anitka.85 pisze:
Hej.jestem tu nowa...przeczytałam prawie cały wątek o waszych ziolach. .i... od 1.5 tyg pije juz ziolka.co prawda nie od początku cyklu ale zaczęłam od 20 dc.
Hej nowa

witaj na forum. Straszny chaos w tym poście, więc cytuję całe fragmenty i postaram się do nich w miarę logicznie odnieść. I tu pierwszy zonk! dlaczego zaczęłaś pić ziółka dopiero od 20dc???? to jest totalnie niezgodne z wytycznymi odnośnie ich prawidłowego stosowania!
anitka.85 pisze:
Pije ziola o.klimuszko na zrosty.. chociaż nie wiem czy takowe mam...

czyli taki trochę strzał w ciemno? a jesteś po jakichkolwiek operacjach/ zabiegach w obrębie macicy? jeśli nie, to mieszanka zrostowa nie ma większego sensu. Już lepiej mogłaś wybrać mieszankę na wyregulowanie cyklu.
anitka.85 pisze:
Staramy się z mężem juz od roku i nic.najpierw okazało się ze mam rozyczkę…
Różyczkę sensu stricte, tzn. zachorowałaś na różyczkę? czy wyszły Tobie w badaniu krwi podwyższone przeciwciała na rubellę? Które przeciwciała były podwyższone- IgG czy IgM?
anitka.85 pisze:
za miesiąc okazało się ze mam prolaktyne 2 razy podwyzszona..dostałam dostinex i....jak to powiedział lekarz..po tym to od razu pani zajdzie w ciaze.
Przykro mi, dostinex nie jest cudownym lekiem na zajście w ciążę. Też go brałam- i nie zaszłam od razu w kolejnym cyklu. Cierpliwości.
anitka.85 pisze:
no cóż minęło już 4 mies od faktu zakończenia terapii i...d... .. raz tylko miesiąc temu miałam taką sytuację. Ze test wyszedł pozytywny miałam iść na bete żeby potwierdzić ale..spAnikowalam . Nie chciałam się nakrecac . Uznałam ze test się pomylił. Przecież to się zdarza.
Wszystko się zdarza w przyrodzie, ale pozytywnego testu nie kładłabym na karb omyłki losu. Szkoda, że nie poszłaś na betę, byłoby widać, czy ładnie przyrastała- jeśli np. byłabyś na pobraniu ze dwa razy- i jaki był jej poziom.
anitka.85 pisze:
I faktycznie za tydz nadeszła @ . Byłam zdziwiona bo temp.utrzymywała się przez 4 dni 37' .
Pardon, ale nie kapuję. Tempka 37 przed nadejściem @, tak? No cóż, nie zawsze przed @ tempka spada. Czasem @ nadciąga niespodziewanie. Raz tak miałam.
anitka.85 pisze:
No ale nic czasu nie cofnE .pije ziola i mam takie pytanie...w 4 dc nadal mam temp.37....36.98... jak na mnie jest raczej wysoka..i nie wiem co o tym myśleć. .pomożecie? ???
Nie pomogę

Nie wiem, jakie są Twoje tempkowe wykresy. Jak długo mierzysz tempkę? Jaka jest Twoja PTC? jaka jest standardowa tempka w fazie lutealnej i czy podlega ona wahaniom?

--------------------
IMPOSSIBLE IS NOTHING
--------------------
['] ['] ['] ['] ['] (2007- 2011)