Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:06 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 885 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Kikuś bo na wszystko potrzeba czasu.....

ale i tak mi bardzo ciężko ciągle myślę o tym jak by było..... ale zapewne nie byłoby Wojtuli i tak żle i tak niedobrze. Teraz tylko wiem co straciłam bo Wojtuś jest teraz najważniejszy ale jakby był Tomuś czy Sebastianek to pewnie na pewno bym nie teskniła za Wojtulą, (oczkiem w glowie naszym i dziadków) tak jak teraz nie tesknie za innym szkrabem ( już dość :wink: )

Super że Cyprianek tak świetnie się rozwija, a i czekamy na fotki torcika :D

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dla Tomusia [*]

To już tak jest dziewczyny, ze jak sie ma te swoje zieskie dzieciaki, to jakoś inaczej sie podchodzi do tego wszystkiego.

Oczywiście, ze chciałabym mieć oboje przy sobie i gdyby przyszła taka konieczność nie wahałabym sie oddać życia ani za jedno ani za druge, ale niestety, jest jak jest.
Przecież nie mogę żyć wiecznym żalem, musze wychowac moja córkę na szczesliwą dziewczynkę.
Mało rozumie, ale wie, ze ma braciszka w niebie. Na cmentarzu pędzi prosto do niego krzyczac "piotrusiu już idę" i całuje aniołka, który siedzi obok pomnika. Wzrusza mnie to i boli, ze nie moga być razem tutaj na ziemi, tutaj, ze mną.
ale trzeba żyć dalej.
Dla mnie jeden dzien... Grudniowy, smutny i wesoły, ale z roku na rok jakos to szczescie smutek przepędza, a ja mam z tego powodu wyrzuty sumienia :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja jak myśle o moich chłopakach to tak już spokojnie, tzn ciężko to opisać.
Bardzo tęsknie ale j jakoś inaczej, kiedyś sie z nimi spotkam. Szkoda mi tylko że nie mam zdjęcia Sebastianka i że nie pożegnałam sie z nimi tak jak bym chciała. Teraz tego bardzo mi brakuje, takiej chwili bycia sam na sam przytulenia i pożegnania, bez innych.
no nic życie raz łzy raz radość........

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak, życie to taka przeplatanka, pewnie dlatego, żeby nas nie znudziło :/

Malgorka - to całkiem normalne, życie toczy się dalej, w Twoim przypadku szczęśliwie przecież, to dobrze, że Twoje szczęście przegania smutek :) A Twój Piotruś - i wszystkie nasze Aniołki - widząc to na pewno z nami się cieszą :)

Wiosenka - uroczystość jeszcze przed nami... stres jest, nie powiem, jeszcze tydzień, a tyle do zrobienia...[/b]

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie dziewczyny. Zagladam, tylko ze teraz mam duzo zajecia przy dzieciach i nie mam chwili, zeby napisac.

Co do mojej Monisi to boli, jakby odeszla wczoraj, a w czerwcu minie 10 lat.. Nie wiem, czy kiedys bede umiala pomyslec o Niej i nie plakac. Moze dlatego, ze juz byla taka duza, pamietam tego slicznego buziaczka i mam jej ubranka, i nawet butelke.. Ale do dzis nie potrafie jeszcze ogladac Jej zdjec, nawet taraz jak to pisze to juz mam lzy w oczach. Chyba powinnam isc do specjalisty, ale to i tak nie pomoze, rana jest i nic jej nie zagoi.

Alusia rosnie, juz skonczone 8 miesiecy, jeszcze nie raczkuje, nie siada sama ale dupka ciezka bo zjesc sobie lubi :D
Brian tez rosnie, fajny chlopak z niego bedzie, moj maly przystojniak.

Acha, no i kupilam wczoraj kota, rasy ragdoll, swietny zwierz!

Ide bo juz wzywaja, nawet nie mam 5 minut dla siebie.

Obrazek
2 Aniołki, za ktorymi bardzo tesknie [*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak... na pewno po stracie kogoś, kto z nami żył, rósł na naszych oczach wiąże się wiele wspomnień.. pozostały ulubione i mniej ulubione rzeczy, miejsca, w których razem przebywaliśmy.. Trudniej chyba zapomnieć, bo na każdym roku coś nam przypomina tę osobę..

Z drugiej strony nigdy nie wiadomo jak potoczyłyby się nasze losy, gdybyśmy tej straty nie ponieśli.. Czy urodziłyby się nasze późniejsze dzieci? a przecież teraz też nie wyobrażamy sobie bez nich życia.
Życie jest niespodzianką, jest pełne nieoczekiwanych zwrotów akcji.. nie na wszystko, albo nawet na niewiele mamy wpływ..

...

Poszukałam w necie zdjęcia tych kotków - bardzo ładne :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc laseczki, co tak cicho u nas?

U nas nic ciekawego, ja mam zajecie non stop przy dwojeczce, ale nie narzekam, Ala jest bardzo grzeczna, a Brian to juz duzy chlopak, normalnie z nim mozna sie dogadac jak z czlowiekiem. No juz popisalam, dokoncze pozniej, syrena wyje..

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja dzisiaj upiekłam drożdżowe ciasto, tak się ładnie zapowiadało, a wyszedł zakalec :(

Aaa, i czereśnie pierwsze już mamy w ogrodzie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc pamietacie mnie ??? ohh ile mnie tutaj nie bylo??? przyjmiecie siostre marnotrawna???

Gracjanek juz rok skonczyl smigal na nozkach juz dwa miechy przed roczkiem kochany moj. No a my oracujemy pracujemy nad rodzenstwem :))))

Buziam was :****

Nasze Serduszko 07.04.2010r - 9 tc (*)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jankesowa - my tutaj wszystkie ostatnimi czasy marnotrawne córy jesteśmy ;) co widać po częstotliwości ukazywania się postów :lol: coś ostatnio jakoś nie ma czasu na ten internet... zresztą... może to lepiej (tak z jednej strony), bo z drugiej strony szkoda braku tych naszych pogawędek...

Gratulacje dla Gracjanka! Z racji roczku i tak szybkiego rozwoju :) A dla rodziców - powodzenia w starankach :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejka koffane....Bosz!!! ja myślałam,że sier opusciłam strasznie w pisaniu...a tu proszę!!!....ponad 2 miechy abstynencji?!!! :shock: ..pewnie wszystkie wygrzewaja sie w jakis tropikach...chociaz u nas ostatnio słonca i wysokich temperatur mam czasem dosyc....
u nas ok, z nowosci to Majucha skonczy za 5 dzionków 15 miesiecy, biega, rozrabia i ciągle gaduli(najbardziej do siorki;))...pozatym kupilismy działeczke, nic wielkiego ,ale radocha jest total!..
ogólnie jak to się mówi stara bida...no moze oprócz tego ,że okres mi sie spóznia kilk dni... :? :roll: a ja cała w stresie....
pogada któras?
jak Wasze maluchy?co tam słychac, bo juz dawnoi nie pisałysmy.buziole.spadam lulku, bom zmeczona straaasznie.
Majusia
Obrazek
i...siostrunie :)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jak one się od siebie różnią :lol: ale piękne obie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewek super te twoje dziewczyny i muszę przyznać , że dopiero po innych dzieciach widać jak szybko rosną.
Pozdrawiam :)

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej lachonki !
Ja tez całe wieki nie pisałam :oops: Ciągle brak czasu na wszystko dosłownie ale i tak codziennie wstaje z uśmiechem . Mój syncio jest całym naszym światem , teraz ja juz zaczął się z nami świadomie komunikować . Próbuje raczkować ale tylko pozycję startową opanował do perfekcji _ pupa za ciężka :lol: .
ewek jak @ , przyszła ? Kobieto masz super córunie. Obie ślicznie .

Obrazek

Mikołaj 20 tc . Okruszek 9 tc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A u nas juz prawie roczek Alusi, nie wiem, kiedy to zlecialo. Macie mnie na Fejsie, to widzicie jak rosnie.

Ewek, no i co, przyszla @???

Malinka, juz 8 miesiecy, jak ten Twoj synus szybko rosnie!

My lecimy na Bahamy za tydzien, juz sie nie moge doczekac, jeszcze tam nie bylam, pomoczymy dupki w cieplym oceanie!! :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaktusiczko jak ja ci zazdroszczę może nie tyle tych Bahamów co tej ciepłej wody.... Choć na same Bahamy też bym chciała polecieć . My Byliśmy na początku wakacji w Zakopanem a na początku sierpnia nad naszym okrutnie zimnym Bałtykiem -brrrr! Jako że ja jestem miłośnikiem wędrówek po górach to morze musi mnie szczególnie czymś pozytywnym zaskoczyć abym się do niego przekonała . W tym roku po raz kolejny wróciłam rozczarowana i po raz kolejny obiecłam sobie że to był ostatni raz :wink: . Woda zimna przeokropnie , dodatkowo ścisk na plażach że nie ma jak przejść .Z małym dzieckiem + wózek i całym ekwipunkiem dodatkowym należało wychodzić na plażę po 9 rano aby sie gdzieś sensownie ułożyć na nie zbyt czystym piasku .

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Malinka, ja Baltyku tez nie lubie, nie ma szans zebym weszla do takiej zimnej wody. Ale lubie atmosfere nad morzem, rybke, wieczorem piwko.. No i piekne bursztyny, deptak w Sopocie. Gory tez lubie, ale umiarkowanie, bylismy w gorach w lipcu, wylazilam sie po wszystkie czasy, bylismy na splywie na takich pontonach, fajnie bylo. Ale to nie z dziecmi, nie moglam nic zrobic z tego co chcialam, bo ciagle dzieci. Teraz pojedziemy w gory jak juz beda wieksze i beda chcialy z nami chodzic.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

heja, tak...przylazła, chyba coś się u mnie zaburzyło czy jakos...czekam na wizyte u gina, zrobiłam testa i oczywiscie jedna kreska, całe szczescie okazało się, ze jednak wiatropylna nie jestem :Phehe.pozdrtowionka.
ostatnio na nic czasu nie maM TOTALNIE!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaktus Ignaś na razie nie protestował więc pełen luz . Albo w wózku albo w nosidełku go mieliśmy . Zapewne następnym razem nie będzie tak różowo , chyba że zmienimy cel wyprawy nad jakieś ciepłe morze :wink:

ewek A już myślałam że szykuje nam sie nowy dzidziuś na wątku :wink: .

A własnie laski , która rozpocznie rundę nr 2 :?:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzien dobry na wieczór :)

Ale pustki widze.
Wątek nam zamkną chyba jak tak dalej pójdzie :roll:

kaktus piekny kotek, ja choruje na main coona, ale cieżko mi sie zdecydowac na kota tak czy siak.
No i oczom nie wierze. Mała zaraz bedzie miała roczek! Jak to zleciało!

Jankesowa, ale ten cas zapiernicza! Gracjan już rok i 4 miesiace ma! W szoku jestem.

Kiedy nam te dzieciki urosły1??

Malina a ty jak sobie radzisz?? Rola matki cie nie zawiodła??
Ignacy też rośnie jak szalony widzę!

Ewek
ale masz super córcie! Tyle, ze zupełnie inne ;) Starsza latorośl to czysta Ewunia :) Majeczka to nie wiem, chyba podmieniona. Jesteś pewna ze to Twoje?? Skąd te loczki?? :lol: :lol:
Kręcony listonosz chodzi??

Malina, ja też czekam zeby któras rozpoczeła runde 2, bo mi jakos nie idzie.
Jutro jak @ nie przyjdzie to testuję, ale nie mam raczej przeczucia, ze sie udało.

Jankesowa trzyma kciuki :)

U nas w sumie nic nowego.
Może poza tym, ze Załuje, ze młoda tak zybko rosnie. Rosnac pyskuje i to jak!? wiecie?!
Na jej odzywki nie mam słów czasami i zwyczajnie mnie zatyka.
Nie mam zielonego pojecia skad jej sie bierze.
Bajki ma starannie selekcjonowane, wali tekstami z bajek owszem, ale nie m w tym nic złego.
No ręce mi czasami opadają.
POza tym, ze jest pyskata (chyba mama mi wykrakała) to jest super kochana! Śmiechu z niej ze ho ho.
Liczy do 10 po polski u angielsku, zna kolory, literki (wiekszośc literek) cyferki do 10 też. Ulubione ksiażki zna na pamieć.
Skubana mi do snu czyta. Recytuje jak stara hehe ;)
Uwielbia Enej i dzieciaki mini mini ;)
Chyba tyle narazie.

Pozdrawiam
:***

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 885 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 45  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]