dla małej i starczył jej do wiosny (mimo 80 cm długości) ;) porównaj sobie w sklepie oba wózki - sposób prowadzenia, przepakowywania itp. ;) bo widzisz, jedne mamy zwracają uwagę na to, inne na tamto ;) decyzję warto podjąć samemu :) my, mimo polecenia firmy Implast przez wspomnianą koleżankę, pobawiliśmy się kilkoma wózkami w sklepie i przyznam - Implast od razu do nas się uśmiechał :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Jeszcze w koncówce ciazy polecałam Brakera baby Activ:
duzy, ładny zwrotny, stabilny, na duzych pompowanych kołach

Po 3 mcach uzytkowania odradzam:
za duzy, za cięzki( 16kg!), cięzko go upchać do bagażnika
nie ma mocnych by go wnosic po schodach np.

Juz mysle o zakupie małej spacerówki Graco( 7 kg :!: )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bolder 3 implast`u

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 67  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]