margotbardzo mi przykro ze tyle wycierpiałas
troche mnie przestraszylas , ale czego moge sie spodziewac po tych szarlatanach
u mnie 1 ciaza byla dramatyczna , ale dzieki Bogu prowadzona w polsce , na core czekalam 5 lat udalo sie , po diagnozie ze jestem dworozna nagle wszystko wyjasnialo , dlaczego nie zachodzilam itp
u mnie loty zaczely sie w 9tc ciazy dostalam mocnego krwawienia i teraz wiem ze to byly skorcze , lezalam na fotelu 45 min wyciagali ze mnie skrzepy

uslyszalma wyrok samoistne poronienie , nie moglam sie z tym pogodzic ,przeciesz wiem o ciazy miesiac a juz ja ronie , ale dzieki Bogu przyszedl inny lekarz na zmiane wziol mnie na usg nagle dziecko zyje , bije serce , do dzis niewiem czy byla to blizniacza ciaza czy pojedyncza , bo serducha nie bylo slychac macica byla do polowy zaslonieta krwia, a nagle wszystko ok, zobaczylam raczki nozki piekny widok
ale niestety mosialam polozyc sie plackiem lezalam do 15tc , grozily mi krwiaki ale nie powstaly , ale bylam juz na stalych dawkach duphastonu , niestety caly zcas bylo pod gorke to lozysko sie obnizalo to robily mi sie dziury w worku owodniowym , w 5 miesiacu dostalam silnych skorczy bylo podejzenie przedwczesnego porodu przelezalam tydz pod kroplowkami +bolesne domiesniowe zastrzyki z hormonow
do parady okazalo sie ze mam cukrzyce , mosialm brac insuline nie dosc ze ta francowata macica nie rozrastala sie jak trzeba i uciskala moja core to jeszcze cukrzyca , ja scisla dieta mloda nie przybierala na wadze , mialam dosc ta ciaza to byla jedna wielka lza , core urodzilam w 3 dniu 8 miesiaca.
przepraszam ze tyle zlego pisze , ale swiatelkiem bedzie dla ciebie fakt ze zaszlam w kolejna ciaze , ktorej sie nie spodziewalam bylam pewna ze juz nigdy nie zajde w ciaze , jajeczkuje raz na 2-3 miesiace a tu taki strzal
ps moja znajoma ma tutaj poska polozna ale kobitka jest w 4 miesiacu ciazy , wiec nie bedzie szans abym mogla ja meczyc pytaniami
mam nadzieje ze list szybko przyjdzie i pujde na scan
od 3 dni cos mnie brzuchol w dole pobolewa , ale mam nadzieje ze to tylko uroki ciazy
na wszelki wypadek jestem zabezpieczona mam 20 tab duphastonu , luteine
czuje sie troszke pewniej