Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 3:38 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634 ... 2392  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Ijjjeeeeee, własnie mi przypomniałas o obiedzie! juz taka godzina?!! A ja nie zrobiłam obiadu! Mąz wraca za godzinkę, za 1,5 mam gości, obiadu nie ma a w domu syf!
Co sie ze mna dzieje dziś.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wiecie co wczoraj przezylam szok
zwazylam sie rano i na wadze 56kg
wskoczyl znowu na nia na wieczor i co widze?? prawie 59kg :shock: :shock: :shock: tyle w ciagu dnia sie nazarłam az :?: niezle poszalalam :D no ale dzis rano znowu 56kg :lol: wogole mialam jakis brzusio troche napiety, moze to tez jakos wplynelo na wage? sma nie wiem :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dorotkawf pisze:
Tysia super te kawały :lol: :lol: widzę,że masz niezłe poczucie humoru :D I TAK TRZYMAĆ Obrazek

Ja juz po obiadku :D łazanki z kapusta były pyszne...tylko teraz znowu strasznie boli mnie zą :cry: a nic przeciwbólowego nie moge wziąć :cry: :cry: :cry:

Jak mnie boli ząb to biorę Apap albo Codipar :) I płukam ząbek chłodną przegotowaną wodą :) Mi pomaga...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasiorzyca a można w ciąży brać Apap lub Codipar???
:shock:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jagnaj22 pisze:
Tysia swietne Obrazek
przynajmniej jakos na duchu sie podnioslam bo glowa nadal boli a na dodatek kreci mi sie strasznie w niej jakos i tak slabo sie robi :cry:

wczoraj gdzies w necie czytalam ze w tym okresie coazy to normalne ze ma sie zawroty glowy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dorotkawf pisze:
kasiorzyca a można w ciąży brać Apap lub Codipar???
:shock:

To jest paracetamol więc nie zaszkodzi (niewskazane łykanie garściami), z resztą okres zagrożenia mamy już za sobą... Poza tym pytałam i mojej pani doktor i rozmawiałam z moja ciocią, która jest dentystką :D

Do dentysty też możesz iść jeśli chcesz, ale musisz powiedzieć w jakim okresie ciąży jesteś żeby dali Ci znieczulenie odpowiednie :)

Ostatnio zmieniony pt mar 23, 2007 3:04 pm przez kasiorzyca, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

magdab pisze:
jagnaj22 pisze:
Tysia swietne Obrazek
przynajmniej jakos na duchu sie podnioslam bo glowa nadal boli a na dodatek kreci mi sie strasznie w niej jakos i tak slabo sie robi :cry:

wczoraj gdzies w necie czytalam ze w tym okresie coazy to normalne ze ma sie zawroty glowy

no wiem ponoc noram tylko jak ja do domu mam jechac jak ja sama?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja boje sie brać leków jakichkolwiek, mysle ze jesli ktos mysli ze farba do włosów zaszkodzi dziecku to tymbardziej prochy :o

Obrazek

Ostatnio zmieniony pt mar 23, 2007 3:09 pm przez aninap, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasiorzyca Dzieki :D u dentysty to juz byla 2 razy z tym zębem i mam lekarsteo ale ciągle mnie boli :evil: w poniedziałaek jak nie przestanie to pójde znowu.Boli mnie tak juz od paru godzin i chyba zwariuje :evil: ale chyba zaraz wezme ten Apap.

Zmieniłam sobie obrazek,bo juz mi sie tamten znudził.I trzeba sobie poprawic humorek Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dorotkawf pisze:
kasiorzyca Dzieki :D u dentysty to juz byla 2 razy z tym zębem i mam lekarsteo ale ciągle mnie boli :evil: w poniedziałaek jak nie przestanie to pójde znowu.Boli mnie tak juz od paru godzin i chyba zwariuje :evil: ale chyba zaraz wezme ten Apap.

Zatruty ząbek lubi boleć :) Ale przejdzie, nie przejmuj się... Jedna tabletka Ci nie zaszkodzi :)

aninap Ja brałam Apap przez tydzień jak byłam przeziębiona i dzidzi nic z tego powodu się nie stało :) Witaminy w nadmiarze też szkodzą :D Wniosek jest taki, żeby nie przeginać :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maarta! super ten kawał z trolem!!! ?Idę szybko gulasz majstrować, bo mężus sięna mnie pogniewa jak nie będzie obiadku dziś:)W końcu całymi dniami siedze w domciu:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ale szybko jeszce cos wrzuce...

Zły pedał trafia do piekła.Belzebub po kuszeniach na ziemi wraca do piekła.Tam zimno i kotły wygaszone. Pyta napotkanego diabła:
- Czemu kotły się nie palą?!!!
- Spróbuj się schylić po drewno...

Mały indiański chłopiec rozmawia ze swoim ojcem, Stojącym Bykiem:
- Tato, dlaczego moja starsza siostra ma na imię Kwiecista Polana ?
- Bo widzisz synku, została poczęta na kwiecistej polanie.
- Tato, a dlaczego mój starszy brat ma na imię Rwący Potok ?
- Bo widzisz synku, został poczęty nad rwącym potokiem.
- Tata, a dlaczego...
- E...daj mi już spokój Pęknięta Gumo.

Czym się różni wibrator od szefa?
- Szef to prawdziwy ch..!

Czym się różni nauczyciel od nauczycielki?
- Nauczyciel drapie się po dzwonku, a nauczycielka po przerwie.

- Córeczko, będziesz miała rodzeństwo.
- No wiesz, mamo, a mnie nawet podłubać w nosie nie pozwalasz!

W mroźny, zimowy wieczór elegancko wyglądający gość w "średnim" wieku poderwał w knajpie młodą laseczkę. Było to o tyle łatwe, że dziewczyna widziała przez okno jak facet wysiadał z nowiutkiego Mercedesa 600. Bez oporów więc przyjęła propozycję wspólnego spędzenia nocy.
Facet zabrał ją do swojej willi pod miastem. Płonący kominek, dobra whisky, kanapki z kawiorem, nastrojowa muzyka, słowem wszystko zbliżało ich coraz bardziej w stronę sypialni. W pewnym momencie mężczyzna zaproponował przejażdżkę po pobliskim, zaśnieżonym lesie. Dziewczyna trochę niechętnie, ale jednak wyraziła zgodę. Zajechali Mercem na polanę w środku głuszy, facet wyjął z bagażnika sztucer, przeładował i powiedział:
- Rozbieraj się.
Dziewczyna trochę przestraszona sytuacją, a jeszcze bardziej 25 stopniowym mrozem, próbowała protestować, ale strzał w powietrze spowodował, że wykonała polecenie dość szybko. Gdy już goła stała boso na śniegu, gość rozkazał:
- Lep bałwana - i dla uniknięcia ewentualnych protestów znowu strzelił w powietrze ze sztucera. Dziewczyna rzuciła się toczyć śniegowe kule. Po 40 minutach na polanie stał bałwan jak malowany. Miał nawet śniegowe rączki i nosek z kawałka gałęzi. Za to laska była cała zdrętwiała z zimna. Klient schował sztucer, owinął ją grubym pledem i zabrał znowu do swojej willi. A tam kominek, kawior, gorący grog, nastrojowa muzyka. Gdy panna odzyskała mowę, pierwszą rzeczą jaką zrobiła, było wykrzyczane zapytanie:
- Co to wszystko miało znaczyć!!!!!?
- Widzisz, moja śliczna - odpowiedział spokojnie gość - Ja już jestem kiepski w łóżku. A dzięki temu bałwankowi mam pewność, że tą noc zapamiętasz do końca życia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chyba jednak nie będę brała tabletek tylko sie położę i się prześpię to może mi przejdzie.
Potem do Was zajżę. :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek Obrazek Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kawaly ekstra hehehe :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny, loty w Planicy sie zaczely :!:

Małysz po 1 serii na Iwszym miejscu !!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczynki!!!

Ale się wczoraj naoglądałam mojego synka :)

Fajny był wczorajszy dzionek z mamą tatą i babcią a wieczorek z mężem...mamusia mi przywiozła fasolkę po bretońsku :) więć dziś mam wolne od gotowania :) najdłam się wczoraj pyszności że hoho nawet arbuza dorwałam i truskawi i brzoskwinki i winogron :) ojojoj :)

zapomniałam wam napisać czuję dzidzię już od 14.03 :) na początku tylko rano i wieczorekim a od dwóch dni cały dzionek mnie kopie :) FANTASTYCZNIE :)

DOCZEKAŁAM SIĘ

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak mnie nie ma caly dzien to naskrobicie z 15 stron,co bedzie jak wybede na tydzien :?: :roll: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej wszystkim!!!

Dopiero dziś Was "znalazłam". Po pół roku prób przed świetami Bożego Narodzenia w końcu dowiedziałam się, że będę mamą :D . Chyba nie muszę pisać że to był najpiękniejszy prezent jaki kiedykolwiek dostaliśmy z mężem. Spotkanie z naszym słoneczkiem mamy wyznaczone na 23 sierpnia :D . Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dostałam własnie paczkę z allegro! Jestem niesamowicie zachwycona! Ten kombinezonek misiek jest super! To jest to co anula pokazywała. Do tego dostałam koszylke niebieska i spodenki w paseczki. No super. Ale ten kombinezon jak nówka, zozkosz!!!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634 ... 2392  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]