Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 3:12 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 67  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Gdzie są opisane te Boldery? ja widzę tylko przejście do Nowa Kolekcja, a tam same foty.. pomóż

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

olutka - trzeba zaznaczyć "Bolder" po lewej stronie, a następnie "Bolder 3" na dole i w "funkcjach" jest opis.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No te Boldery rzeczywiście fajne są, szczególnie te w kwiatki ;) No ale mi szkoda kasy na taki wózek :roll: Przecież to dzidzia pojedzi pare miesiący w gondoli, a spacerówkę i tak szybko zamieni się na parasolkę, bo jest lżejsza :roll: Ja zamierzam kupić wózek Roan Marita, bo wiele osób go sobie chwaliło, a kosztuje 999 zł., więc jeszcze nie tak tragicznie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

olutka pisze:
Gdzie są opisane te Boldery? ja widzę tylko przejście do Nowa Kolekcja, a tam same foty.. pomóż

na pierwszej stronie jest czerwona strzałka i przekierowuje ona na nowa strone z wozkami

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny, jakei są plusy i minusy wózków 3-kołowych?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Plusem jest to, że są zazwyczaj lżejsza od tych, które mają 4 koła, są modne, w ciekawych kolorach ;) są zazwyczaj z dobrych firm, więc są wytrzymałe, dobrze zrobione. Podobno łatwiej się je prowadzi. No a minusem jest cena.

A ja dziś kupiłam Deltima Focus i jeździ się nim fantastycznie :D leciutki jest i śliczny ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

My mamy Bugaboo frog i jets super! Lekki, super sie prowadzi i super sie sklada

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Minusem wozkow 3kolowych jest tez to, ze aby utrzymac odpowiednio srodek ciezkosci, tylnie dwa kola są rozstawione szerzej niz w tradycyjnych wozkach - moze to sprawiac klopot przy np. waskich windach, drzwiach etc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej :)
a ja wczoraj zajrzalam do Swiata Dziecka, duzego wyboru nie mieli, ale mężowi spodobal wózek ABC Design model Astro. Fajny, gondolka duza, bo 80x35cm i z raczka do przenoszenia, wazy tylko 10kg, bardzo skretny, ale maly wybor kolorow i spacerowka jest "kubełkowa" tzn. nie ma rozkladanego oparcia tylko opuszcza sie calosc
to ten
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

w sobotę byłam w hurtowni oglądać wózki Implastu :) nasz pierwotny wybór to Driver 3XL, ale nie będzie już produkowany :( więc będziemy wybierać między Volantem 3 i Bolderem 3 :D i znów się zastanawiamy :lol: jeżeli będzie Volant - to pistacja, a Bolder - w błękitne kwiatki :D

w tym tygu mają przywieźć Boldery do hurtowni i mają nam zrobić wycenę, tzn. ile zapłacimy za calusieńki komplet (+ fotelik + torba + śpiwór) i dopiero wtedy sobie pomyślimy dokładniej ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Ja polecam wózek X-lander Xa. Kupując nie mogłam się zdecydować czy graco , chicco czy x-lander. Zdecydowałam sie na X-landera i miałam wiele wątpliwości ale jestem z niego narazie bardzo zadowolona

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja kupiłam wózek wielofunkcyjny RING firmy Adbor i jestem zadowolona.Mały urodził się w sierpniu, przez miesiac wozilam go w gondoli(nosidelku), a potem Patrysiowi było już troszkę ciasno, więc wyciągnęłam nosidełko...A dopiero w lutym przerobilam wózek na spacerówkę, bo maly już zaczał siadac i w głębokim było mu niewygodnie...
No a 2 tygodnie temu kupiliśmy jeszcze spacerówkę tzw.laskę firmy BABY DESIGN, bo dużo podróżujemy i niestety do naszego golfa nie szlo wcisnąć pierwszego wózka.
A oto fotki naszych wózeczkow:
Obrazek
Obrazek
[/url]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tymianka pisze:
Dziewczyny, jakei są plusy i minusy wózków 3-kołowych?

Wózek 3-kołowy jest łatwiejszy do prowadzenia, wydaje mi się, że szczególnie ważne jest to przy spacerówkach. Obracać wózkiem bez skrętnych kół z kilkunastokilowym dzieciakiem :shock: jest chyba trudne...

ja mam Volanta beżowego ( mąż wybrał kolor) fajnie wygląda w mieszkaniu ( trzymam go w pokoju bo w bloku mieszkam ) :wink:

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nel Volant to tez swietny wybór :)
a ile ma gondolka wewnatrz cm?

niezla jestem, kazdego o to molestuje :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

W środku ma 74 cm

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam:)
Możecie mi dziewczynki wyjaśnić różnicę między Bolderem a Volantem?? Mam na myśli 3kołowe.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kochana wystarczy, ze wejdziesz na stronke Implastu i obejrzysz sobie wózki, gondolki sa troszke inne no i stelaże też
http://www.implast.com.pl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

eee... no nie rób ze mnie kretynki :)
Oczywiści że to zrobiłam, ale nie widzę różnic szczególnych a Wy się nim zachwyccacie jakby to była niesamowita nowość a o Volancie nie mówicie słowa. Dlatego sadziłam że róznice są jakieś których ja nie dostrzegam. Stelaż praktycznie identyko, no budka troszkę inna ale tylko troszke. Bolder jest droższy od Volanta, więc po co go kupować?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Na mój gust Bolder jest ładniejszy, ma inny kształt gondoli i otwór wentylacyjny w budce gondoli - tyle na pierwszy rzut oka... Ale pewnie różnice nie sa ogrome, bo to w końcu wózek jednej firmy, Bolder to po prostu nowszy model. A jaka jest różnica w cenie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mi bardzo się nie podobało w poprzednich modelach to "oflagowanie" nazwą - chodzi mi o wielkie Volant na budce. Bolder na szczęście tego nie ma - widnieje jedynie nazwa na stelażu, ale w miarę dyskretna. No moim zdaniem wózek jest fajniejszy - może to nie jest jakaś super przemiana, ale myślę, że jest ulepszony. Jeśli chodzi o wersję 3-kołową to ponoć ma lepiej wyważony środek ciężkości. Ja osobiście myślę o Bolderze 4 (nie podobaja mi się"szprychy' w kołach Boldera 3 - może drobiazg,ale dla mnie istotny). A co do ceny to volanty prawie 1300, a Boldery 1500 (na allegro). Mój typ to beżowy w kwiaty (będę miała synka), ale najbardziej podoba mi się ten czerwony w różowe kwiatki -jest piękny , ale cóż raczej nie dla chłopca :( .

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 67  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]