Dzisiaj jest ndz cze 07, 2026 7:04 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Zdrowie kobiety

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość

Jestem w drugim miesiacu ciazy. w sobote mialam ostra klotnie z mezem (a cierpie na nerwice), po jakims czasie przestaly bolec mnie w ogole piersi, a zaczal sie nie tak ostry bol brzucha. dzisiaj jest poniedzialek, a piersi nadal mnie nie bola. czy moze sie cos dziac niedobrego? czy powinnam pojsc zaraz do lekarza, czy moge poczekac jeszcze tydzien do umowionej wizyty?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej nie chce cie straszyc ale na twoim miejscu poszlabym natychmiast do lekarza. Mialam podobnie objawy nagle ustapily-dziecko bylo juz martwe:(
zycze powodzenia

*5.06.2005 12tc
*31.07.2006 10tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tylko prosze cie...nie mysl ze to przez klotnie z mezem...czasami zdarza sie ze objawy przejda ....ale lepiej to sprawdz..przynajmniej sie uspokoisz...trzymam kciuki.. :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Probuje nie myslec, ze to przez klotnie z mezem, ale to sie tak nalozylo, ze nie potrafie myslec inaczej. Dzwonilam do mojego gina i powiedzial. ze to normalne ze piersi przestaja bolec i ze powinnam sie uspokoic i poczekac ten tydzien. Nie mam plamien ani krwawienia, wiec moze nie jest tak zle, jak mi sie wydaje....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Iza ja miałam podobnie. długa podróż samochodem i nagle odczuwalne objawy ciąży zniknęły. ponieważ m-c wcześniej moja bratowa przeżyła podobną sytuację i okazało się, że płód przestał się rozwijać pobiegłam do lekarza. Na szczęście maluch fikał zdrowo czego i Tobie życzę

Iśka

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

od klotni rodzicow jeszcze zaden maluch w brzuchu nie umarl... :wink: a u ciebie objawow poronienia nie ma wiec spokojnie...na meza nie krzycz bo to napewno nie jego wina ze ci objawy przeszly... :wink: napewno wszystko bedzie ok...pozdrawiam! :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Takie nagłe ustanie objawów ciążowych jak bolące piersi czy wymioty przed końcem I trymestru mogą, ale nie muszą świadczyć o tym, że coś nie tak jest z maleństwem, ale lepiej sprawdz czy wszystko ok, gdyż gdyby ciąża się nie rozwijała, a nienastępuje samoistne poronienie to zagraża to twojemu zdrowiu. Moja przyjaciólka nosiła martwą ciąże przez ponad 2 tyg i lekarz był pełen obaw czy wszystko się skończy ok. Objawy miała właśnie podobne, nagle ustały jej wymioty, a wymiotowała bardzo....
Tak jak napisała Lila kłotnia raczej nie miała wpływu na to co się dzieje, ja w 1 ciąży w 11 tyg. przezłam wielką tragedię rodzinna, i mimo tego miałam zdrową ciążę.
Na pewno wszystko będzie ok :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie ma co sie martwic! Nerwy szkoda dzidzi bardziej niz jakas klotnia!
A jak sie bardzo denerwujesz ze sie cos stalo (a napewno wszystko jest ok) to pojdz do gina - on cie napewno uspokoi!
pozdrawiam i zycze spokoju :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Zdrowie kobiety

Strefa czasowa UTC [letni]