Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 9:56 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 885 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 41, 42, 43, 44, 45  Następna
Autor Wiadomość

puk puk!!! :D Ja także żyję!!! i aż nie wiem od czego zacząc...
Moze od tego ,że gratulują zaciązonym...nie miałam bladego pojecia :lol: no bo i skąd miałam miec skoro leniwa baab sie zrobiłam i ze sto lat mnie tu nie było... :P:
Malgoś straaaasznie się ciesze!!!!!!!!!!!!!! szczerze? to aż mi się łezka zakręciła w oku na wiesc ,ze Michasia bedzie miała....SIORKĘ/! ja tez tak myslę :P: :mrgreen: one potrafią się tak ukrywac...wiem z doswiadczenia...zresztą powiem Ci w tajemnicy,że kika jak juz cos powie to trafia...WIEDZMA JEDNA!!!!!!!!!!!!!! :D MI TEZ PIPA WYWRÓZYŁA :*
jeszcze raz sciskam wszystkie brzuchatki i zycze spokojnej ciązy:***
Monisiasl witam Cie serdecznie, ciesze się ,ze nasze forum całkiem nie umarło i ze mozesz wsród nas odnalezc trochu wsparcia i usmiechu...wiele przeszłas, ale teraz jestem pewna ,że wszystko bedzie dobrze.japo smierci synka długo nie mogłam się pozbierac tłumiąc tylko czasem moje prawdziwe uczucia...po urodzeniu Majki to nie prawda ,żeból jest mniejszy...zwyczajnie mam mniej czasu na myslenie przy tej temperamentnej istocie...hehetrzymam kciuki
Meg nie wiem co ci powiedziec...byłam przed chwilą na stronie martynki.smutno miże spotkało to akurat was.trzymam kciuki ,abyscie jak najszybciej znalazły si w stanach i zeby te 3 miesiace minęły po to abys mogła wrócic do uk ze zdrowiutką juz córeczką...sciskam was!!!własnie policzyłam pita...mam nadzieje ze nie urazi Cie moje pytanie, ale czy mogę oddac Martynce mój 1% ?
Jankesowa jak Twój malec, napisz cos , czy duzo mówi, czy jest grzeczny i jakie ma ulubione zabawy..
a ja mam od tygodnia w domku tesciową, dziewczynki zachwycone, a my z Ł .myslelismy ze w koncu na imprezke się wyrwiemy....tymczasem? tesciowa dzis juz drugi raz na drinku z kolezankami, dzis do takiej rockoqwej knajpki sie wybrały:D
gdzie te czasy co babcie na drutach robiły i kopytka i drożdzówę wypasioną ja się pytam???????????
dobranoc kochane, do juterka!:*
p.s...przepraszam za tak długi post...mozna pominąc ;)

Offline Wyświetl profil  

Majka jakoś niedawno...
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Jankesowa - Gratuluje córeczki :)

ewek1507 - śliczna córcia i chyba innej urody niż starsza :) Fajnie, ze sie odezwałaś.

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Ewek bosz... kupe lat! Ale Majeczka sliczna! Naprawde :)
Posta nie pominełam mimo twojej zachety, mogłas na poczatku napisac, ze można a nie na koncu heheh :)

Co do płci to pamietam, ze Michalina tez tak poźno pokazała... No nic czekamy, nie ukrywam, ze ciekawa jestem, ale w nic nie strzelam, zadowole zdrowym rózowym bobasem ;) Ot co!

BYłam u gina wczoraj, młode nadal zaciskało nożki. Michalina z nami była nawet. bardzo jej sie podobało podgladanie malucha. Poki co wychodzi na to ze zdrowe wiec nie mam sie czym martwic. Zywotne, bo nie dało sie dokładnie ogladac, lekarz sie namęczył. No ale na te chwile wsio OK :)

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

O, proszę, ile się nas nagle znalazło :)

Ewek - rzeczywiście śliczna ta Twoja Majeczka - zresztą jak i cała reszta pań Twoim domu :)
Co do teściówki - to ja mam własnie taką od pierożków i drożdżówek ;) Ale może się doczekacie na swoją kolej imprezowania, co?

Malgorka - jeane, że najważniejsze, że dziecię zdrowe :) A co do płci - na razie planuj obie czyli nie kupuj jeszcze sukienek i krawatów - a niespodzianka w tej kwestii jest naprawdę genialna :)

U nas szaro, buro i zupełnie niewiosennie... chociaż nie: wiosennie, bo wreszcie śnieg nie pada :P:

A może nasza Wiosna się odezwie? Chociaż na wątku by się trochę cieplej zrobiło :)

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Mask0 dlatego mam w nosie płec ;) Mam sporo ciuszków dla dziewczynki po Michalinie i sporo doa chłopca (po blizniakach mojej cioci) i do tego sporo unisex. Wiec damy radę ;) Nawet jak sie dowiem w chwili narodzin ;)
W kwesti imienia nie mozemy z K dojsc do porowumienia, wiec sie nie pali ;) Tzn dla dziewczynki powiedzmy ze juz mamy, ale dla chłopca ciagle toczymy wojny :)
Ja chce Magdalenę albo Kaję i K nie ma nic przeciwko, ale chłopca chciałam Krzysia Juniora, jednak K chce Tomasza, co mi sie podobało w miarę, ale zaczeło mi sie z jacykowem kojarzyć :/ a faceta nie znosze, nie ma wpływu na to jego orientacja, bo do homo nic nie mam, ale nie trawie faceta!
Jeszcze podoba mi sie Leszek.
Ciężka sprawa z tymi imionami. Wiec maluch daje nam jeszcze wiecej czasu do namysłu ;)

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

No, tak.. u nas też zawsze były problemy z imionami...

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

ewek sliczna corunia :)) Gracuś zywa perelka bym powiedziala gada coraz wiecej ale szalu nie ma za to nadrabia brojeniem, bieganiem po prostu wszystko robi po 2 min?? puzle uklada takie +3 lata i swietnie mu idzie ale to tak na chwile sa zajecia. :))

margola ja sie czailam na chlopca no ale przyjme z otwartymi ramionami byle zdrowe bylo i tyle :))

madziarek a co u Was??? wiesz kto sie w brzusiu kryje??

kika chyba ty o imie pytalas bo juz nie pamietam... a wiec ja chcialam Gloria, Laure albo Laryse... a M zadnego tych w koncu razem wybralismy Marite :lol:

Nasze Serduszko 07.04.2010r - 9 tc (*)

Offline Wyświetl profil  

1 żółta kartka
Awatar użytkownika

jankesowa - nie wiem polowkowe mam 18 kwietnia i albo sie dowiem albo nie zobaczymy nie chca tu mówić płci a prywatnie specjalnie dla jej poznania nie pójdę bo drogo. Moze sama cos wypatrze :)

malgora - podobaja mi sie twoje wybory imion.

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Witam wszystkich,ciesze sie,ze u brzuchatek wszystko w porzadku i niedlugo bedzie wiecej dzieciaczkow.
My powoli szykujemy sie do wyjazdu,jutro napisze maila do USA jaki nam dzien pasuje i czekamy na potwierdzenie biletow ale napewno za 2 tyg juz tam bedziemy ,bo w poniedzialek 30-tego 1 wizyta u lekarza.Teraz jest kupa zalatwiania roznych spraw i wogole stresuje sie lotem i wszystkim po kolei ,ale chociaz plus taki ,ze w koncu doczekamy sie lata ,bo tu w Anglii doopa nie lato a na Florydzie ok 30oC ,normalnie kwiecien a nadal trzeba w domach grzac ale w PL widze to samo. Ewek- 1% chyba odpada bo my nie mieszkamy w PL ,ale dziekujemy za checi.Pozdrawiam wszystkich,jeszcze sie odezwe przed podroza no i oczywiscie na miejscu bede pisac co i jak. Malgora- ja mysle ze 2 dziewczynka bedzie;-)

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Meg - dobrze, że wyjazd już tak blisko i rozpoczniecie leczenie - będę się modlić za Was!

Pozdrowienia dla wszystkich "ciężarówek" i reszty babeczek :)

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

haha, wiedziałam ha!! @Malgora jakie imię ?? :lol:

a jak reszta ciężarówek, jak się czujecie i jak tam maleńtasy wasze??

Meg-- jakieś nowości??

u nas wiosna, C. uznał, ze balkonowanie bardziej go cieszy niż przesiadywanie bezcelowe na podwórku w piaskownicy więc cieszę się, że okna mam od strony jeziora :D a poza tym nic nowego :P: schudłam i nabrałam większych chęci do życia :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Hejo

Jak juz wiecie mamy dziurawca :)
Michalina wniebowzieta, ja takze, bo nie spodziewałam sie wogole, domysłów nie snułam, wiec sie nie zawiodłam.
K zaweidziony troszkę, wiem, ze bardzo chce syna, ale już sie przyzwyczail chyba, ze bedzie miał dwie ksiezniczki :)
Wiecie... miałam strach... ze moze nie moge miec chłopaka (takie durne mysli) a jak sie dowiedziałam ze dziewuszka to troche spokojniejsza jestem.

Kika pytasz o imię..
Toczymy wojny.
Na tapecie Antonina. Jestem urabiana przez wszystkich dookoła... Powiedzmy ze ustalone, ze bedzie Tośka. Michalina wybrała... Piotrek wybrał Michalinie to niech młoda ma. Potem Tosce powiem, ze z reklamacjami do starszej siostruni ;)

Meg jak tam u was?? Trzymam kciuki za was!

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

malgora83 pisze:
Wiecie... miałam strach... ze moze nie moge miec chłopaka (takie durne mysli) a jak sie dowiedziałam ze dziewuszka to troche spokojniejsza jestem.
!

tak się domyślałam ;)

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

margola oj oj beda dwie ksiezniczki :)

Ja nadal jakos tak nie wiem nie dowierzam w dziurawca :roll: sie czaje zeby po wystawiac ciuszki po Gracjanku mam duzo niebieskich no i sie zebrac nie moge a ora zaczac kompletowac co nie co

Offline Wyświetl profil  

1 żółta kartka
Awatar użytkownika

jankesowa - u mnie tez chyba dziurawiec...no ale zobaczymy penym na 100% to mozna byc jak sie urodzi hehe

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

madziarek no to super chyba ogolnie rok dziewczynek :)) choc ja na chlopca bym sie nie pogniewala :lol:

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Witam dziewczyny!
Wieki mnie nie bylo, bo mi laptop padl, potem kupilam nowy ale jakos nigdy nie bylo czasu znalezc e mame.

Meg, jestescie juz na Florydzie? Zadzwon jak Ci czegos potrzeba, albo chcesz pogadac, dam Ci numer jak napiszesz na priv albo FB. Co tam u Was?

Jankesowa, Malgora, gratuluje coreczek, imiona sliczne!

U nas leci jakos, ja duzo pracuje, teraz szykuje sie do Polski, lecimy 30 czerwca na miesiac. Lece sama z dziecmi bo Matt nie ma urlopu, poza tym ceny biletow jakbysmy na ksiezyc co najmniej lecieli.
Obiecuje ze bede czesciej zagladac! Pozdrawiam Was laseczki!!

Obrazek
2 Aniołki, za ktorymi bardzo tesknie [*][*]

Offline Wyświetl profil  

hej laseczki, odnalazłysmy się z Goską dziś na fb i bardzo fajnie tak pipiskac razem po latach :P ...w związku z tym,że forum w zasadzie nie funkcjonuje ostatnio daję namiary do siebie-gdyby któraś zechciałą pogadulic:) buziole . ''Ewa Emilia eM Toruń''

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Brzuchatki kochane co u Was jak się czujecie ? Cisza tu u nas ostatnio .

Obrazek

Mikołaj 20 tc . Okruszek 9 tc.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 885 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 41, 42, 43, 44, 45  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]