Dziewczyny, zamiast wchodzić tutaj na "Mamy z dziećmi", sprawdźcie wszystkie na samym dole strony głównej forum, czy nie widzicie "Wrześnióweczek 1014". Wątek jest aż pod "Koszem". Ja i kalinqa już tam skrobnęłyśmy. Jeśli jest jakiś problem, że większej ilości osób wątek się nie wyświetla, to kalinqa musiałaby pisać do admina, o co chodzi.
kalinqa Ty sporządzałaś listę naszych nicków? Czy admin?
Będziesz odpowiedzialna za rozdawanie zaproszeń?
sylwiob, zuzka ja nie mam nic przeciwko, abyście z nami na prywatnym pisały - nie wiem, jak inne nasze mamusie - więc niech się wypowiedzą!
Gosiek a wiesz, że sabsimplex musisz podawać regularnie codziennie do końca 3 mż? My też na sabsimplexie jedziemy.
sylwiob my też już chrzciliśmy Jasia - 28. 09. jak miał 5 tygodni.
A nie chciałaś chrzcin Adasia w Boże Narodzenie?
kalinqa myślałam o lego duplo dla małego, prócz tego nie mam na razie pomysłów. to rozmyślanie o grudniu i świętach jest takie przyjemne! Ja właśnie zakupiłam inhalator z nebulizatorem, dziś zapytam lekarza, czy mogę inhalować Jasia, bo mu się katar już 2 tyg. ciągnie!
lily to całkiem normalne, że jedna z piersi produkuje mniej, a druga więcej mleczka, tutaj nie ma nic do regulowania!

Ja na sutkach mam pełno takich maleńkich białych punkcików, być może ma to związek z kanalikami mlecznymi. Ale mnie to nie boli...

Dużo Fifi przybrał! U nas średni przyrost tygodniowy to średnio 500 g i położna też się dziwiła, że to dość dużo, ale u nas też cycuś co 2 - 2,5 godzinki musi być.
My zaliczyliśmy już godzinny spacerek do naszej piekarni, zdążyliśmy wrócić przed samym deszczem, mały śpi do teraz, czyli w sumie już 2 godzinki. Zostawiłam go w przedsionku w wózku, tam jest chłodno, uchyliłam sobie drzwi, aby słyszeć, jak się obudzi - ta metoda i u Adasia się sprawdzała.
Zdążyłam umyć podłogi, wyszorować nawilżacz i machnąć swoje 300 brzuszków.