Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:23 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 667 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Byłaby mała odmiana... nie? Pocieszę Cię, że gdzieś tam w mojej rodzinie dodam bardzo dalekiej.. jeden facet ma 7 dziewczynek, a ostatni urodził się chłopiec.. Ten będzie miał przechlapane jak dziewczynki dojrzeją i będą miały humorki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hehe, jestem z okilic grudziadza, ale pracuej w grudziadzu, dzis mam wizyte na Rzadzu w przychodni ..ale szukam prywatnego lekarza tez... tyle, ze ostatnio przeghapilam wizyte w gab prywatnym:-(((( pzrez jednego dealera.... :evil: wtedy wogole nci nei zalatwilismy :evil: i nastepna wizyta...hmmm..nawet nie mailam sie keidy zapisac :(

to gdzie chodzisz o tej poradni...pochwal sie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja w sumie tez nie mieszkam w Grudziadzu tylko w miejscowości Gać :D Do poradni chodze na Rydygiera w szpitalu na 2 piętrze POLECAM!! Bardzo mili ludzie tam pracują. A do prywtnego poszlam Do E. Grochowskiej NA chełminskiej przyjmuje w czwartki i wtorki. Też miła pani. Za wizyte z cytologia zapłaciłam 90 zł.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aa znam ta poradnie, bylam tam tylko raz, bo taraszewksi wyslal mnei tam po skeirowanie na badania<nei wiem czemu tam, a czemu sam nei wypisal>, tam trafilam na Stanczaka....to fafnyl lekarz to do neigo sie spoznilam i nei dotarlam na ostatnia wizyte... tam jest ejdna dziwna rzecz..fotl ginekologiczny jest tuz za drzwiami...hmmmma jak ktos wejdzie...jejku....nei lubei takich gabinetow:( a co do kobiet ginekologow to jakos przekonania nei mam....a ja mieskzam po drugiej stronie maista w malym rudniku, pozdrawiam...

ps. tam ci robia tak czesto usg???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fakt ten FOTEL przy drzwiach to niewypał 8) ale można liczyc na to, że ludzie jednak sie zorientuja, że przed drzwiamy do gab. wyswietla sie czy można wchodzic czy nie :D Teraz przyjmuje tam Maliszewski, bardzo wporządku jes. W piątek idę tam na badania. Jak chcesz moge podać ci nr do poradni to bedziesz mogła sie tam zarejestrować. POZDRAWIAM

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nio to podaj, o maliszewskim slyszalam dobre opinie...
wiesz...qrcze chce miec pewnosc ze wsio jest ok, wole zajrzec do kilku lekarzy....i wiedziec ze jest ok

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to jest nr 56-45-00-217. Pewnie, ja tez najpierw szłam do prywatnego ale ona skierowała mnie do tej poradni. Nie narzekam nawet dobrze wyszło. Maliszewski dobrze bada, na kontrole nakazuje przychodzic co 2 tygodnie. odpowiada na wszystkie pytania. Więc jak masz jakieś to zapisz sobie je na kartce, ja tego nie zrobiłam i niestety wszystko zapomniałam, o co chcialam się zapytać.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny. To my na poprawinach u znajomych.

URL=http://img136.imageshack.us/my.php?image=dscn5465wz8.jpg]Obrazek[/URL]

A tym czymś Misiek będzie świętować szczęśliwe narodzinki dzidziulki hihihihihihi.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Coś mi nie wyszło z tym pierwszym zdjęciem :cry: . Zaraz postaram się poprawić

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Postanowiłam sie tez dołaczyć... to nasze zdjęcie ze ślubu.
Brzuszka jeszcze nie robiłam i USG też :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oto zdjecie z wczorajszego usg. Pierwsza proba wklejania, prosze wybaczyc jesli bedzie cos nie tak.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A to moje zdjęcie z Wikunią, ma na nim 3 dni jakoś tak a nad nią wisi zachwycona ciocia czyli JA :D
Obrazek
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Leaga ale dzidzia ma bujną czuprynkę mój niedoszly chrześniaczek ciągle jest łysy znaczy sie ma tylko pare włosków i się śmiejemy, że jego mama niepotrzebnie kupila szczotke do wlosków dla niego :D
Olmeca który to tydzień? Masz ładniej zrobione zdjęcie USG niż ja, JA na moim musiałam wszystkiego sie domysleć, ale zaraz ide do mojego ginekologa i on mi wszystko wyjaśni
Jadz zazdroszczę Ci ślubu kościelnego, ja miałam cywilny, ale to wystarczy... wkoncu to i to, to zawarcie małżeństwa :D P.S. czekamy na następne zdjęcia :P
Gosiaczku Co to za przyrząd na zdjęciu? pierwszy raz cos takiego widzę. Jak sie udaly poprawiny? Ja ostatni raz na ślubie bylam ... rok temu=> na moim :D a przedtem byłam na weselu mojej ciotki 10 lat temu!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kubiccy
Wedlug moich obliczen to 12t6d, wedlug usg 13t1d. Malenstwo ma 7 cm. Na poczatku tez nie chcialo sie pokazac, ale gin delikatnie nacisnal moj brzuch w jakims magicznym miejscu i po chwili przedstawilo sie juz w calej okazalosci :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no i joll:( bylam u lekarza, heh w zasadzie to byl zly ze musial przyjsc do pzrychodni...no tak "cio beidni lekarze" .... siedzialam akurat u piguly, gdy wszedl znismaczony ekarz, i z tekstem <przy mnie!!!> ze on chce dzis tylko pilne przypadku bo jest cytuje ZJEBANY i jescze operacje mial...a ona na to z kpina i drwina w glosie , no widzisz wszystkie tu sa takie pilne przypadki!!! i nie mozna im wytlumaczyc, ze ty mozesz byc zmeczony....
noz qrfa mac!!!!! a co mnei to obchodzi, ze on sobei dorabia w szpitalu itd...po co ja place ZUSY?? po to by jakis dupek robil alske ze przychodzi do lekarza???????????????????? ja tez chce miec dobe platna jak on 36h...bo oni juz chyba po 36h wg papierow pracuja i qrna laske bedzie robil!!!

wnerwilam sie!!!!
szukam normalnego lekarza!
kubiccy! dzis dzwonilam do wegrowa i siezapisalam na 24.10.06...na rzadz wiecej nei pojde..mi laski etn lekarz robic nei musi....gdyby musieli jak w innych krajach starc sie o pacjenta na pewno inaczej by podchodzili do tego tematu...ehh i po co ja sie kurzam??? ja chce usg..chce dzidzie zobaczyc...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kubiccy poprwiny się udały, ale to zdjęcie z zeszłego roku. Choć tego roku zaliczyłam już dwa wesela. W czerwcu i we wrześniu, ale jeszcze jakoś zdjęcia do mnie nie dotarły. Muszę się bardziej postarać. A ta maszyna na stole to normalna wódka, tyle tylko że w takim fajowym opakowaniu. No i konsumpcja potrwa znacznie dłużej ze względu na rozmiar. :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olmeca moja fasolka ma narazie 43 min. a to niby cos koło 11-12 tygodnia. Kruszynka jest, juz jej m ówiłam że ma rosnać, a ona na złość zrobiła mi i mnie maltretowała mdlościami :D
Marlenah do zobaczenia 24 tego też ide do niego na badania:0 przełożyli mi z dzisiaj na wtorek. w majówkach podałam ci nazwiska lekarzy co robią USG prywatnie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gosiaczek ale z ta wódka du..y dałam :lol: taki ze mnie baran.. ale to pewnie dla tego, że nie piję no może od czasu do czasu piwo tylko przy okazjach..ale nie w ciąży :D no.. dobre to z ta wódką.. :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja też bym pewnie nie poznała tak ze zdjęcia, gdybym wcześniej tego nie widziała :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale wiesz jak sie przyjrzałam to zauważyłam szyjke... dopiero jak napisałaś, że to wódka...
dziś kupiłam na aukcji pas dla ciężarnych. Żeby grzał mi dzidzię.. bo w sweterkach mam zimny brzuszek.

http://allegro.pl/item132647492_wysylka ... olory.html

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 667 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]