Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 3:32 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 67  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Gondolka w Volancie wygląda na oko tak samo, jak w Bolderze pod względem wielkości, tylko ma chyba ciut większą i bardziej kanciastą budkę, większy wywietrznik z tyłu budki i - przynajmniej w egzemplarzu koloru czerwonego - czarną siateczkę tego wywietrznika, co mi się mniej podoba, ale to akurat rzecz drugoplanowa. Bardziej widać estetyczne obszycie budki Volanta, szczególnie w zestawieniu z polarkowym Boldera...

Wyczytałam gdzieś, że podobno w tych wózkach z kwiatkami nie ma tego polarka, tylko materiał z kwiatkami i lepiej to wygląda, a do jednokolorowych Bolderów z polarkiem Implast ma dawać gratis takie materiałowe wkładki, jakie są w Volantach - jeśli to prawda, to widocznie już usłyszeli troche głosów krytyki na temat tego wykończenia.

Jedynym chyba minusem Volanta jest koszyk, który może ocierac się o przedie koła, jeśli jest pełny. Ale podobno są na to sposoby - można go jakoś naciągnąć i doszyć rzepy do przytrzymywania go.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny - ja mam Volanta 3 i jestem bardzo zadowolona. Jeszcze mi sie nie zdarzyło, żeby koszyk obcierał o przednie koło ( ale ja mam 3-kołowy ). Raz tylko koszyk mi się odpiął - ale miałam tam chyba z 5 kg zakupów i po prostu biedaczek nie wytrzymał :lol: Boldera na żywo nie widziałam, ale z wykończenia Volanta jestem bardzo zadowolona :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Monia - dzięki, że o tym piszesz! Bo to obcieranie się koszyka o koła jest najbardziej zniechęcające, ale może tak jest tylko w przypadku, kiedy zakupy są bardzo ciężkie? To super.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć dziewczyny - ja mam kolejny typ -mutsy urban raider, ale używany. Na allegro jest ich kilka, niektóre w super stanie i np. za 1300 - 1500 - myślę, że to rozważę. No chyba, że się zrażę do rzeczy używanych jak dojdzie zamówiony przeze mnie fotelik samochodowy :wink: . Znacie jakieś opinie na temat mutsy?? A tak na prawdę gdybym miała kupić to, co chcę i za ile chcę to na pewno byłby BEBECAR TRACKER na pompowanych kołach - to jest mój nr 1 (szkoda, że ma taka cenę!) i niestety fajnych używanych na allegro nie ma :(
Pozdrawiam weekendujcie,pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

My zakupiliśmy MIKADO OX-FORD czterokołowy, bo uwzięłam się na wózek na paskach i na czterech kółkach. Doprowadziliśmy go ze sklepu do domu i bardzo przyjemnie się jechało i całkiem lekko prowadziło (chociaż nie mam doświadczenia z prowadzeniem wózków w terenie). Jeśli chodzi o podnoszenie kół pod krawężnik to ten wózek najłatwiej chodził ze wszystkich, które oglądałam. Mam nadzieję, że mojemu Maluszkowi się spodoba tak jak mi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Marzenka - nasi znajomi mają wózek Mutsy i są bardzo zadowoleni - ich wózek jast na stelażu podobnym do Implastów Volantów3 - jak trzykołowiec, ale z przodu są dwa koła połączone i dosyć duże, pompowane. Super się go prowadziło.
Fajny ten Bebecar, ale drogi... i akcesoria tez - sama torba 200zł. :shock: przesadzają.... i stelaż ciężki - 10 kg

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

w końcu kupiłam WÓZEK!!
na szczęście taki jaki chciałam, bo już traciłam nadzieję;-)
stoi dumnie zapakowany w kartonie.... :D :D :D

Od razu byłam zdecydowana = praktycznie od poczatku, że będzie to MUTSY
kupiłam mutsy 4 rider... - czterokołowy ze skrętną PRZEDNIĄ osią...
niestety na allegro były tylko ze skrętnym tyłem - a takiego nei chciałam ;-)
mam nadzieję, ze wybór sie sprawdzi ;-)

KOLOR OCZYWIŚCIE INNY = nie niebieski :)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Solaris - bardzo ładny ten wózek!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

po tygodniach zmian zdania i wyboru zdecydowaliśmy się ostatecznie na Boldera 3Xl (beżowy w błękitne kwiaty - dla tych co nie kojarzą mnie, od początku nam się podobał, ale później zmieniliśmy zdanie na Drivera 3xl, jeszcze później na Volanta 3Xl). Porównywałam Volanta i Boldera w sklepie i powiem wam, że mając oba wózki przy sobie Bolder bardziej do mnie przemawiał :roll: przede wszystkim kształt budki mi się podobał, a patrząc na Volanta aż chciało mi się płakać :? koszyk fakt jest mniejszy, ale jak mi mąż powiedział, nie będę w koszyku przewozić sklepu ;) do środka mało co zaglądałam, więc nie powiem nic o polarku :? najwyżej będę pluć sobie w buźkę ;) my tam są zachwyceni naszym wyborem ;)

czekamy na realizację zamówienia, co może trochę potrwać nawet miesiąc, bo Implast się nie wyrabia z produkcją :? na dzień dzisiejszy mamy jedynie fotelik :D niech Antek nie wychodzi przed wózkiem ;)

no i kolejny problem z głowy ;) wybór wózka nie był za łatwy ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:lol:

Ostatnio zmieniony sob maja 05, 2007 8:05 pm przez Marta_24, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja też zamówiłam Boldera. Taki zielony kolorek... A ten beżowy w kwiatki jest uroczy! Widziałam go na żywo w sklepie. A fotelik kupiłaś ten pasujący do wózka? Ja jeszcze się waham...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mnie się podobaja Volant,Bolder i X-lander 3 kołowy,ale 1600 zł trzeba mieć na komplet z fotelikiem.Więc ostro się zastanawiamy nad kupnem Ox-Forda 3 kołowego i dobrej cenie z fotelikiem 1100zł,materiał oki,gondolka duża.
Ale juz zazdroszcze tym które mają Volanta :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja mam jeszcze pytanie dotyczace boldera.... czy któraś z was zwróciła uwage, czy gondola ma uszy do przenoszenia??

ja ogladałam w sklepie boldera 3 bo 4 jeszcze nie było i miał te kieszonki na zewnatrz do chowania tych pasków, ale samych pasków nie było. pani w sklepie powiedziała, że boldery pasków nie mają. :?

mi się wydaje to trochę niemożliwe, bardziej uwierzę już, że to była jakś pierwsza wybrakowana partia i zapomnieli o tych uszach, bo jak tu nosić taką gondolkę bez pasków :?: :?: pod pachą :?: :?: :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marta kupiliśmy fotelik Implasta ;) ale jeszcze ten z kolorystyki Volanta :roll: pan w sklepie mówił, że Implast ma duże opóźnienie i tych nowych fotelików jeszcze nie produkują :roll: tak samo jak nowych, sportowych śpiworów ;) aaa, wybrałaś pistacjowy kolor Boldera :?: bo warto zaznaczyć, że do pistacji lecą wszelkie możliwe owady ;) znane z doświadczenia mamy posiadającej pistacjowego Volanta ;)

Bajeczna no chyba gdzieś muszą być te uszy, skoro są na nie kieszonki ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gingeros też tak myślałam ;) ale we dwójkę nie mogliśmy ich znaleźć nigdzie i sprzedawczyni też potwierdziła ich brak :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie, no sądzę, że gdzieś tam są te uszy ;) muszą być :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja wciaz nie kupilam wozka jak juz zamierzalam to zaczelam rodzic :wink:

zastanawiam sie nad bolderem co do uszu w gondolce tez czytalam ze bolder nie ma uszu......
tylko ten polarek mnie drazni...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

I mam swój wózek! Pan kurier wtaszczył go w wielkim pudle - chwała mu za to.
Tak jak gdzieś już pisałam - zachorowałam na wózek Deltim Fokus. A raczej Puma <ach te nowe kolekcje>. Jestem na etapie składania, ale już wiem, że będę zadowolona. I nie jest tragicznie ciężki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja już jestem całkiem skołowana z tymi wózkami. Jedno tylko wiem , że bym chciała ze sztywną gondolą. Będę rodzić we wrześniu, więc przed nami cała zima w wózku z maleństwem więc słyszałam że na zimę taki wózek najlepszy. Ale co do marki to nie mam zielonego pojęcia. Zastanawiam się też czy kupować do razu ze spacerówką czy tylko głęboki, a spacerówkę później jakąś lżejszą. No i oczywiście w miarę nie drogi tzn. taki do 1500 zł max. Ratunku ja już nie wiem co kupić.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hannah pisze:
I mam swój wózek! Pan kurier wtaszczył go w wielkim pudle - chwała mu za to.
Tak jak gdzieś już pisałam - zachorowałam na wózek Deltim Fokus. A raczej Puma <ach te nowe kolekcje>. Jestem na etapie składania, ale już wiem, że będę zadowolona. I nie jest tragicznie ciężki.

Koniecznie wklej nam tu fotke wozeczka jak juz zlozysz :) a kółka przednie sa skretne?

moj 2000 post :):):):):):):)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 67  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]